GrdobanS
Elita
- Poruka
- 17.222
Jos drzis alufoliju na tintari?svaki neprijatelj proklete americke duboke satanisticke kabalske hazardske adrenohromirane drzave je moj prijatelj
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Jos drzis alufoliju na tintari?svaki neprijatelj proklete americke duboke satanisticke kabalske hazardske adrenohromirane drzave je moj prijatelj
Dajte Perkanu koji dinar kume, da ne krepa od gladi ili u vlastitom eksudatu.Pomoc Vulinu posalji sms na 4747, cena poruke 1000e plus pdv....
Koje licemerstvo. Kazu relativizacija od strane Vucica u vezi sankcija Americkih Vulinu je bezobrazluk . A cekaj nije bezobrazluk da neka drzava uvodi sankcije pojedincima koji nisu njeni drzavljani bez objavljivanja dokaza? Da je drzava Srbija ozbiljna suverena drzava momentalno bi se napravio reciprocitet i to na najozbiljniji nacin a to je da se proglasi americki ambasador personom non grata. Na taj nacin bi se stavilo do znanja Americkoj administraciji da je Srbija ozbiljno moralno pogodjena mesanjem u njene unutrasnje stvari. I pustili bi smo novog ambasadora samo pod uslovom da se amerika izvini Srbiji za pricinjanu dusevnu bol Srpskim gradjanima. Na taj nacin bi sledeci put americka administracija dobro razmislila da li joj treba da opet uvodi sankcije nekom Srpskom drzavljaninu bez dokaza.
Licemerstvo od strane hegemona amerike je jos i jedno a to je da ako vec imaju neke dokaze protiv Vulina za neko krsenje bilo kog zakona, ili domaceg ili medjunarodnog, nije resenje da se njemu uvedu americke sankcije vec je resenje da se javno i oficijelno Srpskim sudovima prezentuju optuzbe sa dokazima cime bi se Vulin stavio pod resetke ili da mu se da otkaz u vladi i samim tim resili su problem Vulin. Ovako optuzujuci ga samo na nacin "rekla kazala" ne cine nikakvo dobro delo nasoj drzavi ukoliko su stvarno opredeljeni da Srbija bude bolje mesto za zivot vec samo ucenjuju Srbiju i pritiskaju politicki da se povinuje nekim njihovim hirovima. Na primer da Srbija uvede sankcije Rusiji ili da potpise nezavisnost takozvane drzave Kosovo.
Nemoj pogresno da me razumete ja sam protiv Vucica ali sam i protiv danasnje americke administracije i spoljne politike, i ovakvih njenih nebuloznih i idiotskih medjunarodnih skandala uperenih protiv nase Srbije. Sta bi se desilo da Srbija uvede sankcije na primer Bajdenu zbog onih stvari koje su bile sa laptopom kod servisera?
To nije mesanje vec negodovanje i oni imaju pravo na taj stav.
Tesko....ali jeste cinjenica da svaka zemlja treba da se rukovodi spostvenim interesima a ne tudjim.САД је и поставио Вулина и остале Вукове само да покаже народу каква Власт несме да буде .....
Tesko....ali jeste cinjenica da svaka zemlja treba da se rukovodi spostvenim interesima a ne tudjim.
i ja sam ZA, bez obzira ne benefite koje nam je dala nemila zapadna civilizacija, samo me mrzi da citam disertaciju od teme/preopsirno/, tako ne mogu biti u ravni pozeljnih odgovora.Koje licemerstvo. Kazu relativizacija od strane Vucica u vezi sankcija Americkih Vulinu je bezobrazluk . A cekaj nije bezobrazluk da neka drzava uvodi sankcije pojedincima koji nisu njeni drzavljani bez objavljivanja dokaza? Da je drzava Srbija ozbiljna suverena drzava momentalno bi se napravio reciprocitet i to na najozbiljniji nacin a to je da se proglasi americki ambasador personom non grata. Na taj nacin bi se stavilo do znanja Americkoj administraciji da je Srbija ozbiljno moralno pogodjena mesanjem u njene unutrasnje stvari. I pustili bi smo novog ambasadora samo pod uslovom da se amerika izvini Srbiji za pricinjanu dusevnu bol Srpskim gradjanima. Na taj nacin bi sledeci put americka administracija dobro razmislila da li joj treba da opet uvodi sankcije nekom Srpskom drzavljaninu bez dokaza.
