Академик Душан Теодоровић: Косово је независно и срамота је што нисмо увели санкције Русији

Siftar samo se ti nadaj....
@Blues Brothers
Nego pojasni mi sta znači ono:

"rezolucija 1244 je uspostavila proces za razgovor o buducnosti Kosova"

Kakav proces, kada?

Jel taj proces ono kad je JEREMIĆ PREBACIO PITANJE KOSOVA IZ SB UN U BRISEL?

AKO je to taj proces onda Jeremic mora da bude osudjen za veleizdaju.
Pa taj period od donosenja rezolucije , pa uspostavljanje institucija , ispunjenje standarda Atisarijev plan, nadgledna nezavisnost , do proglasenja.
Jeremic je dobro sto je postavio to pitanje, razjasnjene su dileme.

Pa taj period od donosenja rezolucije , pa uspostavljanje institucija , ispunjenje standarda Atisarijev plan, nadgledna nezavisnost , do proglasenja.
čekaj , stani malo. ne brzaj.
preskačeš ti tu svašta ...
donosenje rezolucije 12 44 ? potpisana je tehnickim sporazumom i tada je prihvacena i zvanicn0. srbija je jedna od strana potpisnica, druga je nato a treca Savet Bezbednosti UN .Podseticu te da je rezolucija koju donese Savet Bezbednosti Un obavezan za svaku članicu UN

Nadgledana nezavisnost ? Šta prduckaš ? gde to stoji u rezoluciji 12 44 Saveta Bezbednosti ??? odgovor je NIGDE
po rezoluciji 12 44 kosovo je deo teritorije Srbije !

reyolucija ima i svoje tacke ...

kada je djindjic hteo da pokrene to pitanje tacaka i to najavio u intervjuu zapadnim medijima oni ga ubise ...
aj to na stranu. al sta cemo sa ti tackama rezolucije 12 44 ?
nista od njih , a one su nalagale i povremeno vracanje srpskih oruzanih snaga dole, u manjem broju pa ...
ima tu stosta u tim tackama zar ne ?

a ti odma od athisarija do izmisljenog toboz nadgledanja nekakve nezavisnosti pa do nezavisnosti...

siftari su jednostrano apsolutno protiv nacela rezolucije 12 44 proglasili neyavisnost 2007 a gospodin jeremic je rezoluciju prebacio kada ?

posle toga da da...

jer vama i amerima je bilo potrebno da se ta reyolucija izbaci iz saveta bezbednosti jer je ona u suprotnosti sa tim jednoglasnim otcepljenjem...

eh sad ti bi voleo da je to tako, da svi kazemo pa dobro ok popiskili ste se na rezoluciju 12 44 , jednostarno ste otcepili sve ok?

pa zasto onda pritiskaju tolko sbriju da ona prizna ?

znas ti to dobro. cesacete se vi gde nije svrbelo.

a nista vam za to krivi nismo. ne može tek tako da se udje da se uzme tudje.

samo se ti smej, ali ....

Siftar samo se ti nadaj....
@Blues Brothers
Nego pojasni mi sta znači ono:

"rezolucija 1244 je uspostavila proces za razgovor o buducnosti Kosova"

Kakav proces, kada?

Jel taj proces ono kad je JEREMIĆ PREBACIO PITANJE KOSOVA IZ SB UN U BRISEL?

AKO je to taj proces onda Jeremic mora da bude osudjen za veleizdaju.

Ne lupaj gluposti !
Pregovori su iz UN u EU prebačeni 2010 god glasanjem i neobavezujućom odlukom GS UN !
Vučić je taj koji krije od Srba da su pregovori u Briselu neobavezujući jer je do prebacivanja u Brisel došlo neobavezujućom odlukom GS UN.
To znači da treba da oteramo izdajnika Vučića ili da ga nateramo da neobavezujuće pregovore iz Brisela vrati u SB UN u prisustvo Kine i Rusije 🇨🇳 🇨🇳 🇨🇳 🇷🇺 🇷🇺 🇷🇺
399723723_1800893367044781_4449474000215033011_n.jpg
Takođe ne znaš i pogrešno pišeš, a to je da u 1244 piše da se uspostavlja razgovor o autonomiji unutar Srbije pokrajine Kosovo !
Ako imalo imaš mozga ta rečenica iz 1244 znači da po rezoluciji nije dozvoljen razgovor o nezavisnosti, nego se razgovor može vodti samo o autonomiji unutar Srbije pokrajine Kosovo.
Ključne reči (razgovor o autonomiji) i (pokrajine KiM unutar države) i to znači da izdajnik Vučić krši rezoluciju 1244 jer uopšte seda za sto na kojem je papir o nezavisnosti. To 1244 rezolucija ne dozvoljava , jer razgovor može biti samo o autonomiji.
I ovo je najveća tajna koju Vučić krije od Srpske javnosti da 1244 rezolucija dozvoljava razgovor samo o autonomiji, i da je prebacivanje razgovora iz UN u Brisel je neobavezujuće jer ga je donela GS UN koje je neobavezujuće telo.

