- Poruka
- 91.508
Bili su u istom sastavu za tih 400 godinaKosovo je bilo van sastava Srbije 400 godina, tokom vlasti Osmanlija. Vraceno je tek 1918. nakon rata, zar ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bili su u istom sastavu za tih 400 godinaKosovo je bilo van sastava Srbije 400 godina, tokom vlasti Osmanlija. Vraceno je tek 1918. nakon rata, zar ne?
Kosovo je bilo van sastava Srbije 400 godina, tokom vlasti Osmanlija. Vraceno je tek 1918. nakon rata, zar ne?
Pa taj period od donosenja rezolucije , pa uspostavljanje institucija , ispunjenje standarda Atisarijev plan, nadgledna nezavisnost , do proglasenja.Siftar samo se ti nadaj....
@Blues Brothers
Nego pojasni mi sta znači ono:
"rezolucija 1244 je uspostavila proces za razgovor o buducnosti Kosova"
Kakav proces, kada?
Jel taj proces ono kad je JEREMIĆ PREBACIO PITANJE KOSOVA IZ SB UN U BRISEL?
AKO je to taj proces onda Jeremic mora da bude osudjen za veleizdaju.
čekaj , stani malo. ne brzaj.Pa taj period od donosenja rezolucije , pa uspostavljanje institucija , ispunjenje standarda Atisarijev plan, nadgledna nezavisnost , do proglasenja.
Jeremic je dobro sto je postavio to pitanje, razjasnjene su dileme.
Kosovo je bilo van sastava Srbije 400 godina, tokom vlasti Osmanlija. Vraceno je tek 1918. nakon rata, zar ne?
Siftar samo se ti nadaj....
@Blues Brothers
Nego pojasni mi sta znači ono:
"rezolucija 1244 je uspostavila proces za razgovor o buducnosti Kosova"
Kakav proces, kada?
Jel taj proces ono kad je JEREMIĆ PREBACIO PITANJE KOSOVA IZ SB UN U BRISEL?
AKO je to taj proces onda Jeremic mora da bude osudjen za veleizdaju.
botine zute molim bez neistina jer u neistini su kratke nogeNe lupaj gluposti !
Pregovori su iz UN u EU prebačeni 2010 god glasanjem i neobavezujućom odlukom GS UN !
Vučić je taj koji krije od Srba da su pregovori u Briselu neobavezujući jer je do prebacivanja u Brisel došlo neobavezujućom odlukom GS UN.
To znači da treba da oteramo izdajnika Vučića ili da ga nateramo da neobavezujuće pregovore iz Brisela vrati u SB UN u prisustvo Kine i Rusije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pogledajte prilog 1578197
Takođe ne znaš i pogrešno pišeš, a to je da u 1244 piše da se uspostavlja razgovor o autonomiji unutar Srbije pokrajine Kosovo !
Ako imalo imaš mozga ta rečenica iz 1244 znači da po rezoluciji nije dozvoljen razgovor o nezavisnosti, nego se razgovor može vodti samo o autonomiji unutar Srbije pokrajine Kosovo.
Ključne reči (razgovor o autonomiji) i (pokrajine KiM unutar države) i to znači da izdajnik Vučić krši rezoluciju 1244 jer uopšte seda za sto na kojem je papir o nezavisnosti. To 1244 rezolucija ne dozvoljava , jer razgovor može biti samo o autonomiji.
I ovo je najveća tajna koju Vučić krije od Srpske javnosti da 1244 rezolucija dozvoljava razgovor samo o autonomiji, i da je prebacivanje razgovora iz UN u Brisel je neobavezujuće jer ga je donela GS UN koje je neobavezujuće telo.
u rezoluciji 12 44 Saveta beybednosti koju se nigde ni u jednoj tački ne spominje ''nadgledanje nezavisnosti''Pa taj period od donosenja rezolucije , pa uspostavljanje institucija , ispunjenje standarda Atisarijev plan, nadgledna nezavisnost , do proglasenja.