Licemerstvo od strane hegemona amerike je jos i jedno a to je da ako vec imaju neke dokaze protiv Vulina za neko krsenje bilo kog zakona, ili domaceg ili medjunarodnog, nije resenje da se njemu uvedu americke sankcije vec je resenje da se javno i oficijelno Srpskim sudovima prezentuju optuzbe sa dokazima cime bi se Vulin stavio pod resetke ili da mu se da otkaz u vladi i samim tim resili su problem Vulin. Ovako optuzujuci ga samo na nacin "rekla kazala" ne cine nikakvo dobro delo nasoj drzavi ukoliko su stvarno opredeljeni da Srbija bude bolje mesto za zivot vec samo ucenjuju Srbiju i pritiskaju politicki da se povinuje nekim njihovim hirovima. Na primer da Srbija uvede sankcije Rusiji ili da potpise nezavisnost takozvane drzave Kosovo.
Nemoj pogresno da me razumete ja sam protiv Vucica ali sam i protiv danasnje americke administracije i spoljne politike, i ovakvih njenih nebuloznih i idiotskih medjunarodnih skandala uperenih protiv nase Srbije. Sta bi se desilo da Srbija uvede sankcije na primer Bajdenu zbog onih stvari koje su bile sa laptopom kod servisera?
Za nesto bih se slozila, za nesto ne....nije ni sve tako crno-belo.Оне и они који 'руководе''својом' земљом тек када им буде запраећено личним губитком радиће на колективном интересу
Сви Вукови 'на власти' одноо 'у јавној служби ' 'оваца нису 'дишли' већ су се међусобно 'изборили'
Рецимо... Зашто је поврже скупље у Србији у лидлу него у Грчкој ...која је 'туристичка' и то екстезивно
Зар ЛИДЛ угрчкој не циља 'профит'
како је прошле године 'држава' дала малинарима дупло већу откупну цену него тржишну у свету ?!
Многе Јужно Америчке и Афричке рећиме јавно су постављали и подржавали 'бели'
У Европи се игра како Ујка Сем свира ..... а за свирку Ујка Сем тражи да му се плати ...
Да му се плати ..имали немали ..да му се плати ...допала се свирка или не .....
Не платиш .. ето ти бомби
Ideja nesvrsenosti..ovaj nesvrstanosti je nametana celoj bivsoj SFRJ, ali se (kao i svaka glupost) najbolje primila medju srbendama.Naučeno to na nesvrstanu braću iz Afrike
Ne zelim da svetom vladaju Kine, Rusije, Pakistani, Indije, Arabije, Irani .... te jos gore njihovi sistemi ''vrednosti'', ma kakvi god agresivci bili Britanci, Amerikanci, Nemci, Francuzi, Holandjani itd.i ja sam ZA, bez obzira ne benefite koje nam je dala nemila zapadna civilizacija, samo me mrzi da citam disertaciju od teme/preopsirno/, tako ne mogu biti u ravni pozeljnih odgovora.
Većina naroda dobrog ionako to žarko želi.Plus to što bezrazložno gura prst u oku zapadu će nam se obiti o glavu kad tad.
Većina naroda dobrog ionako to žarko želi.
A posle, kada đavo dođe po svoje i dobije po nosu, onda kuka ''ioi nemoi'' i ''raša pliz help''.
Ne zelim da svetom vladaju Kine, Rusije, Pakistani, Indije, Arabije, Irani .... te jos gore njihovi sistemi ''vrednosti'', ma kakvi god agresivci bili Britanci, Amerikanci, Nemci, Francuzi, Holandjani itd.