Ne lupaj gluposti !
Pregovori su iz UN u EU prebačeni 2010 god glasanjem i neobavezujućom odlukom GS UN !
Vučić je taj koji krije od Srba da su pregovori u Briselu neobavezujući jer je do prebacivanja u Brisel došlo neobavezujućom odlukom GS UN.
To znači da treba da oteramo izdajnika Vučića ili da ga nateramo da neobavezujuće pregovore iz Brisela vrati u SB UN u prisustvo Kine i Rusije 🇨🇳 🇨🇳 🇨🇳 🇷🇺 🇷🇺 🇷🇺
Pogledajte prilog 1578197
Takođe ne znaš i pogrešno pišeš, a to je da u 1244 piše da se uspostavlja razgovor o autonomiji unutar Srbije pokrajine Kosovo !
Ako imalo imaš mozga ta rečenica iz 1244 znači da po rezoluciji nije dozvoljen razgovor o nezavisnosti, nego se razgovor može vodti samo o autonomiji unutar Srbije pokrajine Kosovo.
Ključne reči (razgovor o autonomiji) i (pokrajine KiM unutar države) i to znači da izdajnik Vučić krši rezoluciju 1244 jer uopšte seda za sto na kojem je papir o nezavisnosti. To 1244 rezolucija ne dozvoljava , jer razgovor može biti samo o autonomiji.
I ovo je najveća tajna koju Vučić krije od Srpske javnosti da 1244 rezolucija dozvoljava razgovor samo o autonomiji, i da je prebacivanje razgovora iz UN u Brisel je neobavezujuće jer ga je donela GS UN koje je neobavezujuće telo.
botine zute molim bez neistina jer u neistini su kratke noge

1720735834658.png

JEREMIĆ JE NAPRAVIO VELIKU GREŠKU: Sanda Rašković Ivić o izmeštanju pregovora o KiM iz UN u Brisel​

FUNKCIONERKA Narodne stranke Sanda Rašković Ivić priznala je da je Vuk Jeremić, predsednik te partije, napravio kobnu grešku izmeštanjem pregovora o KiM iz UN u Brisel.​

Rašković Ivić dodaje da prebacivanje na Evropu nije bilo dobro, i da to danas vidimo.

u rezoluciji 12 44 Saveta beybednosti koju se nigde ni u jednoj tački ne spominje ''nadgledanje nezavisnosti''

molim bez neistina, u neistini su kratke noge.

Da pocnemo od pocetka,

S/RES/1244 (1999)

10 Jun 1999

Usvojio Savet bezbednosti na svom 4011. sastanku, 10. juna 1999. godine.
Savet bezbednosti,

znas tu rezoluciju su potpisale zaracene strane a overio je SB UN kao potpisnik takodje.

rezolucija ima 21 tacku i dva aneksa

nigde nema ''nadgledana nezavisnost''

ono sto ima da je to deo srbije, tadasnje sr jugoslavije a srbija je sastavni deo sr jugoslavije jel

ima i to da se posle povlacenja srpskih snaga psotave snage kejfora u roku od bar godinu dana.

ima i to da potom dodje do povratka srpsski snaga , u odredjenim rejonima kao i na granicnim prelazima!!! ovo je samo dokayz tvojih neistina.

evo ti primer na engleskom mada znam da srpski odlicno znas

ne bi oni rbiju stalno pritiskali da je to tako kako ti kazes... to i budala zna

zato budi dobar deckic nemojte jos vise da se zamerate , obice vam se jednom o glavu. oteto je prokleto.a

doce maca na vratanca

Prilozi

u rezoluciji 12 44 Saveta beybednosti koju se nigde ni u jednoj tački ne spominje ''nadgledanje nezavisnosti''

molim bez neistina, u neistini su kratke noge.

