Ajd sad

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pomaze_Bog:
Па логично. Исто као дете у тренутку рођења.

Nije ! Imao je oko 25 - 30. godina. Ja bas prolazio tuda, kad ga je Bog pravio, kazem : Pomozi Boze, sta to radis ?, kaze : Pravim Coveka!, kazem : u jeeeee, pa sto tolikog ?, kaze : Kad volim! Secas se, kad sam stvarao, Svet, da si mi prigovarao, te sto toliko vode, te ovo, te ono, a jel' vidis da treba ? Uostalom, od viska glava ne boli ! I, tako ja sednem, popijem 2 -3, dok je zavrsio,a kad je bio gotov, pita : Jel' dobro ?, kazem : Od CEGA je, i dobro je ! I tu mi rece, ko' danas se secam, : Videces, bice sa OVIM, opasne zayebancije ! I BI TAKO !

krvolok:
Pomaze_Bog:

Nije ! Imao je oko 25 - 30. godina. Ja bas prolazio tuda, kad ga je Bog pravio, kazem : Pomozi Boze, sta to radis ?, kaze : Pravim Coveka!, kazem : u jeeeee, pa sto tolikog ?, kaze : Kad volim! Secas se, kad sam stvarao, Svet, da si mi prigovarao, te sto toliko vode, te ovo, te ono, a jel' vidis da treba ? Uostalom, od viska glava ne boli ! I, tako ja sednem, popijem 2 -3, dok je zavrsio,a kad je bio gotov, pita : Jel' dobro ?, kazem : Od CEGA je, i dobro je ! I tu mi rece, ko' danas se secam, : Videces, bice sa OVIM, opasne zayebancije ! I BI TAKO !

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

apotekarka:
krvolok:
Pomaze_Bog:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Moram ovo da prokomentarisem.Ok. hteo si da budes duhovit i uspeo si.Bilo bi i mnogo smesnije da je bilo upuceno na drugu temu.Samo mi nije jasna potreba da ljudi na ovom podforumu konstantno ismejavaju vernike.Nikada mi na pamet nije palo da ismejavam bilo kog pripadnika neke religije,bez obzira koliko ja mislila da je ta religija smesna.To se zove nepostovanje.I zasto se bilo ko uzbudjuje na necija uverenja sa kojima se ne slaze?Ovo nije direkto upuceno tebi.

slayer:
apotekarka:
krvolok:
Pomaze_Bog:

Moram ovo da prokomentarisem.Ok. hteo si da budes duhovit i uspeo si.Bilo bi i mnogo smesnije da je bilo upuceno na drugu temu.Samo mi nije jasna potreba da ljudi na ovom podforumu konstantno ismejavaju vernike.Nikada mi na pamet nije palo da ismejavam bilo kog pripadnika neke religije,bez obzira koliko ja mislila da je ta religija smesna.To se zove nepostovanje.I zasto se bilo ko uzbudjuje na necija uverenja sa kojima se ne slaze?Ovo nije direkto upuceno tebi.

A, gde da ISMEVAMO VERNIKE, kad je religija ukinuta ( mis' kao tema ! ), necu valjda, na " telefoniji " ili " lovu i ribolovu "! A to sto kazes da ti je religija smesna, pa onda se zezaj, a ne da jos i postujes, ono sto ti je smesno, zar ne ? Ja se ne uzbudjujem, a ti ? Ovo JESTE direktno upuceno tebi ! :lol: :lol: :lol:

krvolok:
slayer:
apotekarka:
krvolok:
Pomaze_Bog:

A, gde da ISMEVAMO VERNIKE, kad je religija ukinuta ( mis' kao tema ! ), necu valjda, na " telefoniji " ili " lovu i ribolovu "! A to sto kazes da ti je religija smesna, pa onda se zezaj, a ne da jos i postujes, ono sto ti je smesno, zar ne ? Ja se ne uzbudjujem, a ti ? Ovo JESTE direktno upuceno tebi ! :lol: :lol: :lol:
Zasto bih se ja zezala na neku temu ako to moze nekoga da povredi???Biti nekulturan nije smesno.A,smesno je sto neko dolazi na filosofiju i pise gluposti.

Sizif:
Margott:
da....i sisalo je majmunicu...
besmisleno je da je Adam stvoren odrastao kao što implicira ta suluda priča. Sve u vezi toga je blesavo, kao i ja koji racionalno raspravljam o običnoj bajci...
I Bog stvori coveka po odlicju svome (ili tako nesto...)
Ovo mi malo nije jasno.
Da li to znaci da je Bog u obliku novorodjenceta (sto bi opet bilo logicno s jedne strane)
U svakom slucaju nije mogao da bude star 25-30 godina (ili koliko je vec receno) jer te godine nije proziveo, a starost se meri od momenta pocetka zivota (nisam znao kako drugacije da formulisem ovo)

"...prema Liku Svome"
Ev0o u čemu je stvar. Misli se na duhovni lik. Bog je iz ljubavi stvorio svet. I na svetu životinje i biqke. A pre sveta stvorio je Anđele (neki su ostali Njemu verni, a neki su se odmetnuli od Njega, a prvi lucifer tj. sotona). Sad je bio potreban neko da povezuje Nestvorenog Boga i stvoreni svet, ali to nisu mogli biti Anđeli, jer oni su duhovni, nisu telesni. Opet, životinje i biljke su samo telesne. Čovek je spoj telesnog i duhovnog. Lik Božiji u njemu je u stvari duh. "I udahnu Bog čoveku duh životni i posta čovek duša živa".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back