Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
@Dana
Ajde! I dokle misle da te tako drze u izolaciji od realnosti?
Ajde! I dokle misle da te tako drze u izolaciji od realnosti?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Definitivno im nije vredelohanibal77:jao sto su moji bili gadni al ne vidim da im je nesto vredelo...
a sta ti to mene pratisJooockey:Joj...evo je ova opet sa matorcima.........
Fallen Rebel:Ok, da razjasnimo ne zelim nikog ko che da popuje i govori gluposti kao,to je za vashe dobrao..bla,bla...gundj,gundj...
Ova tema je posvechena onima koji su po milioniti put besni dojurili u svoju sobu,zalupili vrata i pocheli da urlaju u jastuk...
Htela bih da pishete,o tome svoja pa hmmm...losha iskustva,sa roditeljima...
ja bih poludela sa njima da mi nema nirvane koju slusham uvek kad poludim...Dakle vi lepo pishite shta vas nervira,shta biste im uradili,i tako,a ja chu da pochnem...
Well,ja imam 13 god i zvanichno sam tinejdzer!a oni idalje teraju gluposti kao da je od 9 do 10:30 za trening suvishe kasno,da ne znaju shta sve moze da se desi,po tim ulicama,i ostale roditeljske gluposti...Pa ja trenutno zelim da ih isteram iz ove kuche,i ishutiram svom snagom,a zanm da chu kasnije da iskuliram,i smirim se al' nema veze...
Pa pishite plz,da znam da nisam jedina kojima su matorci totalni frikovski glupanderi!!! ;-)
Jaaaoooooj,kako mrzim kad me uporedjuju sa drugima ! ! !_mis_:najveći problem prave oko škole...i tako me smaraju uči,uči...kako može jelena....kako može sandra a tebe sve mrzi....bla,bla,bla....ali dobro...ovako nemam vecih problema...
_mis_:pa da kad dobijem npr. 3 iz hemije,onda kazen...pa mama niko nije dobio pet...svi su dobili lose ocene i jovana i marija i sandra....i onda ona kaze da ne uporedjujem da nju zanimam samo ja....i tako....
Tacno sam pomislila na takav jedan primer kad sam pisala ono .._mis_:pa da kad dobijem npr. 3 iz hemije,onda kazen...pa mama niko nije dobio pet...svi su dobili lose ocene i jovana i marija i sandra....i onda ona kaze da ne uporedjujem da nju zanimam samo ja....i tako....