Da pocnemo od pocetka,

S/RES/1244 (1999)

10 Jun 1999

Usvojio Savet bezbednosti na svom 4011. sastanku, 10. juna 1999. godine.
Savet bezbednosti,

znas tu rezoluciju su potpisale zaracene strane a overio je SB UN kao potpisnik takodje.

rezolucija ima 21 tacku i dva aneksa

nigde nema ''nadgledana nezavisnost''

ono sto ima da je to deo srbije, tadasnje sr jugoslavije a srbija je sastavni deo sr jugoslavije jel

ima i to da se posle povlacenja srpskih snaga psotave snage kejfora u roku od bar godinu dana.

ima i to da potom dodje do povratka srpsski snaga , u odredjenim rejonima kao i na granicnim prelazima!!! ovo je samo dokayz tvojih neistina.

evo ti primer na engleskom mada znam da srpski odlicno znas

ne bi oni rbiju stalno pritiskali da je to tako kako ti kazes... to i budala zna

zato budi dobar deckic nemojte jos vise da se zamerate , obice vam se jednom o glavu. oteto je prokleto.a

doce maca na vratanca
Evo thttps://www.securitycouncilreport.org/atf/cf/%7B65BFCF9B-6D27-4E9C-8CD3-CF6E4FF96FF9%7D/Kosovo%20S2007%20168.pdf

Evo thttps://www.securitycouncilreport.org/atf/cf/%7B65BFCF9B-6D27-4E9C-8CD3-CF6E4FF96FF9%7D/Kosovo%20S2007%20168.pdf
budi ozbiljan

ako pricamo ko ljudi onda se mani tih proamerickih gluposti i drzi se iskljucivo rezolucije 12 44

nista usa niej ispostovala iz te rezolucije , niti ste ostali sustinska autonomija niti se deo srpskih snaga ikada vratio a kamoli na grnaicne prelaze niti je to ostalo neraskidivi deo srbije

no upamti, ne pritiskuju srbiju bezveze da vas prizna

jer da im to nije najbitnije ne bi oni nas stiskali

bez srpskog aminovanja nema nista od nezavisnosti. sve ti je to privremeno i pre svega neregularno

moj savet je , odhebi mantre o velikoj albaniji, jer to moze da unisti i samu albaniju

lepo zivi na kosovu i ne isteruj srbe, vecste mnogo preterali

znas 1974 i sam da ste preko tita a potom i amera oteli kosovo

rezolucija u SB je obavezujuca za sve clanice, jeremic vam je ucinio vleiku uslugu

e sad ta usluga je veliko krivicno delo koje je pocinio na stetu srbije a naziva se veleizdaja

677z381_dusan-teodorovic1.jpg

Принтскрин

Академик Душан Теодоровић изјавио је да Србија мора да заузме нову политичку позицију према којој ће признати независно Косово.
- Косово је самостална држава. Оно је 1912. постало део Србије после Балканског рата, а 1999. године изгубљено, исто тако у рату када је потписан Кумановски споразум, односно капитулација. Границе настају у ратовима или договорима после ратова. Погледајте шта су изгубиле Аустроугарска или Мађарска после Првог светског рата и то је сад тако и ако хоћемо да идемо напред ми м орамо да престанемо да лажемо овај народ што Александар Вучић и његов режим стално раде - рекао је Теодоровић.

Он је поручио да један од аксиома нове политике Србије мора да буде прихватање реалности према којој је, како каже, Косово независно.
Теодоровић је поручио и да је срамота и трагедија што Србија једина у Европи није увела санкције Русији, наводећи да шест милиона људи не може бити паметније од 500 милиона у ЕУ. Он је додао да ће игра између истока и запада, лоше да се заврши по Србију и председник Вучића.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...-i-sramota-je-sto-nismo-uveli-sankcije-Rusiji

Koji je ovaj? Zašto je njegovo mišljenje važno? Ko gura ovu vest sa naglaskom na "akademik" (kao šatro pametan)?
Sta ima jos novo medju beogradskim jugoustasama.

