Age of Conan

Rodjace aloooo taj protok se daje samo provajderima trenutni max koji mozes da dobijes je 100 Megabita ili ti 12.5 Megabajta a da nepricam o ceni i isplativosti doticne brzine:dash:
26 MB smo imali pre 3 godine,sad je 100MB...tako je sad ovde,zvuchi neverovatno za neke od vas dole ali je itekako stvarno ovde.Mi smo imali 712kb/s kad vi niste josh nikad chuli za ISDN.

Јел' неком треба кључ за неограничену количину алкохола у игри?
као...пошто сам од почетка тамо на фан сајту и примам мејлове,дали су ми кључ за Џ,а ја не играм :)

Moj ujak zivi u Londonu! Max za privatno koriscenje je 16megabita/s! Za firme ide do 100 megabita ali se to onda deli po celoj firmi! Dakle on i ako ima 100 megabite/s ima max 16 na svom kompjuteru,ali MAX! 16mb/s skida 2 megaBAJTA/s pa izracunajte koliko treba da se skine 24gb teska igrica! Dajem glavu da je bas toliko vremena i skidao...Dakle skidao je igru oko 200 min sto bi bilo nekih 3 sata!

Zanima me kakav je sistem borbe koji je navodno skroz drugaciji od onog u WoW-u?Combos?Blocking?
Ono sto sam video na youtube-u je samo da ljudi stoje jedan ispred drugog i sibaju se u lice pa ko padne prvi.A sto se tice kastera..oni su lol.Gore nego u WoW-u.Melee klase dotrce do njih i ubiju ih iz 2 udarca :confused:

grafika je bezveze (cell shaded ili WTF... likovi su nekako "izbacheni" sa slike nisu pod istim osvetljenjem kao i ostalo..), interface je bezveze, o skill baru ni da ne pricham, a chat je bash OMG o.O

Oce se warhammer online placati mesecno?

to ti se placa mesecno imas na njihovom sajtu 13e mesecno...a za age of conan nece ti jos neki privatno server,jer ce ga ovi sto su napravili igru naci i iskljuciti...
to su radili i ovi iz blizza,al sada ih jako puno igra na originalima,privatni su puno losiji od originala,pa ih boli mudo :hahaha:

Back