AIKIDO

lotosov cvet

Obećava
Poruka
95
Da li neko mozda poznaje devojku koja ima neobicno ime BELKISA,znam samo da vezba Aikido,upoznali smo se u Domu Omladini dok je radila u muzickoj radnji,. Volela bih da uspostavim ponovo kontakt sa njom.

lotosov cvet:
Da li neko mozda poznaje devojku koja ima neobicno ime BELKISA,znam samo da vezba Aikido,upoznali smo se u Domu Omladini dok je radila u muzickoj radnji,. Volela bih da uspostavim ponovo kontakt sa njom.

aaaaaaaaa!!! da ne zhivi mozda u Franca Rozmana?!?!
jedna belkisa je radila popis kad i ja..znam da zivi na vracharu u tim krajevima...ali ne znam nishta vise
jao kako se prezivala...ne znam :(
ne znam kako josh da it pomognem

jagodica:
lotosov cvet:

aaaaaaaaa!!! da ne zhivi mozda u Franca Rozmana?!?!
jedna belkisa je radila popis kad i ja..znam da zivi na vracharu u tim krajevima...ali ne znam nishta vise
jao kako se prezivala...ne znam :(
ne znam kako josh da it pomognem
Hvala,mozda se neko javi ko vezba sa njom zajedno ili tako nesto... :roll:

lotosov cvet:
E ti si bas optimista kad mislis da ces je naci :wink: I misim da ovo nije za "ostali sportovi" Ali srecno u potrazi :cry:

Back