budi ozbiljan

ako pricamo ko ljudi onda se mani tih proamerickih gluposti i drzi se iskljucivo rezolucije 12 44

nista usa niej ispostovala iz te rezolucije , niti ste ostali sustinska autonomija niti se deo srpskih snaga ikada vratio a kamoli na grnaicne prelaze niti je to ostalo neraskidivi deo srbije

no upamti, ne pritiskuju srbiju bezveze da vas prizna

jer da im to nije najbitnije ne bi oni nas stiskali

bez srpskog aminovanja nema nista od nezavisnosti. sve ti je to privremeno i pre svega neregularno

moj savet je , odhebi mantre o velikoj albaniji, jer to moze da unisti i samu albaniju

lepo zivi na kosovu i ne isteruj srbe, vecste mnogo preterali

znas 1974 i sam da ste preko tita a potom i amera oteli kosovo

rezolucija u SB je obavezujuca za sve clanice, jeremic vam je ucinio vleiku uslugu

e sad ta usluga je veliko krivicno delo koje je pocinio na stetu srbije a naziva se veleizdaja
Ja sam ozbiljan, cinjenicama baratam tamo sam ti postavio dokument SBUN i izaslanika kontakt grupe Martija Atisarija o tada buducem statusu Kosova koji je danas aktuelan.
Srbija je postavila pitanje pred MSP preko SB UN (za to se glasalo ) odgovor je vracen u SB UN, Srbija je to primila ka znanju … I to je to. E sad kako ce te to vi da tumacite “ Izdaja, veleizdaja, sustinski, nije pa jeste i trte - mrte “ time se vise niko ne bavi …

Ja sam ozbiljan, cinjenicama baratam tamo sam ti postavio dokument SBUN i izaslanika kontakt grupe Martija Atisarija o tada buducem statusu Kosova koji je danas aktuelan.
Srbija je postavila pitanje pred MSP preko SB UN (za to se glasalo ) odgovor je vracen u SB UN, Srbija je to primila ka znanju … I to je to. E sad kako ce te to vi da tumacite “ Izdaja, veleizdaja, sustinski, nije pa jeste i trte - mrte “ time se vise niko ne bavi …
ne ubacuje te usa propagande i dosetke

imas rezoluciju 12 44 pa je lepo prevedi i dobro protumaci

sve ostalo je ono sto je usa dobacila da koriguje

pa ito prebacivanje u brisel tj otvaranje pregovora

jedno vam je problem, a to nisu politicari u srbiji, sa njima ce usa lako

problem je narod

narod ne zaboravlja rezoluciju 12 44 i ne zaboravlja da je to nasilno oteto

zato nas toliko i pritiskaju ucenjuju...

ali dzaba znas to i sam. nemoj puno da se istices dole, zivi uzivaj u zivotu ...jer mozda samo tako i opstanes dolje...

kad tad upamti , kad tad doce srbin po svoje i na svoje.

do tada studiraj rezoluciju i vidi sta sve nsite ispostovali .

ne ubacuje te usa propagande i dosetke

imas rezoluciju 12 44 pa je lepo prevedi i dobro protumaci

sve ostalo je ono sto je usa dobacila da koriguje

pa ito prebacivanje u brisel tj otvaranje pregovora

jedno vam je problem, a to nisu politicari u srbiji, sa njima ce usa lako

problem je narod

narod ne zaboravlja rezoluciju 12 44 i ne zaboravlja da je to nasilno oteto

zato nas toliko i pritiskaju ucenjuju...

ali dzaba znas to i sam. nemoj puno da se istices dole, zivi uzivaj u zivotu ...jer mozda samo tako i opstanes dolje...

kad tad upamti , kad tad doce srbin po svoje i na svoje.

do tada studiraj rezoluciju i vidi sta sve nsite ispostovali .
Ja mislim da sam dzaba trosio vreme s’tobom 😡Pocni da ucis pravopis 😀

Ja mislim da sam dzaba trosio vreme s’tobom 😡
nisi.

naprotiv ja sam realan covek . mirnodopski okrenut.

rezoluciju 12 44 u ruke i bez mantri i opstrukcija i dodataka iz kuhinje usa.

na kosovu treba traziti resenje upamti. ono nije nezavisno kosovo, to je sukob.

oteto je prokleto.

