'Ајде људи на гласање. Изборни је дан

Не, лажеш, јер су они одмах по расписивању избора кренули у прикупљање потписа. На мојој општини су имали штанд сутрадан након што су избори расписани 26. априла. Поређања ради, "Бирам борбу!" у том моменту су још били под шињелом лажног опозиционара бр.1 Ђида и већали да ли ће да изађу на изборе или ће да испуне жељу свог тадашњег Врховног команданта Друга Ђида да се Београд односно централне градске општине без борбе препусте СНС-у :kafa:
Aha, a odmah pored Ćaleta štand su imali dr Žujović i Rusi...

Nešto bilo kod mene oko 15 lista... Kreni za zemun valjda, pa promenimo zemun pa kreni promeni, borba za zemun ali još neka borba i naravno masa nezavisnih kandidata 🤣. Pri čemu borba za zemun malim slovima a ostale koalicije velikim, šou. Ma, ok, biće nadam se zanimljivo. Ali čak i ja sam morala da sednem da pročitam, ranije sam uvek u hodu zaokružilvala..
Бандитизам на Делу,
па овима али баба и 40 разбојника могу само да позавиде

Na lokalnim izborima u Novom Sadu je do 10 časova glasalo 12,6 odsto građana upisanih u birački spisak, dok je u Nišu u isto vreme glasalo 7,95 odsto birača.

Kako javljaju reporteri N1, izlaznost u Novom Sadu je manje-više uobičajena izlaznost u odnosu na prethodne izborne cikluse, dok je u Nišu neznatno viša izlaznost u odnosu na parlamentarne izbore koji su održani u decembru prošle godine.

Бандитизам на Делу,
па овима али баба и 40 разбојника могу само да позавиде

Pa dobro. Ko želi da glasa, moraće 5 min da iščita sve 😂, uporedi, praktično kao kad rešavaš test sa negativnim poenima za pogrešan odgovor 😁

Praktično, za nepismene je očigledan izbor, a pismeni će se snaći.

Screenshot_20240602_112407_com.android.chrome.jpg

Не, лажеш, јер су они одмах по расписивању избора кренули у прикупљање потписа. На мојој општини су имали штанд сутрадан након што су избори расписани 26. априла. Поређења ради, "Бирам борбу!" у том моменту су још били под шињелом лажног опозиционара бр.1 Ђида и већали да ли ће да изађу на изборе или ће да испуне жељу свог тадашњег Врховног команданта Друга Ђида да се Београд односно централне градске општине без борбе препусте СНС-у. И не досађујте ми више :kafa:
Ja ti ovo kazem iz prve ruke, jer poznajem coveka koji je bio sa njima na sastanku. Ali kako hoces...sta god ja napisao neces ti meni verovati, svakako ces misliti da je taj lik prava opozicija, a mene svakako mrzi i besmisleno mi je da sa tobom ubedjujem, ja ti samo kazem kako jeste, a ti misli kako hoces.

Ja ti ovo kazem iz prve ruke, jer poznajem coveka koji je bio sa njima na sastanku. Ali kako hoces...sta god ja napisao neces ti meni verovati, svakako ces misliti da je taj lik prava opozicija, a mene svakako mrzi i besmisleno mi je da sa tobom ubedjujem, ja ti samo kazem kako jeste, a ti misli kako hoces.
Да има образа, "Ћале ово је за тебе" би одавно отишао из политике. Но добро, шта да се ради, нема човек образа.
Nadam se da će tako biti
Млади на жалост не гласају. Ваљда су тако научили из куће, ни родитељи не гласају па тако. На жалост.

Ја сам решио да раније данас искористим своје активно бирачко право.

Да му Свети Саво Манојловић узне Стари Град, Врачар, Звездару, Медијану...

Бошко Бубамара да му узме Чачак.

Поред тога, да пошаљемо у политичку пензију Ђиласа 619 миљона и Милоша Смеђу флеку Вранцуза.

Саћу попијем јутарњу кафу, да сачекам да се не сударам тамо са пензосима, па идем да гласам против издајника Оскара и његове свињске хунте.

Karleusa izasla u ime @Jugoslav Čvarak -a

Screenshot-20240602-122426-Chrome.jpg

...

Nadam se da će tako biti
Дакле, још једном: млади на биралишта излазе поподне, и то претежно у касно поподне; у ком обиму ће млади овог поподнева да изађу, то је други пар ципела, али млади у принципу не гласају ујутру односно преподне и тако је од почетка вишестраначја.

Back