Evo thttps://www.securitycouncilreport.org/atf/cf/%7B65BFCF9B-6D27-4E9C-8CD3-CF6E4FF96FF9%7D/Kosovo%20S2007%20168.pdfu rezoluciji 12 44 Saveta beybednosti koju se nigde ni u jednoj tački ne spominje ''nadgledanje nezavisnosti''
molim bez neistina, u neistini su kratke noge.
Da pocnemo od pocetka,
S/RES/1244 (1999)
10 Jun 1999
Usvojio Savet bezbednosti na svom 4011. sastanku, 10. juna 1999. godine.
Savet bezbednosti,
znas tu rezoluciju su potpisale zaracene strane a overio je SB UN kao potpisnik takodje.
rezolucija ima 21 tacku i dva aneksa
nigde nema ''nadgledana nezavisnost''
ono sto ima da je to deo srbije, tadasnje sr jugoslavije a srbija je sastavni deo sr jugoslavije jel
ima i to da se posle povlacenja srpskih snaga psotave snage kejfora u roku od bar godinu dana.
ima i to da potom dodje do povratka srpsski snaga , u odredjenim rejonima kao i na granicnim prelazima!!! ovo je samo dokayz tvojih neistina.
evo ti primer na engleskom mada znam da srpski odlicno znas
ne bi oni rbiju stalno pritiskali da je to tako kako ti kazes... to i budala zna
zato budi dobar deckic nemojte jos vise da se zamerate , obice vam se jednom o glavu. oteto je prokleto.a
doce maca na vratanca
budi ozbiljanEvo thttps://www.securitycouncilreport.org/atf/cf/%7B65BFCF9B-6D27-4E9C-8CD3-CF6E4FF96FF9%7D/Kosovo%20S2007%20168.pdf
Sta ima jos novo medju beogradskim jugoustasama.Академик Душан Теодоровић изјавио је да Србија мора да заузме нову политичку позицију према којој ће признати независно Косово.
![]()
Принтскрин
- Косово је самостална држава. Оно је 1912. постало део Србије после Балканског рата, а 1999. године изгубљено, исто тако у рату када је потписан Кумановски споразум, односно капитулација. Границе настају у ратовима или договорима после ратова. Погледајте шта су изгубиле Аустроугарска или Мађарска после Првог светског рата и то је сад тако и ако хоћемо да идемо напред ми м орамо да престанемо да лажемо овај народ што Александар Вучић и његов режим стално раде - рекао је Теодоровић.
Он је поручио да један од аксиома нове политике Србије мора да буде прихватање реалности према којој је, како каже, Косово независно.
Теодоровић је поручио и да је срамота и трагедија што Србија једина у Европи није увела санкције Русији, наводећи да шест милиона људи не може бити паметније од 500 милиона у ЕУ. Он је додао да ће игра између истока и запада, лоше да се заврши по Србију и председник Вучића.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...-i-sramota-je-sto-nismo-uveli-sankcije-Rusiji
Koji je ovaj? Zašto je njegovo mišljenje važno? Ko gura ovu vest sa naglaskom na "akademik" (kao šatro pametan)?
