Није то грађанска дужност, не веруј новинама.Obavila svoju gradjansku dužnost, nadam se pobedi
Право, а не дужност.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није то грађанска дужност, не веруј новинама.Obavila svoju gradjansku dužnost, nadam se pobedi
Čovjek ima kuću tj vilu na Dedinju. Sjećaš se? I samim tim validna dokumenta.Председник ентитета једне државе гласа о комуналним питањима у престоници суседне државе...
"Браћа"
I ja, da popijem prvu kafu.I ja sam ranije ustao ali da idem u wc.
И има право гласа!Čovjek ima kuću tj vilu na Dedinju. Sjećaš se? I samim tim validna dokumenta.
онда си пузаоЈа нисам никад ишао.
To oni ubace unapred cisto da ima.Гласао још пре 8 ујутру - нигде никог.
А било је већ листића у кутијама, можда 50 комада.
Нисам никад ишао на гласање.онда си пузао
Nisi nista ni propustio i ovako je glasanje lazirano.Ја нисам никад ишао.
Знаш како,мене и моју породицу политика не занима, сви смо запослени ван политике.Nisi nista ni propustio i ovako je glasanje lazirano.
TakodjeЗнаш како,мене и моју породицу политика не занима, сви смо запослени ван политике.
Koju je kupio od otetih para Srba izBosne i Srbije.Čovjek ima kuću tj vilu na Dedinju. Sjećaš se? I samim tim validna dokumenta.
Ko se kandidovao kod tebe?Nedeljni rucak kod roditelja, pa posle idem posetiti babu da vidimo kako je... lep dan bez izlaska na izbore <3
Nisi nista ni propustio i ovako je glasanje lazirano.
I ja obavioObavila svoju gradjansku dužnost, nadam se pobedi
Za pelcerTo oni ubace unapred cisto da ima.
И ја опет с тобом, као у децембру, да пролазим исте приче око гласања на локалним изборима (пребивалиште ВС боравиште)?Čovjek ima kuću tj vilu na Dedinju. Sjećaš se? I samim tim validna dokumenta.