"Ah ta PINK boja"

sta fali pink detaljima?
i ja poneka stavim neku narukvicu, obucem pink majicu... verovatno si mislio da je pink za one koje zele da izigravaju barbike? licno, nemam nista protiv ruzicaste. neko je voli, neko ne.

pink boja je dobra boja po feng shuiu...mislim, dobra znači da donosi dobro ljudima
preporučuje se u dnevnim sobama i spavaćim sobama ali ne u kupatilu ako se dobro sećam...

inače pink je boja koju vole devojčice i valjda su jedva dočekale da bude moderna pa da je nose...mada preteruju ali to je tako normalno kod nas...Svi su uniformisani.

meni je ona super za pidžame...ženske, da ne bude zabune.I bebe.

gigule:
pink boja je dobra boja po feng shuiu...mislim, dobra znači da donosi dobro ljudima
preporučuje se u dnevnim sobama i spavaćim sobama ali ne u kupatilu ako se dobro sećam...

inače pink je boja koju vole devojčice i valjda su jedva dočekale da bude moderna pa da je nose...mada preteruju ali to je tako normalno kod nas...Svi su uniformisani.

meni je ona super za pidžame...ženske, da ne bude zabune.I bebe.
A STA KAZE FENG SHIU ZA SMB ZELENU? :D

ma ne znam tačno ali upamtila sam da je zelena dobra ali ne u velikim količinama...to mislim kao boja koja dominira u stanu / sobi.
Kažu da preterano prisustvo zelene može da izazove rak npr. ali je poželjna u detaljima, pa biljke ( i to je zelena boja jelte) i tako...

e nisam stručnjak samo se prisećam onoga što sam pročitala...

ranije sam je obozavala (do pre mozda 2 godine),ali su se tada retko nalazile takve stvari...i kad obuces nesto svi su te gledali ko da si nenormalna...a sada...ne mogu vise da je vidim ocima...ok mi je postala samo na vesu i tako nekim detaljima...

a inace obozavam onu drecavo-zelenu.koja se opet vraca u modu (i verovatno ce je ljudi smoriti,kao i pink :cry: ),zutu i narandzastu...

Zeleno, volim te, zeleno....
Jednostavno, obozavam tu boju, cini mi se da sam malo pocela i da preterujem.
Pink ne volim nikako, svojoj devojcici od 3 godine namerno sam sobu obojila u ljubicasto, i nikom ne dam da joj kupi ista roze...ni snalice za kosu!

pink je boja koju bi presudio da moraq nositi njen silovatelj Zeljko Mitrovicj .... covek koji siluje mozgove popularnim islamskim melodijama zatim uspesno preorijentisan na hrvatsku muzicku scenu! O da bog da mu se zapalio pink a on ga gledao u pink sorcu dok ga merkaju brkati turci u koznim lonama sa lancima mesto prsluka... toliko od mene :evil: :twisted:

Captain Jack Sparrow:
pink je boja koju bi presudio da moraq nositi njen silovatelj Zeljko Mitrovicj .... covek koji siluje mozgove popularnim islamskim melodijama zatim uspesno preorijentisan na hrvatsku muzicku scenu! O da bog da mu se zapalio pink a on ga gledao u pink sorcu dok ga merkaju brkati turci u koznim lonama sa lancima mesto prsluka... toliko od mene :evil: :twisted:

jaooo, al ti ne volis pink :cry:

Back