Ahtisaari: "Srbi su krivi za sve, od raspada Jugoslavije, pa do Kosova!"

Da li Ahtisari ne govori istinu

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
dobar taj Ahtisari..pametan čovek..samo nije to propaganda već..isitna..

Istina, vaš mesić, exYU i ostala belosvetska bulumenta, polomiše se jadni da svojevremeno spasu Jugoslaviju od Srba ali eto, nije im se dalo .
Sada u nastavku priče, preživeli ''prvoborci'', njihovi sledbenici i savremeni srpski kvislinzi rade na spašavanju Srbije od Srba i to im ide prilično dobro, na vaše zadovoljstvo.
Ali braćo Hrvati, sada imate hrvatski zrak u hrvatskim plućima, hrvatsku lisnicu u hrvatskom džepu, hrvatsku strojnicu o hrvatskom ramenu itd. itd. pa što nas već jednom ne ostavite na miru i prestanete da Srbima lečite svoj kompleks niže vrednosti.

dobar taj Ahtisari..pametan čovek..samo nije to propaganda već..isitna..

Politika, Politika i samo politika... Gradjanski rat.. Ispravi me ako gresim, to vazi za sve... Ja mogu da ti kazem da gresis ali ti si i dalje uveren da si u pravu... I tako mozemo do sutra... Ja cu da iznesem cinjenice, a ti me slobodno ispravi :)

Ajmo redom... Slovenija.. Da li je napadnuta? Sem sto je oborila helihopter JNA, koji nije bio naoruzan, ne secam se da je neki slovenac poginuo? Oni kazu bila je agresija... Daleko od toga. Po meni su njihovi politicari pokrenuli ratove, ali ko mene pita...
Hrvatska... 250 000 Srba je zivelo a onda proterano. Da li je po tebi to cinjenica? Kako je moguce da ima toliko Srba a onda kazu da su oni napali Hrvatsku? Rat u hrvatskoj je izbio jos pre proglasenja njene nezavisnosti, znaci bio je gradjanski rat! Voleo ti to ili ne. Nema reci od agresije..
Bosna. Kazu Srbi su napali Bosnu, a sta su onda Hrvati trazili tamo? Zar ih nisu i oni napali? Svi znamo koliko je Srba, Muslimana i Hrvata zivelo u Bosni. Opet gradjanski rat..

E sada zasto ovo pisem, cinjenica je da su Milosevic i Tudjman podelili bosnu i da su to isto hteli da urade i sa ostalim stanovnistvom.
Istina je da su tadasnji kumunisticki politicari bili krivi. Idiotski je od strane Ahtisarija reci to sto je rekao(ako je rekao). Dakle krivi su pojedinci, koja nacija je zeljna krvi i ratova???
A da je i Alija Izedbegovic bio jedan od tih kumunista dokazuje i ovo...

Poslednja izmena:

Back