АИ сексуални роботи „идентични људима"

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.755
Љубавни дроид са АИ напајањем - који има шармантан шкотски нагласак и који се само подмазују - развија се већ годинама, али је коначно био спреман да се сретне са власницима бундеве прошле године.

Сек-бот је изградила технолошка фирма звана Реалботик, која је пододељење РеалДолл-а, калифорнијске компаније која прави неживе љубавне лутке.

Оснивач РеалДолла, Матт МцМуллен, раније је тврдио да су његови секс-ботови скоро идентични људима.

Али Хармони је стварна роботска глава која се причвршћује на силиконска тела и може разговарати с вама, разбијати вицеве, па чак и сећати се чињеница из претходних разговора.

Хармони је први пут дошла до наслова 2016. године, покрећући талас претплатника од стране похотних фанова сек-бот-а.
NINTCHDBPICT000556461487-e1579783046934.jpg


Извор: https://www.thesun.co.uk/tech/10803291/sex-robots-display-avn-porn-awards/
 
Ма одевање није ни битно. Нека стоји гола по кући. Биће ризично по психу људи који немају самопоуздање, па могу да се ослоне на лажне разговоре и убедиће себе да их робот воли.

А можда ће ово имати користи у медицини?
 
А кад дође родбина, сакријеш негде.
Боље је да се човек дружи са неживим стварима, објектима. Сваки човек који се дружио са људима је настрадао, где ћеш са људима да се дружиш...
Иако је веома тешко склопити емотивну везу између живог и неживог 'бића'. Као са алкохолом. Прво ти мука, повраћаш, ујутру буде опасан мамурлук. Али после неког времена, постајте најбољи дургови са боцом алкохолног пића.
Зашто би га крио? Поносито покажеш. То ће бити нормално.
 
Замисли дође ти родбина, сад ви седнете. А иза твојих леђа робот, сексуални робот, који нема на себи ништа. Или ипак обучеш ти робота. Можда је због тога онај члан форума питао за гардеробу. И сад твај робот пушта неке крике: '
**** me daddy', 'so big', 'keep it up' ...
И онда ти родбини дође мало тешко, па преузму твог сексуалног робота и оду са њим у тоалет. А ти не можеш ништа да кажеш. Ејакулира у твог робота....
Као прво, то је робот са вештачком интелигенцијом и он није класичан робот да се понаша неартикулирано. Сврха је да опонаша човека. А човек не ради то што си рекао.
 

Back
Top