Agencija za uterivanje optimizma

Da li je Srbiji potrebna Agencija za uterivanje...pardon ulivanje optimizma narodu ?

  • Da, naravno, ne možemo bez nje

  • ma ne


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

KOLEGA IVAN

Poznat
Poruka
8.216
Gledam ovaj SJAJAN Blic Strip:

1841_strip.jpg


i nešto se mislim da li je Srbiji, pored svih ovih državnih i privatnih agencija koje ima, potrebna Agencija za uterivanje (ili ulivanje) optimizma narodu. :mrgreen: Pošto je to očigledno ono što treba Srbiji, naime, sve imamo, samo nam još optimizam nedostaje. :hahaha: A ova prva fora mu jako dobra-ZAPOSLENOST 80% ! :super:

Da konkretizujem: Odeš da platiš račun za struju od 10 000 dinara, i dođu ti Tadić i njegovi pajaci iz agencije i kažu ti: SUPER, ŽIVEĆEŠ U SVETLOSTI, OGREJAĆE TE SUNCE. BITNO JE DA SMO IZAŠLI IZ MRAČNIH 90-IH! I rašire osmeh, naravno. :lol:

Plaćaš benzin na pumpi koji je po ko zna koji put poskupeo i Tadić priđe i kaže ti: MA BITNO JE DA GA IMA, DA SE NE ŠVERCUJE U KANTAMA I DA JE SADA EUROPSKOG KVALITETA. A I KAKO MISLIŠ DA TI IDU KOLA BEZ BENZINA ILI PLINA ! I opet se nasmeje. :mrgreen:

Plaćaš zejtin u prodavnici a on skuplji 100% u odnosu na prošlu godinu i priđe ti Tadić i kaže: OSMEH NA LICE, NEMA VIŠE REDOVA ZA ZEJTIN, STIG'O SI PRVI DO KASE.

Plaćaš mleko na kasi a i ono je poskupelo po 100. put a Tadić priđe i kaže: MA PUSTI CENU, JEL VIDIŠ KAKO JE LEPA OVA KRAVICA NA PAKOVANJU? I NASMEJANA.

Nosiš deterdžent koji si upravo platio na kasi a deterdženti su sve skuplji i skuplji a pakovanja su im sve manja i manja i priđu ti Tadić i pajtosi iz Agencije za uterivanje optimizma i kažu ti: MA SUPER, SAD JE MANJE PAKOVANJE, NE MORAŠ VIŠE DA SE MUČIŠ KAO NEKAD. A NE MORAŠ VIŠE NI DA NOSIŠ I ŠVERCUJEŠ ONOLIKE DŽAKOVE I VREĆE IZ RUMUNIJE I MAĐARSKE KAO U MRAČNIM 90-IM. SAD TI JE BLIŽE I LAKŠE !

Plaćaš gas koji je poskupeo 60% i još će da ga dižu i priđe ti Tadić i kaže ti: MA EKSTRA BRE, SAD SAMO PRITISNEŠ DUGME I TOPLA TI KUĆA, NE MORAŠ VIŠE DA CEPAŠ DRVA I UNOSIŠ UGALJ KAO U MRAČNIM I HLADNIM 90-IM.

.........I tako, primera je milion. Da nije tužno i žalosno, bilo bi smešno.
 
Poslednja izmena:

Back
Top