Može li veštačka inteligencija pomoći?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moze..da *ebe umjesto tebe a ti gledas preko ekrana..Može li veštačka inteligencija pomoći?
Немој потсјенивати моћ компјутера.Ako nisi poslusao nijedan savet koji su dobio u proteklih nekoliko godina ovde zasto bi poslušao kompjuter ako već nisi žene?
Немој потсјенивати моћ компјутера.
Nemam ja toliko poverenja u mekflaja. Večito kuka ovde kako je sam a neće ništa da uradi po tom pitanju.
Možda nas kvalitetno samo zabavlja
Nije baš kako neće ništa da radi, koliko pamtim priče imao je devojku.
ne čuvam ništa razvijenije od ribica kako se ne bih previše emotivno unosio@mekflaj ja ozbiljno savetujem da nabavish mache tachnije dvoje machitja
Ниси нешто добро одрадио и зато такав одговор.nakon što sam uneo detaljan input kako bi ai precizno procesuirala problem:
Something went wrong. If this issue persists please contact us through our help center at help.openai.com.
ne čuvam ništa razvijenije od ribica kako se ne bih previše emotivno unosio
Zašto ?
ne mogu im pružiti potrebnu ljubav i pažnju
Šta su ti mačići skrivili?@mekflaj ja ozbiljno savetujem da nabavish mache tachnije dvoje machitja
dok je akvarijum samoodrživ ekosistem
pitanje: da li je akvarijum samoodrziv ekosistem
dosta dobrih riba u svakom od njegovih skečeva, pitam se koliko li je njih okrenuo iza scene.