Tatjanushka
Obećava
- Poruka
- 68
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tatjanushka:Da li ste culi pricu o osobama zarazenim HIVom koje navodno u nekim Novosadskim klubovima bodu ljude iglom sa zarazenom krvlju??? Tesko mi je da poverujem da je tako nesto moguce..![]()
![]()
E čula sam i ja te priče, je l' moguće da se to stvarno dešava? :shock:Tatjanushka:Da li ste culi pricu o osobama zarazenim HIVom koje navodno u nekim Novosadskim klubovima bodu ljude iglom sa zarazenom krvlju??? Tesko mi je da poverujem da je tako nesto moguce..![]()
![]()
Tatjanushka:Da li ste culi pricu o osobama zarazenim HIVom koje navodno u nekim Novosadskim klubovima bodu ljude iglom sa zarazenom krvlju??? Tesko mi je da poverujem da je tako nesto moguce..![]()
![]()
Eto, ja sve vreme to govorim, ali neeeeeeee, svi me ubeđuju da je Soba zatvorena zbog sidaša - napasnika.DOKONI UM:Hmmm...
U verziji koju sam ja čuo poruka je glasila
"Dobro došli u svet poznatih" :?![]()
![]()
Pošto već samo na ovom forumu postoje 4-5 verzija događaja ... hmmmbojim se da je to ipak samo gradska legenda.
BTW "Soba" je bila zatvorena iz razloga što je ta baraka KK Vojvodina predviđena za rušenje !
petite_brebis:Sta ti imas protiv opleganih, izbusenih i istetoviranih klinki sa pramenovima?!![]()

DOKONI UM:petite_brebis:Sta ti imas protiv opleganih, izbusenih i istetoviranih klinki sa pramenovima?!![]()
Protiv njih imam samo jednu stvar. 8)
Ona ih uvek "smiri". :wink:
Imaš pravo jednom da pogađaš![]()

DOKONI UM:
krvolok:DOKONI UM:petite_brebis:Sta ti imas protiv opleganih, izbusenih i istetoviranih klinki sa pramenovima?!![]()
Protiv njih imam samo jednu stvar. 8)
Ona ih uvek "smiri". :wink:
Imaš pravo jednom da pogađaš![]()
Nemoj biti siguran !!! AKO SU I KLINKE, NISU BUDALE !!! Prema tome sa TOM " jednom ( jadnom, whatever, maybe mistake ! ) stvarčicom " vrlooooo teško da i decu možeš da " smiriš ", a da " smaraš ", eeeee, to već možeš !!!![]()
) napadaju te senke ratova i preklanih vratova, i ispričaj ti nama opet onu priču kako ti ono pravilom "desne ruke" (a dobro i to je nešto
) imaš onu tvoju virtuelnu devojčicu u Beogradu...i kako se ti ono opet pravilom "desne ruke" smiriš