Danas je dan SIDE. Jel bi vi napravili test? Dali znati i sa tim ziveti, ili bolje ne znati pa uzivati?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadya:Bih, i planiram... 8)
sixx:Dali znati i sa tim ziveti, ili bolje ne znati pa uzivati?
E bas!raindog::shock: yebote NE VERUJEM![]()
jel bolje ici kod zubara da vidish imash li karijes,i da ti ga eventualno otkloni, ili se shetati okolo trulih zuba i 'uzhivati ' ?![]()
.....misssliiim stvarnooo....![]()
Svake godine radim test. Mislim da je to normalno i da naravno svako to treba da radi. I cesce ako je sklon "rizicnim" kontaktima. Ko ne voli da koristi kondom (sada ce drvlje i kamenje da padne po meni) onda bar da se cesto testira.sixx:Danas je dan SIDE. Jel bi vi napravili test? Dali znati i sa tim ziveti, ili bolje ne znati pa uzivati?
raindog:sixx:Dali znati i sa tim ziveti, ili bolje ne znati pa uzivati?
:shock: yebote NE VERUJEM![]()
jel bolje ici kod zubara da vidish imash li karijes,i da ti ga eventualno otkloni, ili se shetati okolo trulih zuba i 'uzhivati ' ?![]()
.....misssliiim stvarnooo....![]()
chokolada:Ovo je samo malo vezano za sidu ali moram da vam ispricam. Znam ovde jednu devojku, :shock: NA FORUMU ILI KOD TEBE?poyebala se sa poprilicnim brojem ljudi (svaki put bez kondoma :shock: ) i zamislite debila nece da ide kod ginekologa na pregled. :shock: :shock: :shock:
Kao sramota je da joj neko pipka dole! :shock:
Yebote mozda je navukla neku polnu bolest (opet da kazem mozda i nije) i umesto da ode na pregled da vidi da li je sve u redu ona se "plasi" lekara. Da, on je mnogo strasniji od nekog polnog sranya! :x
E u pravu si, ne znam zasto se uopste nerviram! :shock:zavodljiva1976:STA SE CUDIS,IMA TAKVIH PUUUUUUUNO! :x
Bitno je da si ti OK,ja sam to skoro shvatilachokolada:E u pravu si, ne znam zasto se uopste nerviram! :shock:zavodljiva1976:STA SE CUDIS,IMA TAKVIH PUUUUUUUNO! :x
chokolada:E u pravu si, ne znam zasto se uopste nerviram! :shock:zavodljiva1976:STA SE CUDIS,IMA TAKVIH PUUUUUUUNO! :x
Namjerno,ha,ha...vlastimir:Bolje je znati. Ako sam se ja vec * sto i druge da zeznem![]()
skajvoker:u meni vlada misljenje da nisam imao puno partnera u sexy i da su sve bile koliko toliko proverene devojke mada bih voleo da se pregledam ko zna
cLick - OR - Die:i tako.. lepa vest je da je testiranje dzaba preko cele godine...
Odes lepo u Zavod za transfuziju u ulici Svetog Save 28,popnes se na prvi sprat i kazes da zelis da das krv.Tamo te pregleda doktor,popunis neki upitnik i resila si problem.Ne treba ti uput,nista se ne placa...a time si uradila dva dobra delaNadya:cLick - OR - Die:i tako.. lepa vest je da je testiranje dzaba preko cele godine...
gde?
zavodljiva1976:Odes lepo u Zavod za transfuziju u ulici Svetog Save 28,popnes se na prvi sprat i kazes da zelis da das krv.Tamo te pregleda doktor,popunis neki upitnik i resila si problem.Ne treba ti uput,nista se ne placa...a time si uradila dva dobra delaNadya:cLick - OR - Die:i tako.. lepa vest je da je testiranje dzaba preko cele godine...
gde?dala krv i pomogla nekom i testirala se na HIV virus.