Ajme, vidji ga

Brajan Koen

Buduća legenda
Poruka
39.828
večeras sve neke paranormalne teme o manijacima i ubicama pa se setih današnjeg dana na poslu
- sedim tako i nešto razmišljam o jednoj Sanji s posla i digne mi se k'urac i taman ja tako uživam u mislima i gladim kitu preko pantalona kad naidje neka druga žena i dodaje mi neki papir ali ja sad treba i da ustanem....

Interesuje me sledeće : da li žena zna ili ne zna da je kita dignuta ali ne za nju, nego za neku drugu i ako je ona prva stigla na mesto dizanja, a nije bila tema grešnih misli ??

večeras sve neke paranormalne teme o manijacima i ubicama pa se setih današnjeg dana na poslu
- sedim tako i nešto razmišljam o jednoj Sanji s posla i digne mi se k'urac i taman ja tako uživam u mislima i gladim kitu preko pantalona kad naidje neka druga žena i dodaje mi neki papir ali ja sad treba i da ustanem....

Interesuje me sledeće : da li žena zna ili ne zna da je kita dignuta ali ne za nju, nego za neku drugu i ako je ona prva stigla na mesto dizanja, a nije bila tema grešnih misli ??

Svaka bi mislila da se na nju digla. Zene ti imaju previsoko misljenje o sebi.

mi vas gotovo nikad ne gledamo u ****** kad ste obuceni tako ne znam sto uvek dramite oko toga.
ko zna cije su sve dignute kite bile kad sam se pojavila a nikad nisam primetila.
ebote koje zensko kad ulazi pocne da ti bulji u tuki? ma ajde

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

mi vas gotovo nikad ne gledamo u ****** kad ste obuceni tako ne znam sto uvek dramite oko toga.

al njaške, ima jedne farmerice u kojima se baš vidi, izraženo žestoko i izgleda 3x veće sve to nego što je. neki čudan kroj moram nabavim još takvih xD
i šta misliš u šta gledaju kad' uđem u kancelariju?
sve žene vole da gledaju u mesto koje im pruža najveće zadovoljstvo

ja bacim pogled na butine iskljiucivo tako da nikad ne vidim da li je nekom dignut ili ne...ako ima lepe butkice dok sedi, onako nekako zategnute, lako cemo za ostalo. z:lol:
to mi je bas trip, muskarac koji sedi i njegove butine :mrgreen:

Back