Ah ta ljubav

Stevcina zabica

Stara legenda
Poruka
98.575
Zali mi se malopre drugarica kako se jedva otarasila bivseg muza koji je maltretirao, kad sad pocela buduca zena da je maltretira. Vice na nju i kad treba i kad ne treba, a moja drugarica je jedna nezna dusica, onako sva tiha i pitoma :sad:

Elem, htedoh da vas pitam da li je moguce preskociti zaljubljivanje i odmah zavoleti partnera? :malav:

Zali mi se malopre drugarica kako se jedva otarasila bivseg muza koji je maltretirao, kad sad pocela buduca zena da je maltretira. Vice na nju i kad treba i kad ne treba, a moja drugarica je jedna nezna dusica, onako sva tiha i pitoma :sad:

Elem, htedoh da vas pitam da li je moguce preskociti zaljubljivanje i odmah zavoleti partnera? :malav:

Ja bih sve te ljubavi preskočio, samo do seksa da dođem što pre.
Kod žena teško može da se preskoči zaljubljivanje. Mada im ponekada treba objasniti da zaljubljenost i pokornost, odnosno opčinjenost nisu isto.

to je i moje misljenje, mada znam dosta ljudi koji tvrde da su to preskocili

ма јееесте, можда у средњој школи касу мислили да неког воле
тако ја имала другарицу, воли сваког дечка после 3 дана већ, раскину после 15, она умире, не може без њега, не живи јој се
втф

Ja bih sve te ljubavi preskočio, samo do seksa da dođem što pre.
Kod žena teško može da se preskoči zaljubljivanje. Mada im ponekada treba objasniti da zaljubljenost i pokornost, odnosno opčinjenost nisu isto.

zene cesto pobrkaju ljubav i strast a pokorne su svesno
тако ја имала другарицу, воли сваког дечка после 3 дана већ, раскину после 15, она умире, не може без њега, не живи јој се
втф

ima i odraslih ljudi koji su kao tvoja drugarica :confused:

втф

Ta je teska romanticarka poput mene.

Da, ima još jedan problem kod žena. To je da se često zaljubljuju u likove za koje smatraju da imaju dobar položaj u društvu. Naročito je pojava izražena u finansijski lošijim sredinama.
Šta znači to svesno pokorne? Ili koja je razlika od nesvesno pokorne?

nisam bas sigurna da se sponzoruse zaljubljuju ali ajde

svesno su pokorne, neke iz ljubavi prema tom muskarcu a neke iz straha

errrrlem, drugarica ti nije normalna /nevezano za to što će da se copuliše sa ženom/ nego zbog radi jer ne kapiram taj veseli profil ljudi kojima je uvek do ženidbe i udadbe, bez obzira na promašene prethodne izbore, doookle?
ustvari, nisu oni najgori, nagori su oni koji se zakopaju u nesrećni brak i otaljavaju i jedni izlaz im je da ljude oko sebe ugovanju i ubede kako je brak jedna divna institucija, gde si celooga života u zaljubljenosti najboljem sexu na svetu :lol:
tačno sad ne znam koja mi je od ove dve kategorije najgora..hmm
a šta je tema?:think:

alo, bez vredjanja i pominjanja bilo cije majke na temi :rtfm:

- - - - - - - - - -

errrrlem, drugarica ti nije normalna /nevezano za to što će da se copuliše sa ženom/ nego zbog radi jer ne kapiram taj veseli profil ljudi kojima je uvek do ženidbe i udadbe, bez obzira na promašene prethodne izbore, doookle?
ustvari, nisu oni najgori, nagori su oni koji se zakopaju u nesrećni brak i otaljavaju i jedni izlaz im je da ljude oko sebe ugovanju i ubede kako je brak jedna divna institucija, gde si celooga života u zaljubljenosti najboljem sexu na svetu :lol:
tačno sad ne znam koja mi je od ove dve kategorije najgora..hmm
a šta je tema?:think:

i bez vredjanja drugarice mi :evil:

Ova tvoja baš ume da nađe. :mrgreen:

Zamenila gada gadurom. :hahaha:

nisam bas sigurna da se sponzoruse zaljubljuju ali ajde

svesno su pokorne, neke iz ljubavi prema tom muskarcu a neke iz straha

Nisam mislio na sponzoruše. Upravo suprotno, mislio sam na devojke za koje možemo reći da nisu sponzoruše, ali su im kriterijumi oko zaljubljivanja isti kao i sponzorušama, samo su im lestvice oko muškaraca malo niže nego sponzorušama.

Ova tvoja baš ume da nađe. :mrgreen:

Zamenila gada gadurom. :hahaha:

zaljubila se, luda glava :lol:

- - - - - - - - - -

Nisam mislio na sponzoruše. Upravo suprotno, mislio sam na devojke za koje možemo reći da nisu sponzoruše, ali su im kriterijumi oko zaljubljivanja isti kao i sponzorušama, samo su im lestvice oko muškaraca malo niže nego sponzorušama.

e pa ne znam, ne poznajem takve

Чек ... ако ја ово правилно читам и капирам, та твоја другарица је из истог клана као и српски прајм министар, господин Брнабић.

Оставила мужа силеџију и бацила се у наручје жене са којом законски још није могуће легализовати везу, али ипак назива будућом женом?

Јел ја негде грешим :think:

Back