Ajaks u polufinalu LS!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
21.521
Poslednje ovakvo osvezenje u evropskom fudbalu je bio Monako pre nekoliko godina s tim sto je meni licno Ajax drazi zbog velike istorije i tradicije.

Monako je naravno rascerupan vrlo brzo: Mbape je zavrsio u PSG, Bakayoko u Celziju, Mendy u Sitiju, Lemar u Atletiku, itd. itd..

A gde ce zavrsiti Neres i Tadija? Za De Jonga i De Lihta se prica da je posao sa Barselonom gotova stvar.

Koliko god voleo da Ajaks ovo izgura do kraja i osvoji, male su sanse. Od pocetka sam govorio da su Barsa i Liverpul glavni favoriti za osvajanje.

Ova generacija igraca Ajaksa je odigrala odlican fudbal, otvoreno, napadacki, dopadljivo za oko.... Kompletno ja bih rekao. Osim sjajne timske igre i poseda na sredini, prikazali su i vrhunski individualni kvalitet.

I sto je ironija ove godine oni su igrali bolji fudbal nego Real (koji inace gotivim) poslednjih godina. A eto oni verovatno nece osvojiti, a Real je uzeo 4 LS u 5 godina.

Dobro je ovo i za posrnuli holandski fudbal da se malo oporavi. Repka im je preskocila par velikih takmicenja, liga u rangu ukrajinske....

Neres nadam se u Liverpulu,pošto se već šuška da se pregovara a Tadija....zbog godina teško da će ga juriti nešto preterano.
Barsa i Liverpul igraju polufinale međusobno,. tako da ako se Ajax provuče u finale a to je moguće ( ako Totenhem izbaci Siti sutra onda već vrlo moguće),igra se jedna tekma a tada može svašta da se desi.

Ocekivao sam pobedu Ajaksa, cak sam navijao za Ajaks i protiv Reala jer se i ranije videlo da su ozbiljni i da imaju kvalitet, ipak je za Real ova sezona ''probna'' sve dok opet ne povezu sredinu kako treba a nadam se Bejl i Asensijo zaigraju zajedno sa vremesnim Benzemom.

Tacan rezultat veceras 6:2 ili 4:1.
nije svaki dan sveti nikola!!!

hahahahahahaha

jos sam pod utiksom onog debilizma barse, prednost od 3-0, pa onakvi golovi... onaj cetvrti iz kornera kada doda loptu na peterac bolje bi pokrila odbrana fk babusnica...

svaka cast totenhemu , koji i bez harija kejna, koji je alfa i omega, stiso ove napaljenkovice koji pomislise da je poso gotov...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back