vas problem je srpski narod. on nece podleci ucenama pritiscima kojima je izlozen. da nije kljucna stvar priznanje kosova od strane srbije ne bi bilo toliko ucena i svega toga znas i sam

priznanjem srbije bise abolirala usa za napad na srbiju bez dozvole SB UN i abolirala bi se jednostrana secesija 2007

ipak je to srpska zemlja, ne moze da se udje da se rusi tudje gospodine siftar.

rezolucija 12 44, u njoj nema dodatka oko sugavog martija athisarija

veseo bio

Nema nikakvog Ahtisarija u 1244 rezoluciji ?!
O čemu ti bulazniš ?
Ne posrtoji reč Ahtisari u 1244 rezoluciji, pokaži gde se u 1244 pominje reč Ahtisari, ako ne pokažeš da se ta reč pominje u 1244 rezoluciji ukloni se sa tom lažnom pričom odavde ?!

botine zute molim bez neistina jer u neistini su kratke noge

Pogledajte prilog 1578285

JEREMIĆ JE NAPRAVIO VELIKU GREŠKU: Sanda Rašković Ivić o izmeštanju pregovora o KiM iz UN u Brisel​

FUNKCIONERKA Narodne stranke Sanda Rašković Ivić priznala je da je Vuk Jeremić, predsednik te partije, napravio kobnu grešku izmeštanjem pregovora o KiM iz UN u Brisel.​

Rašković Ivić dodaje da prebacivanje na Evropu nije bilo dobro, i da to danas vidimo.

Vreme je da počneš da pričaš istinu i da počneš da pričaš o tome isto što i ja.
A to je da je odluka o prebacivanju pregovora iz UN u Brisel neobavezujuća jer ju je donela neobavezujuća GS UN.
Ako je to bila greška, to je bila greška koja se može ispraviti, jer GS UN odluke su neobavezujuće.
Iz tog razloga izdajnik Vučić je taj koji ne vraća pregovore u SB UN u prisustvo Rusije i Kine 🇷🇺 🇷🇺 🇷🇺 🇨🇳🇨🇳🇨🇳 nego i dalje odlazi u Brisel mada ne mora jer je neobavezujuće tamo odlaziti i pričati o Kosovu. On je taj koji se sada pita i ne vraća pregovore u UN mada može to da uradi sad je on na vlasti, a ne Jeremić koga ne treba pominjati jer je to gubljenje vremena i skretanje fokusa.
Pošto si ti neobavešten proveri da su odluke GS UN neobavezujuće, i proveri da je "EU posrednik" postavljen 2010 god neobavezujućom odlukom GS UN.
Kad to proveriš, počni da pišeš o tome isto kao i ja da bi se vršio pritisak na Vučića da pregovore vrati u UN, i da se izdajniku izbije iz ruku laž da je EU posrednik obavezan, jer nije , neobavezan je i nelegitiman jer nema odluku SB UN iza sebe nego samo odluku neobavezne GS UN.
A posle ovoga što sam ti sada objasnio na tebi je hoćeš li da tumačiš recimo 1244 rezoluciju u korist Srbije, ili da kao ovaj lažov Blues Brothers sa kojim se raspravljaš da tumačiš 1244 u njihovu korist, pa da čak podmećeš laži da je "EU posrednik" obavezan, kao što taj podmeće laž da u 1244 piše "nadgledana nezavisnost".
Vučiću za izdaju je 100 puta otežana pozicija kada se pročuje da je "EU posrednik" neobavezan jer ima odluku GS UN koja je neobavezna. Pitanje je hoćeš li ti nastaviti da AV-u olakšavaš poziciju za izdaju ili da širiš ovu istinu koju ti govorim da mu onemogućiš izdaju, i primoraš ga da vrati pregovore u UN.
Ako želiš da budeš od pomoći non stop piši da je "EU posrednik neobavezan jer je postavljen neobavezujućom odlukom GS UN" i da zbog toga Srbija lako pregovore može da vrati u SB UN u prisustvo Rusije i Kine.

un-logo.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Nema nikakvog Ahtisarija u 1244 rezoluciji ?!
O čemu ti bulazniš ?
Ne posrtoji reč Ahtisari u 1244 rezoluciji, pokaži gde se u 1244 pominje reč Ahtisari, ako ne pokažeš da se ta reč pominje u 1244 rezoluciji ukloni se sa tom lažnom pričom odavde ?!
Negde 2006 je SBUN oformio kontakt grupu ( kvinta + Rusija ) za konacno resenje statusa Kosova imenovan/ovlascen je Atisari, vodjeni su pregovori negde 2 g. Atisari je izneo predlog koji je prihvacen od strane Kosova itd.itd.

