Ah, ta ljubav ...

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
245.015

Novosađanin putem bilborda šalje poruku bivšoj devojci: "Zauvek tri metra iznad neba"​

Jedan Novosađanin zakupio je bilbord na nedelju dana, sa željom da poruka na njemu stigne do njegove bivše devojke. Kako bi osigurao da će je baš ona videti, obratio se za pomoć i redakciji našeg portala.

Poštovani, pišem vam jer se danas u našem gradu pojavio jedan poseban bilbord koji nije reklama za proizvod, veé spomenik jednoj ljubavi. Postavio sam ga kao "svetionik" u gradu u kojem smo zajedno živeli, voleli i postojali. Ovaj gest je moja želja da ostavim neizbrisiv trag na jedno vreme koje je za mene bilo "tri metra iznad neba". Poruka na bilbordu je napisana tako da je samo ona može potpuno razumeti: to je naš šifrovani mir koji želim da sačuvam, ali i da podelim sa celim Novim Sadom, kao dokaz da prave emocije i dalje žive na našim ulicama. Nadam se da ćete prepoznati lepotu ove priče i podeliti je sa vašim čitaocima, jer Novi Sad je oduvek bio grad romantičara – napisao je naš sugrađanin, koji je želeo da ostane anoniman.

Iskazao je nadu da će poruka stići do nje: "Da zna da je volim, bez obzira na sve i da bih učinio za nju sve. Da pokušamo da širimo Ljubav, dobrotu, emocije, razumevanje, ljudskost, jer nam je to potrebno."

Dodao je da je raskid bio skoro, a da su im se u vezi dešavale i lepe i manje lepe stvari.

Želim da je podsetim na ljubav moju, na moje sve... Moja ljubav prema njoj će živeti i trajati, bez obzira na sve, i nikad neću zaboraviti neponovljivi osećaj, kao da sam tri metra iznad neba – poručio je naš čitalac.
https://www.mojnovisad.com/vesti/no...ojci-zauvek-tri-metra-iznad-neba-id75378.html

Da vidimo sad i taj bilbord:

1770843580221.png

Čini mi se da je ovo kod železničke stanice.

Inače zanimljiva ideja. Da li biste vi uradili ovako nešto?

Jbg, pokojni a najveci stihoklepac popularne muzike toga grada je imao obicaj da zakupljuje bilboard-e sa porukama supruzi o rodjendanima, godisnjicama ili jednostavno kada se ona naljuti na njega, te da je malo opusti.

Ovo je nekako ljigi i u domenu je jeftine patetike.

Realno koga boli ckur za to sem njega kome je bitno da oni koje bk za to, to isto i vide..
Recice gluplji svet pa to je namenjeno za nju.. Da jeste ne bi bilo na BILBORDU..

Pre par godina sam imala slicnu temu.
Pomalo saljivu. :) :)

IMG_8926.jpeg

Dosla sam do zakljucka da je takva vrsta javne izjave ljubavi (kada je onaj ko je izjavljuje poznat i ne radi se samo o nekom grafitu) obicno propracena sa velikim ocekivanjima.

Sećam se lika koji mi je doneo cveće na posao. Prerušio se u dostavljača. Bili smo oko 20 i nešto, oboje. Bio mi je čudan osećaj. Svo to spremanje, prerušavanje da ga neprepoznam?!?!? Mislim, čemu to? Želja da vidiš izraz lica? Možda ima i nešto klinački u svemu tome, ali ipak...ja sam za konkretnu akciju, sve ostalo je boleština

Sećam se lika koji mi je doneo cveće na posao. Prerušio se u dostavljača. Bili smo oko 20 i nešto, oboje. Bio mi je čudan osećaj. Svo to spremanje, prerušavanje da ga neprepoznam?!?!? Mislim, čemu to? Želja da vidiš izraz lica? Možda ima i nešto klinački u svemu tome, ali ipak...ja sam za konkretnu akciju, sve ostalo je boleština
On hteo da ti pokaze koliko mu je stalo, bio kreativan da te šarmira, da ti bude simoaticno.
Tvoja reakcija, decko ti ai bolestan 🤷😆

Back