U filmu ''Nije se desilo''.A on ćero prst u oko i rasiji.
Dokle ste se integrisali sa tim EUropskim qurvama ? 5 poglavlja za 1/4 veka.Obiće nam se o glavu na način da od daljih EU integracija nema ništa, jer kako će posle objasniti tamošnjoj javnosti da puštaju antizapadnu državu. Vučića imaju za svoje interese kao što i on ima njih za svoje a građani Srbije kolateralna šteta...
Sta zivis u koloniji tih ''evropskih urvi'' umesto da odes u npr. Kinu da rintas 16h dnevno za 200 $?Dokle ste se integrisali sa tim EUropskim qurvama ? 5 poglavlja za 1/4 veka.
Super, nece ih biti za sledecih 20 iako bi vam trebalo 200 ovim tempom![]()
Kanada je Americka kolonija ako te neko pita; a EUropske qurve su samo qurve i dalje.Sta zivis u koloniji tih ''evropskih urvi'' umesto da odes u npr. Kinu da rintas 16h dnevno za 200 $?
Ajde, druže, smiri malo strasti,Ne moraš odmah da vičeš i psuješ kao da si na pijaci.Razumem da imaš neke svoje stavove,Ali ovakav način izražavanja nije ništa drugo do prostakluk i divljaštvo.Koje licemerstvo. Kazu relativizacija od strane Vucica u vezi sankcija Americkih Vulinu je bezobrazluk . A cekaj nije bezobrazluk da neka drzava uvodi sankcije pojedincima koji nisu njeni drzavljani bez objavljivanja dokaza? Da je drzava Srbija ozbiljna suverena drzava momentalno bi se napravio reciprocitet i to na najozbiljniji nacin a to je da se proglasi americki ambasador personom non grata. Na taj nacin bi se stavilo do znanja Americkoj administraciji da je Srbija ozbiljno moralno pogodjena mesanjem u njene unutrasnje stvari. I pustili bi smo novog ambasadora samo pod uslovom da se amerika izvini Srbiji za pricinjanu dusevnu bol Srpskim gradjanima. Na taj nacin bi sledeci put americka administracija dobro razmislila da li joj treba da opet uvodi sankcije nekom Srpskom drzavljaninu bez dokaza.
cekaj, zar ambasador usa u beogradu nije rekao da su to snkcije samo vulinu zbog neprihvatljivosti usa prema njegovom stavu o rusiji?Како Србија да прави реципроцитет, кад санкције нису уведене Србији, већ појединцу, Александру Вулину.
Нека Вулин прави реципроцитет.
U svetu politike često su reči iskrivljene,Ambasadori iznose svoje stavove, a istina je izgubljena.Sankcije se koriste kao sredstvo pritiska i moći,Dok se narodi zbunjeni pitaju šta se dešava toliko.cekaj, zar ambasador usa u beogradu nije rekao da su to snkcije samo vulinu zbog neprihvatljivosti usa prema njegovom stavu o rusiji?
dakle ne svidja im se stav neciji o rusiji, i onda imaju pravo da ga diskredituju time DA JE KRIMINALC UMESAN U POSLOVE OKO OPIJATA?
hm, priznaces vrlo bezobrazno zar ne.
uostalom to je ono , ako nisi sa nama protiv nas si i nece te oprati ni dunav ni sava kada te mi ocrnimo?
slicno su pokzalai i 2014te kada je ukrajina odlucila da zaobidje predloge EU pa su nasilno rusili legalno izabranu vlast u ukrajini preko majdana i nacista naoruzanih...
moras priznati da je veoma debilan odgovor njihovog ambasadora...
Sta ima u Dzamahiriji Kanadi?Kanada je Americka kolonija ako te neko pita; a EUropske qurve su samo qurve i dalje.
Sta mene boli k za Kinu, sto ti ne ides u Mauritaniju … ili Pariz, isto je.