Ja sam ozbiljan, cinjenicama baratam tamo sam ti postavio dokument SBUN i izaslanika kontakt grupe Martija Atisarija o tada buducem statusu Kosova koji je danas aktuelan.budi ozbiljan
ako pricamo ko ljudi onda se mani tih proamerickih gluposti i drzi se iskljucivo rezolucije 12 44
nista usa niej ispostovala iz te rezolucije , niti ste ostali sustinska autonomija niti se deo srpskih snaga ikada vratio a kamoli na grnaicne prelaze niti je to ostalo neraskidivi deo srbije
no upamti, ne pritiskuju srbiju bezveze da vas prizna
jer da im to nije najbitnije ne bi oni nas stiskali
bez srpskog aminovanja nema nista od nezavisnosti. sve ti je to privremeno i pre svega neregularno
moj savet je , odhebi mantre o velikoj albaniji, jer to moze da unisti i samu albaniju
lepo zivi na kosovu i ne isteruj srbe, vecste mnogo preterali
znas 1974 i sam da ste preko tita a potom i amera oteli kosovo
rezolucija u SB je obavezujuca za sve clanice, jeremic vam je ucinio vleiku uslugu
e sad ta usluga je veliko krivicno delo koje je pocinio na stetu srbije a naziva se veleizdaja
ne ubacuje te usa propagande i dosetkeJa sam ozbiljan, cinjenicama baratam tamo sam ti postavio dokument SBUN i izaslanika kontakt grupe Martija Atisarija o tada buducem statusu Kosova koji je danas aktuelan.
Srbija je postavila pitanje pred MSP preko SB UN (za to se glasalo ) odgovor je vracen u SB UN, Srbija je to primila ka znanju … I to je to. E sad kako ce te to vi da tumacite “ Izdaja, veleizdaja, sustinski, nije pa jeste i trte - mrte “ time se vise niko ne bavi …
Ja mislim da sam dzaba trosio vreme s’tobomne ubacuje te usa propagande i dosetke
imas rezoluciju 12 44 pa je lepo prevedi i dobro protumaci
sve ostalo je ono sto je usa dobacila da koriguje
pa ito prebacivanje u brisel tj otvaranje pregovora
jedno vam je problem, a to nisu politicari u srbiji, sa njima ce usa lako
problem je narod
narod ne zaboravlja rezoluciju 12 44 i ne zaboravlja da je to nasilno oteto
zato nas toliko i pritiskaju ucenjuju...
ali dzaba znas to i sam. nemoj puno da se istices dole, zivi uzivaj u zivotu ...jer mozda samo tako i opstanes dolje...
kad tad upamti , kad tad doce srbin po svoje i na svoje.
do tada studiraj rezoluciju i vidi sta sve nsite ispostovali .
nisi.Ja mislim da sam dzaba trosio vreme s’tobom![]()
Moze i tako da se definise. Moze da se kaze i da je Evropa trenutno okupirana od strane raznih naroda a da u stvari pripada MongolimaMisliš Kosovo je bilo okupirano 400 god, a onda oslobođeno 1912 god ?
U istom sastavu cega? Osmanskog carstva?Bili su u istom sastavu za tih 400 godina
Nema nikakvog Ahtisarija u 1244 rezoluciji ?!Ja sam ozbiljan, cinjenicama baratam tamo sam ti postavio dokument SBUN i izaslanika kontakt grupe Martija Atisarija o tada buducem statusu Kosova koji je danas aktuelan.
Srbija je postavila pitanje pred MSP preko SB UN (za to se glasalo ) odgovor je vracen u SB UN, Srbija je to primila ka znanju … I to je to. E sad kako ce te to vi da tumacite “ Izdaja, veleizdaja, sustinski, nije pa jeste i trte - mrte “ time se vise niko ne bavi …
botine zute molim bez neistina jer u neistini su kratke noge
Pogledajte prilog 1578285
JEREMIĆ JE NAPRAVIO VELIKU GREŠKU: Sanda Rašković Ivić o izmeštanju pregovora o KiM iz UN u Brisel
FUNKCIONERKA Narodne stranke Sanda Rašković Ivić priznala je da je Vuk Jeremić, predsednik te partije, napravio kobnu grešku izmeštanjem pregovora o KiM iz UN u Brisel.
Rašković Ivić dodaje da prebacivanje na Evropu nije bilo dobro, i da to danas vidimo.
Negde 2006 je SBUN oformio kontakt grupu ( kvinta + Rusija ) za konacno resenje statusa Kosova imenovan/ovlascen je Atisari, vodjeni su pregovori negde 2 g. Atisari je izneo predlog koji je prihvacen od strane Kosova itd.itd.Nema nikakvog Ahtisarija u 1244 rezoluciji ?!
