"Agenti MI6 iz Podgorice krenuli u rušenje Aleksandra Vučića!"

anajade

Elita
Poruka
17.264
Sve aktivnosti crnogorskih vlasti su koordinisane sa diplomatijom Velike Britanije, kako bi se izvršio dodatni pritisak na Aleksandra Vučića i oslabila njegova pozicija na Balkanu, jer jedino MI6 ne kontroliše vlasti u Srbiji.

Režim u Podgorici je dobio blagoslov Britanaca i njihove službe, da se preko Crne Gore destabilizuje Vučić i Srbija.

- Crna Gora je poligon MI6 za rušenje legitimno izabranih vlasti u Beogradu i sve ovo što se ovih dana dešava na Kosovu i Metohiji je deo njihovog plana za destabilizaciju i rušenje vlasti u Beogradu. I sve odluke Crne Gore su u saglasju sa planom MI6 čiji je primarni zadatak destabilizacija Balkana i ostvarivanje pune kontrole nad Srbijom

//www.republika.rs/vesti/srbija/100976/agenti-podgorice-krenuli-rusenje-aleksandra-vucica

Sve aktivnosti crnogorskih vlasti su koordinisane sa diplomatijom Velike Britanije, kako bi se izvršio dodatni pritisak na Aleksandra Vučića i oslabila njegova pozicija na Balkanu, jer jedino MI6 ne kontroliše vlasti u Srbiji.

Režim u Podgorici je dobio blagoslov Britanaca i njihove službe, da se preko Crne Gore destabilizuje Vučić i Srbija.

- Crna Gora je poligon MI6 za rušenje legitimno izabranih vlasti u Beogradu i sve ovo što se ovih dana dešava na Kosovu i Metohiji je deo njihovog plana za destabilizaciju i rušenje vlasti u Beogradu. I sve odluke Crne Gore su u saglasju sa planom MI6 čiji je primarni zadatak destabilizacija Balkana i ostvarivanje pune kontrole nad Srbijom

//www.republika.rs/vesti/srbija/100976/agenti-podgorice-krenuli-rusenje-aleksandra-vucica
ovo ti je tačno !

Zašto bi rušili svog čoveka?
Glup je on za to !
A glup čovek "Mač sa dve oštrice"

Baljezganje SNS portala...

MILO = VUČIĆ = Mi6 = NATO !!! :rtfm:

Uostalom obojica imaju istog savetnika = Mi6 konobara Bebu Popovića...

A i Vučić je odbranio Mila u trenutku kad je trebao da padne s vlasti... tako što je podrzao njegovu LAŽ od "drzavnom udaVu"...

Time je Vučić direktno pomogao Don Milu ne samo da ostane na vlasti (gde je vec 30 godina...), vec i da Crnu Goru ugura u NATO...

...

Tema: :rotf:

- - - - - - - - - -

Sto Acu vise ruse on nam je sve miliji i drazi.:per:

Oni su ga i postavili
Nek ga vode kod sebe kuci.
Nije mi kuko dok mu bilo lepo, koj ce mi sad?
Ko ce mene da zali i moje muke resava?

- - - - - - - - - -

svi problemi Balkana isključivo potiču iz Beograda. i ideja o "Velikoj Srbiji" ponovo uzdiže na horizontu i preti miru u regionu...rece djukanovic i osta ziv..eto zasto oce ga ruse...sad ti kazi jel ovo istina ili nije...:D

A to sto su po tom istom Beogradu Crnogorci uzjahali e to ti je sto su posteni & sposkbni, jel tako bese?

Kako Informer to jos nije objavio???
Znaci da je cista dezinformacija

Ovo je bratsko go.Mno "Republika", sajt "Srpskog telegrafa"....sijamski blizanci za zaglupljivanje, sludjivanje i raspamecivanje srpskih majmuna, debila i krembila. Gledaca "Farmi", "Parova".

- - - - - - - - - -

Zasad je dogurao do trećeg reda hoklica u Parizu...
Niko ne voli kvislinge...cak ni oni kojima sluze...

....

Potpuno tocno, su psu pokazali gde mu je dzukelska kucica i mjesto, za azil lutalica i besnog kera.

Знао сам да нас добре чике са Темзе неће оставити на милост и немилост швабовима!

Ovo je bratsko go.Mno "Republika", sajt "Srpskog telegrafa"....sijamski blizanci za zaglupljivanje, sludjivanje i raspamecivanje srpskih majmuna, debila i krembila. Gledaca "Farmi", "Parova".

- - - - - - - - - -

Potpuno tocno, su psu pokazali gde mu je dzukelska kucica i mjesto, za azil lutalica i besnog kera.
Nije od republike..uvazeni crnogorski portal borba.me je objavila ovu informaciju..a sve znaju keve mi..

:)

Nece njegi dati penzioneri sa manjim primanjima ...

Posebno sad kada su dobili "najvecu peMziju do sada i kad im se smesi 3.000 RSD"...!!!

Nije od republike..uvazeni crnogorski portal borba.me je objavila ovu informaciju..a sve znaju keve mi..

A ne znaju da nema većih prijatelja i pajtosa do Mila i Vučića.Oni su na prst u bulju.A imaju i zajedničkog savetnika Bebu Popovića.Kada su onda krenuli masovni protesti protiv mila u CG,Vučićevi mediji,poput informera,Alo-a,Telegrafa,Pinka,Hepija,Studija B i ostalih, su u glas vikali kako su demonstranti soroševci koji prizivaju nerede i ukrajinski scenario,te su branili Mila po Vučićevom nalogu.To ne treba nikada zaboraviti

Borba.me? :lol:

- - - - - - - - - -

A ne znaju da nema većih prijatelja i pajtosa do Mila i Vučića.Oni su na prst u bulju.A imaju i zajedničkog savetnika Bebu Popovića.Kada su onda krenuli masovni protesti protiv mila u CG,Vučićevi mediji,poput informera,Alo-a,Telegrafa,Pinka,Hepija,Studija B i ostalih, su u glas vikali kako su demonstranti soroševci koji prizivaju nerede i ukrajinski scenario,te su branili Mila po Vučićevom nalogu.To ne treba nikada zaboraviti

Ne znam kome misle da prodaju ove boodalaštine....

:)

Da nije , mozda , opet (?!) :

1iy8uOR6oj0.jpg

Zadnjih 30 godina Srbija je promjenila nekoliko predsjednika,ali ne vidjeh preko medija,net portala,youtube takvu histeriju protiv predsjednika Srbije kao protiv Vucica.U najmanju ruku kao da je predsjednik Srbije neki hibrid neobuzdanog Karadzica,autokrate Milosevica i latentnog ustase Mesica. Takvu mrznju prema sopstvenom predsjedniku koja se vrti preko medija ne vidjeh ni u Hrvatskoj,ni u FBiH,ni u Albaniji a pogotovo u Crnoj Gori.Oni svoje ukivaju u nebesa i ako znaju milion njihovih mana.

Back