ajd odoh ja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

serb_pagan

Domaćin
Banovan
Poruka
4.442
zbog krajnje prostackog i nicim utemeljenog napada na moju porodicu putem ovog foruma,kao i zbog krajnje extremisticke i netolerantne atmosfere napustam zauvek ovo mesto...pozdrav elvinu,crow-u,plesu sitnih demona,marlonu,mrgudu i zaratustri...vi ste ovde bar normalni,pa ako mozete nosite se sa ovim dss-ovcima,radikalima,nacistima i ostalima...ja vise nemam zivaca da se objasnjavam sa svakavim prostacima i praznoglavcima

p.s.jomini,imam molbu da me banujes i izbrises svaki trag mog postojanja na ovom forumu

nemoj da ides,obrisace te postove jomini...ne moze on ceo dan da visi na forumu...

stvarno je nisko da ti prozivaju porodicu,to mora da se sankcionise:roll:

ako ipak odes veliki pozdrav i da nam se sto pre vratis:)

Aj leba ti nemo da zajebavas drustvo ovde. Pa nisi ni prvi ni zadnji koji se popickarao sa nekim. Ljudski je, sta sve ja nisam primio pa i vratio. Zajebi to, treba da suceljavamo misljenja. I ja sam par puta popizdeo na neke tvoje postove, kao i ti na moje i od drugih. Nikom jednoumlje ne treba. Jedino treba odstraniti odavde provokatore i one koji non stop vredjaju. Jeb*ga jel smo ljudi ili nismo. Ako nismo, onda da idemo na 92, stormfront ili ko zna gde, pa da tamo onanisemo. Ovo je ipak finije mesto.

Paganu...evo vidis kako ja hehehe!
Evo marlon i ja se slazemo jedino sto obojica navijamo za FCRS (ovo RS je Red Star,a ne Republika Srpska...hehehehe!) ...jel tako marlone ili se ja varam? U svemu drugom se mimoilazimo. On cak navija za River,a ja za Boku...mozes misliti onda...:lol:
Ali i pored svega toga...casticu ga pivom !
Boka je prosle noci izbila na prvo mesto,opet !!! :lol:
Evo meni banuju postove,pljuju me,jomini mi non stop opominje da ne psujem :lol: Strela mi rekao/la da ne dolaizm iz dosadae,vec da pisem za pare....shta da ti kazem,mnogo shmeshan ovaj internet...a vi kako te,a? :lol: :lol:

wavey.gif

Idi malo apstiniraj, ali bih ti predlozio da ti se ne izbrise nalog u potpunosti, jer kasnije kad se izduvas mozda nam se i vratis.

Nemoj sve da primas srcu, ovo je sve samo virtualna realnost i svi smo ovde fals licnosti..... I meni su recimo ovde Crnogorci yebali majku sto puta sto javno (dok nije bio moderatoru), sto preko PP na najprostackiji nacin, pa sam se svejedno zadrzao..... Moras nekad da podneses primiti udarce ispod pojasa ! Idi na neki sport posle mozda doneses i drugaciju odluku. ;)

Srdacan pozz ! :mrgreen:

serb_pagan:
zbog krajnje prostackog i nicim utemeljenog napada na moju porodicu putem ovog foruma,kao i zbog krajnje extremisticke i netolerantne atmosfere napustam zauvek ovo mesto...pozdrav elvinu,crow-u,plesu sitnih demona,marlonu,mrgudu i zaratustri...vi ste ovde bar normalni,pa ako mozete nosite se sa ovim dss-ovcima,radikalima,nacistima i ostalima...ja vise nemam zivaca da se objasnjavam sa svakavim prostacima i praznoglavcima

p.s.jomini,imam molbu da me banujes i izbrises svaki trag mog postojanja na ovom forumu

:( nemoj brate...
ignorishi one koji ne zasluzuju tvoju paznju...
ja bih odavno otisho da nije onog ignore dugmeta, treba nekad :(
al ne treba da im se povlachish...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back