doppler

Iskusan
Moderator
Poruka
6.997
Nije bila poenta u cekanju i ispracanju, radi se o tome da si sa agencijom ususkaniji.

Ja kad putujem ja moram sama da organizujem prevoz, da nadjem na mapi hotel, da mozda poljubim vrata (i to mi se desavalo- jer hotel ima self cekin a instrukcije dobijem na mejl koji nisam videla).

Preko agencije "pustis mozak na pasu" sto jeste deo odmora.

Ali ja ne volim da mi neko organizuje vreme. Idem u muzej kad mi se ide, jedem gde mi se jede.
Nismo svi isti.
To je ok išao sam i ja tako kada sam bio mlađi sa društvom,
odemo bez unapred rezervisanog smeštaja pa tražimo tamo kada stignemo sve spontano, avantura.

Sada sa sitnom decom prednost je hotel na plaži sa klopom.... i aqua parkom z:mrgreen:
A često ako se hvata Last Minut ponuda nije velika razlika u ceni +- od toga da sve sami organizujemo.
Ali Egipat mi je posebno drago što sam išao preko agencije
i ne znam kako je za Indiju da li je neko išao bez agencije tamo?

Nona2

Iskusan
Poruka
6.357
To je ok išao sam i ja tako kada sam bio mlađi sa društvom,
odemo bez unapred rezervisanog smeštaja pa tražimo tamo kada stignemo sve spontano, avantura.

Sada sa sitnom decom prednost je hotel na plaži sa klopom.... i aqua parkom z:mrgreen:
A često ako se hvata Last Minut ponuda nije velika razlika u ceni +- od toga da sve sami organizujemo.
Ali Egipat mi je posebno drago što sam išao preko agencije
i ne znam kako je za Indiju da li je neko išao bez agencije tamo?
Bilo je unapred rezervisano. No nebitno.

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
60.904
Kako kad.
Sa Filipom sam isla za Istanbul i vodic je bio jedno veoma inteligentno bice. Sve je znao. Istoriju, kulturu, trenutna desavanja, arhitekturu, sve. Uopste nije bio dosadan i nekako mi je docarao taj grad za placeni iznos.

Ova iz Jungela je samo kukala kako je manje placena od kolega. 0 price o flori, fauni, bilo cemu. Eto plus joj je sto nije bila navaletna a jedina funkcija joj je bila da organizuje prevoz od tacke A do tacke B. Prilicno beskorisno bice.

Uglavnom ne volim agencije ali za neke destinacije kao sto je vec receno vise se isplati ici preko njih.

Владан

Buduća legenda
Poruka
34.326
Можда бих преко агенције у неку бусом викенд туру Сарајево, Будимпешту..
Сад не бих Сарајево чујем пре неки изболи људе ножем и претукли што су Срби.
Будимпешту бих хтео посетити кажу да је леп град.