- Poruka
- 245.015
Novosađanin putem bilborda šalje poruku bivšoj devojci: "Zauvek tri metra iznad neba"
Jedan Novosađanin zakupio je bilbord na nedelju dana, sa željom da poruka na njemu stigne do njegove bivše devojke. Kako bi osigurao da će je baš ona videti, obratio se za pomoć i redakciji našeg portala.
– Poštovani, pišem vam jer se danas u našem gradu pojavio jedan poseban bilbord koji nije reklama za proizvod, veé spomenik jednoj ljubavi. Postavio sam ga kao "svetionik" u gradu u kojem smo zajedno živeli, voleli i postojali. Ovaj gest je moja želja da ostavim neizbrisiv trag na jedno vreme koje je za mene bilo "tri metra iznad neba". Poruka na bilbordu je napisana tako da je samo ona može potpuno razumeti: to je naš šifrovani mir koji želim da sačuvam, ali i da podelim sa celim Novim Sadom, kao dokaz da prave emocije i dalje žive na našim ulicama. Nadam se da ćete prepoznati lepotu ove priče i podeliti je sa vašim čitaocima, jer Novi Sad je oduvek bio grad romantičara – napisao je naš sugrađanin, koji je želeo da ostane anoniman.
Iskazao je nadu da će poruka stići do nje: "Da zna da je volim, bez obzira na sve i da bih učinio za nju sve. Da pokušamo da širimo Ljubav, dobrotu, emocije, razumevanje, ljudskost, jer nam je to potrebno."
Dodao je da je raskid bio skoro, a da su im se u vezi dešavale i lepe i manje lepe stvari.
– Želim da je podsetim na ljubav moju, na moje sve... Moja ljubav prema njoj će živeti i trajati, bez obzira na sve, i nikad neću zaboraviti neponovljivi osećaj, kao da sam tri metra iznad neba – poručio je naš čitalac.
https://www.mojnovisad.com/vesti/no...ojci-zauvek-tri-metra-iznad-neba-id75378.html