Salle Buddha
Ističe se
- Poruka
- 2.184
Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da govori tecno hrvatski i bosanski jezik i da cvrsto vjeruje u OBAMU ,koji ce posvetiti paznju i malim zemljama ,kao sto je HRVATSKA....
Mmmmm... Hrvatica.
Nego, jel' i ti govoris samo hrvatski i bosanski ili si u medjuvremenu ovladao i srpskim i crnogorskim? Ako je ovo drugo, predlozio bih ti da se ti kandidujes za Mis sledece godine.
Mmmmm... Hrvatica.
Nego, jel' i ti govoris samo hrvatski i bosanski ili si u medjuvremenu ovladao i srpskim i crnogorskim? Ako je ovo drugo, predlozio bih ti da se ti kandidujes za Mis sledece godine.
morgen!
Đez ba !?
Zar se vas dvoje niste druzili u Guci, nije vam ovo LJ&S.....hocu malo nacionalnog naboja
Zar se vas dvoje niste druzili u Guci, nije vam ovo LJ&S.....hocu malo nacionalnog naboja
Ma neeeee......na moto susretu u Apatinu....
Ma neeeee......na moto susretu u Apatinu....
..eeeeej..kada je tendrbal...ako si iz Apatina..eto me...
Moto Guzzi ... vise od motora
Obavjestavamo cijenjeno gledateljstvo da je glede neznatnog i posve sicusnog brusta gospodicna Vasilj izgubila i zadnju olaksavajucu okolnost za netom iskazanu glupost.
Nije ruzna,ni posebno lijepa,ima sansi samo ako bude cutala.
Ili sluša. Ili gleda. Ili bilo šta.
Mislim da je ovo dotična poliglotkinja/poliglotica/kogayebe. Ivana Vasilj:
Gospođica Vasilj je ova sa leve strane, da ne bude zabune.
a da se nije mozda nekad prezivala Vasiljevic
Pa ne vidim sta je smesno?
I ja govorim Hrvatski, Bosanski i Srpski jezik(koji god da kazes, ostala 2 se nekako podrazumevaju), i verujem da ce Obama za razliku od svog prethodnika vise paznje posvetiti malim zemljama, kao sto su zemlje Balkana.
Devojka nije ispala glupa, nego otvorena i siroka u razmisljanju.
Uostalom, prosle godine je Miss Univerzuma izjavila da bi volela da upozna Putina, pa nisam video da se neko smeje tome.
Al' sovinisti ne bi bili sovinisti, pogotovo ova podvrsta na krstaricinom forumu kad ne bi svaku neproverenu vest koristili da se podsmevaju nasim komsijama Hrvatima.
I posle se pitaju ljudi zasto Srbima nista ne ide kako valja....
da govori tecno hrvatski i bosanski jezik i da cvrsto vjeruje u OBAMU ,koji ce posvetiti paznju i malim zemljama ,kao sto je HRVATSKA....