Vreme je da počneš da pričaš istinu i da počneš da pričaš o tome isto što i ja.
A to je da je odluka o prebacivanju pregovora iz UN u Brisel neobavezujuća jer ju je donela neobavezujuća GS UN.
Ako je to bila greška, to je bila greška koja se može ispraviti, jer GS UN odluke su neobavezujuće.
Iz tog razloga izdajnik Vučić je taj koji ne vraća pregovore u SB UN u prisustvo Rusije i Kine 🇷🇺 🇷🇺 🇷🇺 🇨🇳🇨🇳🇨🇳 nego i dalje odlazi u Brisel mada ne mora jer je neobavezujuće tamo odlaziti i pričati o Kosovu. On je taj koji se sada pita i ne vraća pregovore u UN mada može to da uradi sad je on na vlasti, a ne Jeremić koga ne treba pominjati jer je to gubljenje vremena i skretanje fokusa.
Pošto si ti neobavešten proveri da su odluke GS UN neobavezujuće, i proveri da je "EU posrednik" postavljen 2010 god neobavezujućom odlukom GS UN.
Kad to proveriš, počni da pišeš o tome isto kao i ja da bi se vršio pritisak na Vučića da pregovore vrati u UN, i da se izdajniku izbije iz ruku laž da je EU posrednik obavezan, jer nije , neobavezan je i nelegitiman jer nema odluku SB UN iza sebe nego samo odluku neobavezne GS UN.
A posle ovoga što sam ti sada objasnio na tebi je hoćeš li da tumačiš recimo 1244 rezoluciju u korist Srbije, ili da kao ovaj lažov Blues Brothers sa kojim se raspravljaš da tumačiš 1244 u njihovu korist, pa da čak podmećeš laži da je "EU posrednik" obavezan, kao što taj podmeće laž da u 1244 piše "nadgledana nezavisnost".
Vučiću za izdaju je 100 puta otežana pozicija kada se pročuje da je "EU posrednik" neobavezan jer ima odluku GS UN koja je neobavezna. Pitanje je hoćeš li ti nastaviti da AV-u olakšavaš poziciju za izdaju ili da širiš ovu istinu koju ti govorim da mu onemogućiš izdaju, i primoraš ga da vrati pregovore u UN.
Ako želiš da budeš od pomoći non stop piši da je "EU posrednik neobavezan jer je postavljen neobavezujućom odlukom GS UN" i da zbog toga Srbija lako pregovore može da vrati u SB UN u prisustvo Rusije i Kine.

Pogledajte prilog 1578450
baznijaš, važi. :mazi:

Pa recimo uvaženi debil, ne računa da su neki Srbi ginuli u ratovima protiv napadača, a da je kosovo prodala debilna banda stručnjaka tokom "mira" da bi dobili podršku da vladaju u svom feudu u Srbiji....Ili za vlast u nekoj oblasti državne uprave.
Ne druže neki već najvredniji i najhrabriji a ostao samo otpad koji sada ovo radi.

Ja imam samo dilimu da li vas treba proterati i iz Albanije.

Negde 2006 je SBUN oformio kontakt grupu ( kvinta + Rusija ) za konacno resenje statusa Kosova imenovan/ovlascen je Atisari, vodjeni su pregovori negde 2 g. Atisari je izneo predlog koji je prihvacen od strane Kosova itd.itd.
Šiptare ovaj put ni grobove vam nećemo ostaviti kao vi sada nama.

Imate li još tih čuvenih američkih profesora slučajno završenih beogradskih studenata sa poklonjenim diplomama, američkim državljanstvom i uspešnih u americi, doduše u srbiji se nisu kretali kao emeritus profesori, pa i nemaju pojma o rupama i saobraćaju uništenom. Da ne pričamo o uspesima u sjebavanju akademije nauka i razbijanju Jugoslavije....valjda mu te diplome i ne važe, jer ni država gde su ih dobili ne postoji, tačnije uništili su je i pobegli u prevremenu penziju sa punim iznosom i punim prihodima akademika...
Imate li još tih nepismenih akademika?

Back