Age of Conan

Ma nema od AoC nista,ja sam prestao da igram ima mesec ipo dana,toliko ima bug-ova i dosta nije zavrsheno,chekacu josh koji mesec da vidim oce li to propraviti pa cu opet probati,a i trenutni komp mi je bez veze naruchio sam novi koji moze da tera AoC na full grafici pa ce da vidimo.

Ma kakav AOC! Cak i ako ga iole poprave, 23. septembra izlazi warhammer online! On ce napraviti nevidjeni bum 100%, uzdrmace wow, zatim ce blizz da izbaci lic kinga i onda ce se ove 2 igre nadmetati u sledecih godinu dana min! AOC ce ostati u senci! Inace, sta mislite zasto su ovi izdali AOC tako nedovrsen, ranije>?! Pa naravno, zato sto su znali da ne mogu biti ni blizu Electronic artsa(koji pravi warhammer) i blizzu sa licom, pa su na ovaj nacin pokusali da sebi prisvoje ljude pre nego sto ove druge 2 igre zablistaju, a to ce se desiti u narednih par meseci! :)

Ajmo ljudi da ozivimo temu...pa jer igra neko?? Master chief koji si lvl i jer igras...?

koja je najbolja klasa i rasa u igri??

@Strajo igra zauzima oko 30 gb kad se instalira :D

ajde ljudi steta da se ne prica o ovako dobroj igri :D:D:D

Doshao sam do lvl 61 i nisam mogao vishe,muka me uhvati kad treba da se ulogujem i krenem da levelujem.Koliko sam razumeo najbolji su kasteri,priest of mitra...ne znam kakvo je stanje trenutno ali kad izadje WAR i WOW ekspanzija skroz ce zakopati AoC.Neki dan chitam u novinama da je shef FunComa napustio posao.

Evo ja sam krenuo da igram... lvl 9 Cimmerian Barbarian...

server Hyrkania Rp/PvP

igrica nije uopste tako losa kao sto kazete main quest je odlichan i sporedni questovi su vrh

nick u igri Baxxinus pa ko igra nek se javi.:D

vec me ubacili u guild xD:D:D:D u guildu nas ima oko 450 :D od toga je 380 online :D ali to je guild nas lowlvla :D

INTERFACE:LOL krsina zesca
GRAFA:gadna,ko da ti se neko ispovraco po onom dvorcu u daljini ,antialising i nesto na high nece puno promenit...nego kakve su ti ono strelice u interfaceu nije valjda da se pomocu toga kreces??

INTERFACE:LOL krsina zesca
GRAFA:gadna,ko da ti se neko ispovraco po onom dvorcu u daljini ,antialising i nesto na high nece puno promenit...nego kakve su ti ono strelice u interfaceu nije valjda da se pomocu toga kreces??

LOL !

:lol::lol::hahaha::hahaha::hahaha: sad me nasmeja xD

dobro je sto se uopste i vidi dvorac na lowari se nista ne vidi xD

Back