zoranpetrovic84
Domaćin
- Poruka
- 3.517
sve teme su moje
salu na stranu, bez psovanja i svadje, brisacu vam postove...
salu na stranu, bez psovanja i svadje, brisacu vam postove...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
blackpearl:Mene najvise nervira Leonardo Di Kaprio. Bio mi je grozan kad je bila sva ona pompa oko Titanika a i posle, cak ni Departed jos nisam gledala jer izbegavam filmove gde glumi![]()
68Mustang428CJ:Bio je odlican u Catch Me If You Can.
Ima par dobrih filmova, i uvek mi posle bude zao sto te filmove nisam pogledala ranije, ali bas ga ne volim i to ti je68Mustang428CJ:Bio je odlican u Catch Me If You Can.
. Onaj kepec sto glumi po hrvatsko/srpsko/crnogorskim serijama, cak i moja prababa prokomentarise da ne zna da glumi - glumi i u "Mjesovitom Braku", znate na koga mislim...Taj covek mi je bio smesni sladunjavi glumcic kad se pojavio u Titaniku. Sad me svakom ulogom oduva, i ne mogu da se sastavim od plakanja, kad zagibe u Krvavom Dijamantu, i onom kako se zvase Departed...Odlican je glumac.mrs depp:leonardo di kaprio je prosto neverovatan u filmu 'Šta izjrda Gilbert Grejpa'
Jean Claude Van Damme je jedan od najlepsih glumaca na svetu, i nerazumem kako moze neko nesto lose da napise o coveku koji ima perfektno lice i telo, stvarno je prelep i savrsen u svemu...JekaiGeorge:Van Dam- iz istog razloga kao i Steven.
Svetlana_:Jean Claude Van Damme je jedan od najlepsih glumaca na svetu, i nerazumem kako moze neko nesto lose da napise o coveku koji ima perfektno lice i telo, stvarno je prelep i savrsen u svemu...
Marauder:Pa tema nije o tome kako izgleda neko kako glumi.
A tu je poprilicno los. Osim Legionnaire nijedan njegov film mi se nije svideo, a gledao sam ih poprilicno.
Potpuno razumem, i ja sam takav kad je rec o Nicolas Cage. Pre neki dan sam gledao Wicked Man i film je katastrofa, ali ja bi mu dao prelaznu ocenu samo zato sto je Nicolas Cage u njemu (koji nije snimio odlican film jos od Face Off, mada je Family Man bio poprilicno dobar).Betty_Blue:Meryl Streep-dobra je glumica ali ima neshto shto me tera da izbegavam filmove u kojima se ona pojavljuje
Cameron Diaz-no comment
Lindsay Lohan-no comment
i svi glumci koji se pojavljuju u onoj sprdnji od serije 'meshoviti brak'