O čemu ti bulazniš ?
Ne posrtoji reč Ahtisari u 1244 rezoluciji, pokaži gde se u 1244 pominje reč Ahtisari, ako ne pokažeš da se ta reč pominje u 1244 rezoluciji ukloni se sa tom lažnom pričom odavde ?!
baznijaš, važi.Vreme je da počneš da pričaš istinu i da počneš da pričaš o tome isto što i ja.
A to je da je odluka o prebacivanju pregovora iz UN u Brisel neobavezujuća jer ju je donela neobavezujuća GS UN.
Ako je to bila greška, to je bila greška koja se može ispraviti, jer GS UN odluke su neobavezujuće.
Iz tog razloga izdajnik Vučić je taj koji ne vraća pregovore u SB UN u prisustvo Rusije i Kine![]()
![]()
![]()
nego i dalje odlazi u Brisel mada ne mora jer je neobavezujuće tamo odlaziti i pričati o Kosovu. On je taj koji se sada pita i ne vraća pregovore u UN mada može to da uradi sad je on na vlasti, a ne Jeremić koga ne treba pominjati jer je to gubljenje vremena i skretanje fokusa.
Pošto si ti neobavešten proveri da su odluke GS UN neobavezujuće, i proveri da je "EU posrednik" postavljen 2010 god neobavezujućom odlukom GS UN.
Kad to proveriš, počni da pišeš o tome isto kao i ja da bi se vršio pritisak na Vučića da pregovore vrati u UN, i da se izdajniku izbije iz ruku laž da je EU posrednik obavezan, jer nije , neobavezan je i nelegitiman jer nema odluku SB UN iza sebe nego samo odluku neobavezne GS UN.
A posle ovoga što sam ti sada objasnio na tebi je hoćeš li da tumačiš recimo 1244 rezoluciju u korist Srbije, ili da kao ovaj lažov Blues Brothers sa kojim se raspravljaš da tumačiš 1244 u njihovu korist, pa da čak podmećeš laži da je "EU posrednik" obavezan, kao što taj podmeće laž da u 1244 piše "nadgledana nezavisnost".
Vučiću za izdaju je 100 puta otežana pozicija kada se pročuje da je "EU posrednik" neobavezan jer ima odluku GS UN koja je neobavezna. Pitanje je hoćeš li ti nastaviti da AV-u olakšavaš poziciju za izdaju ili da širiš ovu istinu koju ti govorim da mu onemogućiš izdaju, i primoraš ga da vrati pregovore u UN.
Ako želiš da budeš od pomoći non stop piši da je "EU posrednik neobavezan jer je postavljen neobavezujućom odlukom GS UN" i da zbog toga Srbija lako pregovore može da vrati u SB UN u prisustvo Rusije i Kine.
Pogledajte prilog 1578450
Ne druže neki već najvredniji i najhrabriji a ostao samo otpad koji sada ovo radi.Pa recimo uvaženi debil, ne računa da su neki Srbi ginuli u ratovima protiv napadača, a da je kosovo prodala debilna banda stručnjaka tokom "mira" da bi dobili podršku da vladaju u svom feudu u Srbiji....Ili za vlast u nekoj oblasti državne uprave.
Ja imam samo dilimu da li vas treba proterati i iz Albanije.Pa taj period od donosenja rezolucije , pa uspostavljanje institucija , ispunjenje standarda Atisarijev plan, nadgledna nezavisnost , do proglasenja.
Šiptare ovaj put ni grobove vam nećemo ostaviti kao vi sada nama.Negde 2006 je SBUN oformio kontakt grupu ( kvinta + Rusija ) za konacno resenje statusa Kosova imenovan/ovlascen je Atisari, vodjeni su pregovori negde 2 g. Atisari je izneo predlog koji je prihvacen od strane Kosova itd.itd.