black crown
Aktivan član
- Poruka
- 1.082
da govori tecno hrvatski i bosanski jezik i da cvrsto vjeruje u OBAMU ,koji ce posvetiti paznju i malim zemljama ,kao sto je HRVATSKA....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Глупе хрватице добре само за једно...
..ima on sasvim dovoljno problema u svom dvoristuda govori tecno hrvatski i bosanski jezik i da cvrsto vjeruje u OBAMU ,koji ce posvetiti paznju i malim zemljama ,kao sto je HRVATSKA....
Zna hrvatski i bosanski a ne zna srpski i crnogorski.
Kakva glupa guska. Bolje bi im bilo da ima sise za 10 pored takvog mozga.
Ma ne zna ona ni šta su to Srbija ili Crna Gora. Ne zna ni šta je to Bosna. Ne zna ni šta je to jezik.
Ništa ona ne zna.
Dobro bre, ako je devojcica lepa, onda nije ni imala vremena da cita...
Pa dobro, misice nikad ni nisu bile poznate po inteligenciji. I šta sad? I nije neka vest.
Je l' pomenula i mir u svetu? Mora da jeste.
da govori tecno hrvatski i bosanski jezik i da cvrsto vjeruje u OBAMU ,koji ce posvetiti paznju i malim zemljama ,kao sto je HRVATSKA....
Zna hrvatski i bosanski a ne zna srpski i crnogorski.
Kakva glupa guska. Bolje bi im bilo da ima sise za 10 pored takvog mozga.
Pa ne vidim sta je smesno?
I ja govorim Hrvatski, Bosanski i Srpski jezik(koji god da kazes, ostala 2 se nekako podrazumevaju), i verujem da ce Obama za razliku od svog prethodnika vise paznje posvetiti malim zemljama, kao sto su zemlje Balkana.
Devojka nije ispala glupa, nego otvorena i siroka u razmisljanju.
Uostalom, prosle godine je Miss Univerzuma izjavila da bi volela da upozna Putina, pa nisam video da se neko smeje tome.
Al' sovinisti ne bi bili sovinisti, pogotovo ova podvrsta na krstaricinom forumu kad ne bi svaku neproverenu vest koristili da se podsmevaju nasim komsijama Hrvatima.
I posle se pitaju ljudi zasto Srbima nista ne ide kako valja....
I ja govorim Hrvatski, Bosanski i Srpski jezik(koji god da kazes, ostala 2 se nekako podrazumevaju), i verujem da ce Obama za razliku od svog prethodnika vise paznje posvetiti malim zemljama, kao sto su zemlje Balkana.
Devojka nije ispala glupa, nego otvorena i siroka u razmisljanju.
Uostalom, prosle godine je Miss Univerzuma izjavila da bi volela da upozna Putina, pa nisam video da se neko smeje tome.
Al' sovinisti ne bi bili sovinisti, pogotovo ova podvrsta na krstaricinom forumu kad ne bi svaku neproverenu vest koristili da se podsmevaju nasim komsijama Hrvatima.
I posle se pitaju ljudi zasto Srbima nista ne ide kako valja....
Nije usamljena, evo je još jedna slična http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=10776256#post10776256
"Ovaj" sa tinejdzerskog foruma ima nick, i 19 godina.Opet ovaj sa tinejdzerskog sa mudrolijama za decu...Ti ne odustajes,zar ne?
Jel' to neki vic dana, il' sta? Pokusavas da budes duhovit. Ne kapiram...ti kao da si mozak potpaljivao sa fenjerima ,pa cekas da se gas vrati u modu
Ni ovo ne kapiram. Skroz nepovezano pricas covece.javlja ti se...koji je to jezik ,pa da se izjavi kako prica hrv. i bos. bez obzira ,dal ti razumeo il ne!!?
Jesam rekao da mislim da ce posetiti Balkan?obama...jel ti mislis da on donosi odluku da li ce posetiti balkan...
A ti imas stavove kao da si se ceo zivot druzio sa Velimirom Ilicem i Arkanom.ti brate kao da si se probudio iz hibernacije, pa onako zbunjen gledas oko sebe.
Neobrazovani kazu "po tebi", obrazovani kazu "po tvom misljenju". Zapamti to, da se ne izblamiras ako se nekad nadjes u drustvu obrazovanih ljudi.po tebi je devojka ispala sirokih shvatanja
Hahahah. A Obama, jel'te, po tvom misljenju nije drzavnik?izjaviti da neko zeli upoznati putina ,je sasvim nesto drugo . znaci da je ta devojka sirokih shvatanja ,kada kaze da zeli upoznati jedog drzavnika...
Ali nije. Izjavila je za Bosanski i Hrvatski.i ,ima razloga. zamisli da je ta devojka izjavila kako prica engleski i americki jezik
Evo, za pocetak, ti si se prepoznao. A ima ih po celom forumu.koji sovinisti, gde ih ti vidis???
Sovinisti na forumu su ljudi koji vole Srbiju?to su ljudi na forumu ,koji vole srbiju
To sto je forum srpski, ne znaci da je obrazovski ili radikalski, pa da je samo nacionalno opterecenim spodobama dozvoljeno da se upustaju u diskusiju, vec forum svih, pa i mojih dobrih suseda iz Hrvatske i Bosne koje cenim i cije poruke rado citam.obrati paznju na tvoje dobre susjede i primeti njihovo ponasanje na srpskom forumu i omalovazavanje svega srpskog
Ja sam se nasao pametan da komentarisem temu na forumu. To sto ti se ista ne svidja, ne znaci da treba da se blamiras tako sto ces pokusavati da ispadnes pametan, a zapravo samo iskazujes svoje najnize sovinisticke pobude u vidu poruka punih predrasuda.i ,ti si se nasao pametan da dajes izjavu
Meni od aspirina mozda i hoce biti bolje, al' takvima poput tebe nazalost nema pomoci.decace odi popij ti jedan aspirin, bice bolje!!!