Ah taj ludi strelac...

• Začetnik teme Začetnik teme @tina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

@tina

Početnik
Poruka
8
cao, ja sam nova na ovom forumu i imam jedno pitanje. Ja sam skorpija/strelac a moj decko je strelac/lav :?
Vec tri godine raskidamo i mirimo se, trudimo se oboje ali ta neodgovornost(njegova naravno) je katastrofa. Kod mene ne postoji sivo, ili je crno ili je belo, a kod njega je sve naravno sivo. Ali ok, kakve su nam sanse, tj. sta kaze astrologija? :D

Ja sam strelac i pravo da ti kažem škorpije mi ponekad budu dosadne. To što vi zovete neodgovornost možda je naša nezainteresovanost pa samo ne umemo da kažemo ne ponekad. Mislim da smo različiti svetovi. Druženje ok, ali ne preterano. I jedni i drugi cenimo iskrenost samo što se mi kajemo posle neke izvaljene gluposti a škorpije kad odvale neku istinu samo se posle njom ponose. A ume itekako da boli škorpijin smisao za humor. I stalno nešto zapene kad brane svoje stavove. A kad se zaljube previše nas to uplaši pa bogami uzmičemo. Imala sam jednog dečka škorpiju i definitivno me je plašio kako je umeo da reaguje. Privukla m enjegova tajanstvenost, pogled, šta li, a kad se zaljubio pod sa njim da brišeš ne bi mu smetalo. Užas!

mozda si u pravu, ali problem je sto se skorpije daju u potpunosti kada se vezu za neku osobu, a strelcevi :roll: pa u su sutini ne kontam sta je vas problem? Zasto uopste imate krut stav i to vase pitaje "licne slobode" je konstantno problem. Nikada vi niste ugrozeni a ponasate sa kao da vas davimo, sve se svodi na neobaveznu varijantu a tako naravno nijedna skorpija ne moze da izdrzi dugo. :wink:

@tina:
mozda si u pravu, ali problem je sto se skorpije daju u potpunosti kada se vezu za neku osobu, a strelcevi :roll: pa u su sutini ne kontam sta je vas problem? Zasto uopste imate krut stav i to vase pitaje "licne slobode" je konstantno problem. Nikada vi niste ugrozeni a ponasate sa kao da vas davimo, sve se svodi na neobaveznu varijantu a tako naravno nijedna skorpija ne moze da izdrzi dugo. :wink:

Da li neko ovde vidi neki problem :?:
Ja ne. Ali to i nije čudno, jer ja sam strelac!
Što se škorpija tiče ja jednu obožam, a i on mene, toliko da imamo dete a da ne živimo zajedno. Drugi za mene ne postoji, niti će.!?? Uvrnuto!? Možda - ali je tako... :wink:
Savršeno funkcionišemo što i vama želimo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back