PerfectOne Vitača Milut VIP Poruka 34.374 24.07.2024. u 16:34 - Ajkule pored obala Brazila pozitivne na kokain #26 da su im dali marihuanu možda bi iskulirale
P pertowic Domaćin Poruka 3.515 24.07.2024. u 16:35 - Ajkule pored obala Brazila pozitivne na kokain #27 đavolčić: Nema toga što ljudi ne mogu upropastiti. Mada mi nije jasno kako je nekome uopšte palo na pamet da pravi ovakve testove. Kliknite za proširenje... ova "vest" je iz tipa blic zena, informer i ostali crap
đavolčić: Nema toga što ljudi ne mogu upropastiti. Mada mi nije jasno kako je nekome uopšte palo na pamet da pravi ovakve testove. Kliknite za proširenje... ova "vest" je iz tipa blic zena, informer i ostali crap
a bre Milun Buduća legenda Poruka 34.759 24.07.2024. u 17:26 - Ajkule pored obala Brazila pozitivne na kokain #28 PerfectOne: da li su? reakcije ljudi na kokain su baš suprotne. imaš u svakom holivudskom filmu ponašanja nakokainu, ja to ne bih nazvala manje agresivno. Kliknite za proširenje... pa agresivni su dok ne dobiju dozu a poslem su mirni ko bebe.
PerfectOne: da li su? reakcije ljudi na kokain su baš suprotne. imaš u svakom holivudskom filmu ponašanja nakokainu, ja to ne bih nazvala manje agresivno. Kliknite za proširenje... pa agresivni su dok ne dobiju dozu a poslem su mirni ko bebe.
PerfectOne Vitača Milut VIP Poruka 34.374 24.07.2024. u 17:29 - Ajkule pored obala Brazila pozitivne na kokain #29 a bre Milun: pa agresivni su dok ne dobiju dozu a poslem su mirni ko bebe. Kliknite za proširenje... iz iskustva ili iz literature?
a bre Milun: pa agresivni su dok ne dobiju dozu a poslem su mirni ko bebe. Kliknite za proširenje... iz iskustva ili iz literature?
a bre Milun Buduća legenda Poruka 34.759 24.07.2024. u 17:37 - Ajkule pored obala Brazila pozitivne na kokain #30 PerfectOne: iz iskustva ili iz literature? Kliknite za proširenje... sto?..........imas interesovanje?
PerfectOne: iz iskustva ili iz literature? Kliknite za proširenje... sto?..........imas interesovanje?
Обилић Veoma poznat Poruka 14.034 24.07.2024. u 17:43 - Ajkule pored obala Brazila pozitivne na kokain #31 Ма то ДЕА храни па кад престане - шверцерски чамци пуни гудре су наебали !
PerfectOne Vitača Milut VIP Poruka 34.374 24.07.2024. u 17:53 - Ajkule pored obala Brazila pozitivne na kokain #32 a bre Milun: sto?..........imas interesovanje? Kliknite za proširenje... ne samo teorije nam se ne slažu a iskustvo nemam, znam o tome iz medija i jedne lične priče.
a bre Milun: sto?..........imas interesovanje? Kliknite za proširenje... ne samo teorije nam se ne slažu a iskustvo nemam, znam o tome iz medija i jedne lične priče.