Ajde da se malo okrenemo ozbiljnim stvarima...

pa sto sam ti digla pritisak...pitao si me kako bih ja...ja bih tako
pa pod Dusanom je bio i Peleponez...

ps...a rekla sam da bi me velika vecina rstrgla zbog tog mog misljenja

Prvo,ne moras ironicno da govoris.Dusan jedini nije proglasen za sveca iz loze Nemanjica samo zbog toga sto je bio osvajac.A Kosovo nije vezano samo za Dusana nego za sve Srbe.Sta predstavljaju Gracanica,Visoki Decani,Gazimestan?Nema ga taj ko ce to nekome da pokloni...
A drugo,ja ne spadam u tu vecinu koja bi te rastrgla...;)

Prvo,ne moras ironicno da govoris.Dusan jedini nije proglasen za sveca iz loze Nemanjica samo zbog toga sto je bio osvajac.A Kosovo nije vezano samo za Dusana nego za sve Srbe.Sta predstavljaju Gracanica,Visoki Decani,Gazimestan?Nema ga taj ko ce to nekome da pokloni...

dakle uopste nisam bila ironicna
kad budem ironicna to ces prepoznati
pre nego su proglasili nezavisnost...palo mi je na pamet da cemo izgubiti sve....:think:..ovo mi se ucinilo kao neko kakvo takvo resenje...i to je to

dakle uopste nisam bila ironicna
kad budem ironicna to ces prepoznati
pre nego su proglasili nezavisnost...palo mi je na pamet da cemo izgubiti sve....:think:..ovo mi se ucinilo kao neko kakvo takvo resenje...i to je to

Ne sekiraj se nista...vidis da opada interesovanje za Kosovo...USA sve vise se distancira,a EU ne zna sta ce sa vrucim krompirem koji ima u ruci...zato gledaj sou i uzivaj...

видела сам брате, видела сам... их па мислим како :D

поента приче, видела сам негде слику шта је донео са собом министар за КиМ у поређењу са оном сликом са пакетићима испред Ревије... него не могу сад да нађем.. углавном, ценим да су Делије више помогли том народу доле него и Тадић и сви министри заједно.. зајеби ти "дипломатске" битке у њујорку и европи кад народ доле нема струју, воду, храну...

Da,u pravu si!Pomogose `delije` i Zvezdi vidim...:roll:

Njene probleme produbljuju i komplikuju radikali i ostali radikalni.

Pa bave se nekim sporednim stvarima umesto da forcaju ka pravim problemima. ETo, ometaju rad skupštine jer im se ne sviđaju mesta za sedenje. Zavera. :udriglavu:
A Kosova se dodiruju samo u parolama i kad odu međ' raju. Tamo pale te žvake.

Какав смор од телетабиса,јел су радикали криви што се теби више недиже паткица ?

Nece biti da je to razlog.....Nesto si ti pobrkao, i malo procackaj po istoriji, pa ce ti se samo kaz`ti..........
Sto se tice predloga, o podeli Kosova, ja sam takodje ZA........I to smatram JEDINIM resenjem koje ce se moci primeniti bez krvi i velikih ratova.Kad-tad..........
a podela Kosova je BOLJA za nas Srbe, nego da nam neko SADA kaze da se kosovo kao pokrajina pripaja Srbiji.......Pa za 20 godina Srbi bi postali manjina u rodjenoj zemlji, a za 100-150 godina nasi potomci pricali bi albanski.....a srpskog jezika, kao i naroda ne bi postojalo nigde......
Kad bolje razmislim, ako je vecina takvih kao ti, mozda je i bolje da nestanemo.

Ajde da malo pustimo na miru Olju Beckovic, ajde da malo pustimo Biljanu Cincarevic, ajde da malo pustimo probleme drugih zemalja, ajde da pustimo Gey paradu, svi ce oni zavristi kako Bog bude rekao, dakle, sigurno ne kod njega...

Ajde da se upustimo u ozbilje probleme na ozbiljnom podforumu i diskutujemo o obecanjima...

treba diskutovati o realnim problemima,sadašnjem životu i problemima u kojima se nalazi običan čovek a ne o tadićijevim obećanjima,pa nije ih on ni dao da bi ih ispunio nego je rekao ono što su hteli da čuju njegovi glasači,marketinški trik ništa više i to nije toliki problem,veći je problem što narod veruje u laži,ovaj je narod lakše ubediti u laž nego u istinu
a narod teško živi,nikad teže i o tome treba diskutovati a ove gore što si pobrojala oni služe za zamajavanje ljudi,ovi gore su zaduženi za odvraćanja pažnje naroda od stvarnih problema i tu treba dodati farmu i velikog brata,dajte narodu hleba i igara i biće miran ali hleba nigde nema

što se tiče ove devojčice i sve dece na Kosovu i Metohiji tužna je njihova sudba,najtužnija u novijoj istoriji Srba,deca među žicama,okupirani,bez struje pa kakav život njima mučenicima može biti........

Koji stvarni problemi? Kakav narod? Zar Slobodanka nije deo naroda i zar se ne treba njoj pomoci i ispuniti obecanja(ludom radovanja)?

Njene probleme produbljuju i komplikuju radikali i ostali radikalni.

Ja, naprotiv, mislim da TI koristis priliku da jos malo popljujes te radikale, verujem da bi toj devojcici pomogli koliko mogu, a ne samo otici, pustiti po koju suzu, i vise ih se nikad ne setiti!!

A sta bi ti uradio da njoj pomognes,kad bi imao pa recimo funkciju kao Tadic sto je ima?

Mene niko ne pita, ustvari, narod niko ne pita i narodu se ne pomaze, naravno, kupio bih joj kucu, i obezbedio najnormalnije uslove za zivot koje ona nema!
Ja sam sa Kosova i znam kakav je zivot tamo, kjako mali sam ga iskusio, gorak je, ali ta patnja za rodnim mestom je jos gorca...

Sta se desilo sa njenim snovima? Obecanjima? Obnovi kuce? Bilo je i pretnji od strane Siptara... Zna li iko sta se desava danas sa ovom devojkom, ili je sve ostalo isto, na obecanjima?

Одлично питање за председника који је пред изборе на сва уста обећавао да ако буде изабран Косово ће остати у границама србије...и бла бла ..повратак...бла...бла...обнова порушених кућа...бла...бла.бла.Могла је успут и да пита председника зашто није испунио своја предизборна обећања.

Poslednja izmena:
Одлично питање за председника који је пред изборе на сва уста обећавао да ако буде изабран Косово ће остати у границама србије...и бла бла ..повратак...бла...бла...обнова порушених кућа...бла...бла.бла.Могла је успут и да пита председника зашто није испунио своја предизборна обећања.

Svi obecavaju, a "najdarezljivije" su uvek bile i ostale Demokrate, zato i dobiju najvise glasova, obmanu narod na kraju... Ali oni opet pobede, zasto? Njihovo glasacko telo je "na nogama", i bogatije, gospodskije... Tako je uvek bilo i u reklamama za tu stranku pred izbore, uvek neka gospoda, koja ne znaju sta ce od para, pa im DS odgovara... S druge strane, SRS, DSS, NS su uvek isli po selima, rudnicima, i ne tako "bogatim" mestima, zato sam i ubedjen da bi oni ispunili svoja obecanja...

No, tema nisu stranke, vec Slobodanka i njena sudbina... Ali i obecanja....

Back