aj da skocimo pod voz

Ma znam Alal o cemu se radi, a znam iz iskustva. Meni se clan porodice ubio na moj rodjendan.
I tvrdim da to sto je u njihovim glavama u tom momentu nema vise veze sa realnocu kakvom je mi poznajemo. Tu vise nema pomoci, osim hospitalizacije a bolest je tako podmukla da je laik ne moze da vidi simptome jasno.

Meni se ubio neko vrlo blizak.:(
Mlad, lep, pametan, ali obogaljen teškim traumama.
Pa opet - ne bih mogla reći kako nije imao veze sa realnošću.

uf, ne znam da li se tada u njihovim glavama raskida veza sa realnoscu, ali se slazem za ovo da bolest(ako je bolest) moze biti podmukla.. cesto samoubice nicim ne nagovestavaju da ce se ubiti.. cak umeju da budu i raspolozene taj dan..

Poslednja izmena:
Zato sto mislimo da ako neko "funkcionise" da je sve u redu. Procitala sam ispovest zene koja nije uspela da se ubije i kaze "Taj dan sam ustala, oprala ves, skuvala rucak, pricala sa roditeljima, odvezla decu u skolu, spremila kucu, dovezla decu iz skole, odgledala TV i onda progutala kutiju tableta za spavanje".

ja mislim da je on imao dobre namere, ali se u zadnjem trenutku uplasio

e da.......taj mi scenario prošo kroz glavu....sve ono i kako su oboočeni.... vreme neko jesenje i sve...( : ......on je bio odloočan da to uradi..misim tako......al fora je u tome...i šo je taj lik trebalo da odgovara za navođenje na samoubistvo...ne može da prođe..mi smo se dogovorili. pa nam nije pošlo za rookom...njemu nije.

e, to sam teo da pitam.. ako se dogovore ko ljudi, znaci nema ubedjivanja, da li tu postoji krivicno delo(ili sta vec) navodjenja na samoubistvo?
a poveli su istragu.. tip je u bekstvu.. vidi se tamo u tekstu u zadnja dva reda

А ,,за 5 метара'' значи да су били на том растојању, или,као, ја скачем, а кад воз прође 5 метара, скачи ти...
Можда човеку само прошо воз...

Back