ahahaha...trenutna natjecateljka za miss hrvatske je izjavila...

"Ovaj" sa tinejdzerskog foruma ima nick, i 19 godina.
Nisam na tinejdzerskom forumu nego na forumu krstarice, koji ima mnogo podforuma na kojima rado ostavljam svoje poruke. Tinejdzeri i politika su samo jedni od njih, i ne vidim kakve to veze ima jedno sa drugim, osim u glavi opterecenih ljudi.
Molim te, zaobidji me.

Sad bih malo da se posvetim coveku koji se bas i nije druzio sa pravopisom kao mali.

Jel' to neki vic dana, il' sta? Pokusavas da budes duhovit. Ne kapiram.

Ni ovo ne kapiram. Skroz nepovezano pricas covece.
Razumem i Hrvatski i Bosanski, i smatram prednoscu sto mogu to da kazem, bez obzira sto se u sustini radi o jednom istom jeziku.

Jesam rekao da mislim da ce posetiti Balkan?
Nisam.
Zasto odjednom tu nebulozu ubacujes u pricu?

A ti imas stavove kao da si se ceo zivot druzio sa Velimirom Ilicem i Arkanom.

Neobrazovani kazu "po tebi", obrazovani kazu "po tvom misljenju". Zapamti to, da se ne izblamiras ako se nekad nadjes u drustvu obrazovanih ljudi.

Hahahah. A Obama, jel'te, po tvom misljenju nije drzavnik?
Znaci kad kaze upoznacu Putina - volis je.
Kad kaze upoznacu Obamu - onda je ogranicena.
Zdrav rezon, nema sta.

Ali nije. Izjavila je za Bosanski i Hrvatski.
Kao student Engleskog jezika i knjizevnosti mogu da ti kazem da sa americkim Engleskim postoje izvesne razlike, pre svega u akcentovanju reci.
Kod nas ne postoji Srpski, pa hrvatski Srpski, bosanski Srpski, crnogorski Srpski, nego Srpski, Hrvatski, Bosanski i Crnogorski, kao autonomne jezicke celine.
Zar je to tako tesko shvatiti, sinovac, i zakljuciti da tvoj primer nema smisla?
:dash:

Evo, za pocetak, ti si se prepoznao. A ima ih po celom forumu.
Ti si, vidim, jos nov, no brzo ces se uklopiti sa svojim "sapatnicima" po ideologiji.

Sovinisti na forumu su ljudi koji vole Srbiju?
Jel' znas ti uopste sta si sad rekao?
:dash: :dash: :dash:

To sto je forum srpski, ne znaci da je obrazovski ili radikalski, pa da je samo nacionalno opterecenim spodobama dozvoljeno da se upustaju u diskusiju, vec forum svih, pa i mojih dobrih suseda iz Hrvatske i Bosne koje cenim i cije poruke rado citam.

Ja sam se nasao pametan da komentarisem temu na forumu. To sto ti se ista ne svidja, ne znaci da treba da se blamiras tako sto ces pokusavati da ispadnes pametan, a zapravo samo iskazujes svoje najnize sovinisticke pobude u vidu poruka punih predrasuda.

Meni od aspirina mozda i hoce biti bolje, al' takvima poput tebe nazalost nema pomoci.

S obzirom da svoje vreme i inteligenciju suvishe cenim da bih ih trosio na osobe poput tebe, smatraj ovo nasom poslednjom diskusijom. :ok:

:ok:;)..za pocetak ,da li si oprao ruke posle rukovanja sa ginekologom??...evo ,ovako da te opet prosvetlim: cini mi se da si prilicno iskompleksiran lik, pun neke nervoze koja te krasi, jer kad moj tekst delis na toliko stavova...mora da sam ti skrenuo paznju ,ali ne mojom ''gluposcu'' kako bi ti to rekao ,vec tvojom frustracijiom..dakle ,o tvom stavu da se posvetis meni ,koji se nisam druzio sa pravopisom , je nivo koji pokazujes u vidu neke KVAZI edukacije, obrazovanosti i intelektualnosti, da mudro i efikasno odgovoris suprotnoj strani. takvih ,kao ti je puna srbija...mudrica, sa cudnim elektricnim olujama u glavi. vic dana nije i svako na forumu pokusava ili je...duhovit na ovaj ili onaj nacin..stvar ukusa, ali tebi ocito duhovitost nije jaca strana ,pa si se opredelio za razvijanje mozdanih celija da bi pokusao ocitati bukvicu svakome ,ko ti parira...ali ,ako si omanuo na polju onoga sto si i ,ako si studirao ,i ako nisi uspeo u zivotu da postignes ono cemu si se posvetio 4 god. onda komplekse moras leciti ,ali mudro i polako ...bori se sa sobom:ok:!!! pitao sam te da li je tebi smesno ,ako neko izjavi da prica engleski i americki jezik:eek:!? dakle nivo tvoje edukacije je potonuo, jer 1no je jezik, a drugo su akcenti. nisam se druzio sa veljom i arkanom , ali brate...takvi ,kao ti koji propagiraju kulturu ,kao B 92, su za mene nistavni ljudi ,ako ti i to moram objasnjavati ,a da ne ukapiras izmedju redova sta sam time rekao ,jos jedan - tvojoj inteligenciji. u broju obrazovanih ljudi se nalaze osobe svih kategorija i karaktera...tako imas ljude poput tebe ,koji se guraju medju obrazovane ,a malo su ista postigli ,imas ljude koji su obrazovani i kulturni da bi se svojom pameti spustali na bilo koji nivo rasprave, imas obrazovane ,koji su svojom edukacijim + inteligencijom spojili lepo i korisno ,itd, itd...Obama jeste drzavnik, ali ako se sve vrti oko obame ,kao sto ti mislis ,onda si ,zaista luzer. kada tako neko izjavi da cvrsto veruje u Obamu ,koji ce posvetiti paznju malim zemljama ....kao sto je hrvatska, to se zove teska pateticnost , ni geo-politika ti ne ide.. pa da bi razumeo stvari izmedju redova. sinovac...na podrucju bivse jugoslavije je postojao srpski jezik sa ijekavicom ,koji se kasnije transformisao pod uticajem Vuka Karadzica, preko beckih akademika . knjizevnici ,poput tebe i ovakvih tema ne idu zajedno, vi biste hteli ,ali ne ide...mnogi su se petljali takvim temama ,ali su na kraju izgledali kao penzija na 2 noge. to sto sam nov - ne znaci da imas iskustvo na forumima i u zivotu, kod tvojih sapatnika je dovoljno videti deprimirajuce zivotne stavove i ne zadovoljstvo ,ako nisu upeli tamo gde su hteli i kao vrsni intelektualci su zavrsavali sa flasom u ruci ili kao teski boemi u trazenju zivotnog smisla. nisam rekao SOVINISTI VOLE SRBIJU, VEC LJUDI NA FORUMIMA KOJI....VOLE SRBIJU, i to je velika razlika. los pokusaj ubacivanja necega sto nije receno. kazem nije ovo za tebe. ljudi na forumima nisu SPODOBE OPTERECNIM NACIONALIZMOM ,kako si rekao ,vec osobe ,kojima je puna kapa provokacija, jos 1an minus tvojoj pameti. mozda ti ni ne treba aspirin, jer si rodjen sa promenama u raspolozenju:sad2::per:...valjada malo genetika. zakljucak: DA SI TAKO POSEBAN I NAOCIT ,LJUDI BI POSTALI MAJMUNI :bye::bye:

Pa ne vidim sta je smesno?
I ja govorim Hrvatski, Bosanski i Srpski jezik(koji god da kazes, ostala 2 se nekako podrazumevaju), i verujem da ce Obama za razliku od svog prethodnika vise paznje posvetiti malim zemljama, kao sto su zemlje Balkana.

Devojka nije ispala glupa, nego otvorena i siroka u razmisljanju.
Uostalom, prosle godine je Miss Univerzuma izjavila da bi volela da upozna Putina, pa nisam video da se neko smeje tome.
Al' sovinisti ne bi bili sovinisti, pogotovo ova podvrsta na krstaricinom forumu kad ne bi svaku neproverenu vest koristili da se podsmevaju nasim komsijama Hrvatima.

I posle se pitaju ljudi zasto Srbima nista ne ide kako valja.... :dash:

S obzirom na tvoje ramisljanje, ni ti nisi daleko od nje;)
Da si zensko, bio bi ubedjen da si plavusa, ali ovako:dontunderstand:

Pa ne vidim sta je smesno?
I ja govorim Hrvatski, Bosanski i Srpski jezik(koji god da kazes, ostala 2 se nekako podrazumevaju), i verujem da ce Obama za razliku od svog prethodnika vise paznje posvetiti malim zemljama, kao sto su zemlje Balkana.

Devojka nije ispala glupa, nego otvorena i siroka u razmisljanju.
Uostalom, prosle godine je Miss Univerzuma izjavila da bi volela da upozna Putina, pa nisam video da se neko smeje tome.
Al' sovinisti ne bi bili sovinisti, pogotovo ova podvrsta na krstaricinom forumu kad ne bi svaku neproverenu vest koristili da se podsmevaju nasim komsijama Hrvatima.

I posle se pitaju ljudi zasto Srbima nista ne ide kako valja.... :dash:

ne seri

Ili sluša. Ili gleda. Ili bilo šta.

Mislim da je ovo dotična poliglotkinja/poliglotica/kogayebe. Ivana Vasilj:

get_slika_varijacija.php

Gospođica Vasilj je ova sa leve strane, da ne bude zabune.

nemojte da se igrate životima kad je u pitanju moje gore list :mrgreen: ...stanite u red i dodjite jedan po jedan :cool:

problem je jedino što su je uopce pustili da se natječe,valjda je preduvjet poznavanje maternjeg jezika....

Back