Gedeon
Veoma poznat
- Poruka
- 11.280
Čita li iko akatiste i kakva ima iskustva. Danas sam prvi put pročitao Akatist Gospodu Isusu Hristu. Baš je lep. Iznenadio sam se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam tek počeo akatiste, tako da ne mogu ti nešto previše reći..napisi nesto za nas nedovoljno edukovane (mada moze da bude iluzorno jer mnogi vec sve znaju)
Eh bre, toliko ti svetaca pomaze a ti ne mozes da stojis par minutaPiše da se sluša stojeći. Nisam mogao stajati zbog problema sa zdravljem, pa sam lepo pevušio sedeći.
Nisu sveci krivi što ja nisam pazio šta, kako i koliko radim. Sam sam si kriv, preforsirao sam se pa sad lečenje.Eh bre, toliko ti svetaca pomaze a ti ne mozes da stojis par minuta
Zar vera i molitva ne cine cuda?Nisu sveci krivi što ja nisam pazio šta, kako i koliko radim. Sam sam si kriv, preforsirao sam se pa sad lečenje.
Čine čuda, itekako. Naravno da se lečim kod lekara.Zar vera i molitva ne cine cuda?
Lecis se kod doktora?
Molio si se za bolest?Čine čuda, itekako. Naravno da se lečim kod lekara.
Idem da ozdravim, da mogu činiti više dobrih dela, pomagati drugima...Molio si se za bolest?
Zasto kod lekara, moli se i ozdravices, cemu lekari?
I efikasnije je i sigurnije da se molis i da batalis lekare.Idem da ozdravim, da mogu činiti više dobrih dela, pomagati drugima...
I jedno i drugo.I efikasnije je i sigurnije da se molis i da batalis lekare.
To pokazuje sumnju tvoju u snagu tvoje vere.I jedno i drugo.
Nije to. Ni molitva ni akatisti kao vrste molitve nisu magija, ćiribu, ćiriba, abakradabra, mahneš čarobnim štapićem i rešen problem. Sve ima svoje zašto. Nekada čovek kaže posle svega: hvala Ti Bože što mi nisi uslišao molitve. Posle vidiš da ti je to spasilo život ili ga usmerilo u dobrom smeru.To pokazuje sumnju tvoju u snagu tvoje vere.
Onda nemoj da se lecis kod lekara , tvoja bolest je od boga zbog nekog razlogaNije to. Ni molitva ni akatisti kao vrste molitve nisu magija, ćiribu, ćiriba, abakradabra, mahneš čarobnim štapićem i rešen problem. Sve ima svoje zašto. Nekada čovek kaže posle svega: hvala Ti Bože što mi nisi uslišao molitve. Posle vidiš da ti je to spasilo život ili ga usmerilo u dobrom smeru.
Prekratko se i pomoliš Bogu pa kod lekara. Bolest je vrsta podviga.Onda nemoj da se lecis kod lekara , tvoja bolest je od boga zbog nekog razloga
Treba da budes bolestan, zna on zasto
Takodje nema razloga ni da se molis svecima, sve sto ti se desava je isto tako zbog nekog razloga,zato i ne pomazu
Onda joj seprepusti i ne idi kod lekaraPrekratko se i pomoliš Bogu pa kod lekara. Bolest je vrsta podviga.
Јел ти то делиш хришћанске савете ?Onda joj seprepusti i ne idi kod lekara
Kako to odma izgube veru cim naidje muka
Sto ti ne delis?Јел ти то делиш хришћанске савете ?