After ševe

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E, meni je promaklo. Pa eto, nervira me kad zapuca na tushiranje :) Ne bih volela ni kad bi vodili nekakve dubokoumne razgovore, zatim, ako bi odmah izashao iz kreveta i pritom upalio Tv. Ne pada mi trenutno nista vishe na pamet.

Da, u pravu si. To su stvari koje mogu da uniste situaciju. Ja bih sve to protumacila kao nedostatak ne samo ljubavi, vec gadjenje prema toj osoi i svome telu, nezainteresovanost. Ali vidim da je nekima to obavezni deo "rituala". Da tusiranje se podrazumeva, ali ne odmah, kao oparen skakati. Jedino resenje sa takvom osoom je seks u kupatilu. :) Za filozofe i TV ovisnike nemam resenje. :)

posle sexa pa cigareta narawno i neko pice, zatim opet pa klopa i cigareta i tako u krug....tusiraje ujutru, ewentulno mozda pre swega ako je bio radni dan ili izlazak....

...ma znam... nego sam se zajebunio... odoh da lalam...manta mi se nesto...
fa124.gif

Već je bila slična tema... i pisala sam na njoj...
Ali odgovoriću i ovde, čisto da se podsetim... :)

Obozavam da se mazim... i mazim, mazim...
Mogu da radim, samo ako je u pitanju spravljanje doručka, večere... nikakvo čišćenje, sklapanje garderobe, čišćenje kupatila, usisavanje :) ne dolazi u obzir...
Ne volim posle seksa previše priče (čak mi je lepo da samo ćutimo jedno vreme), naročito ne, kako neko reče, neke filozofske teme...
Jednom bivši hteo da ispadne frajer, pa mi okrenuo leđa... ne znam koji je efekat hteo da postigne, jer to ranije nije radio... ako je hteo da me rasplače... uspeo je... :) osećala sam se, eufemistički rečeno, poniženo do bola... i suza... a on od frajera ispao g....
Užasne me gledanje na sat i podsećanje na obaveze koje nas čekaju u toku tog ili narednog dana... već ih znamo, ne zaboravljamo na njih, pa moramo li još sto puta da ih pomenemo...
Kao Vesela, istuširam se pre, posle ne volim... jer želim da zadržim njegov miris na sebi što duže mogu...

Lezanje, cutanje, nekad razmenimo par rechi, onda mi ona spusti glavu na grudi junachke, a ja je zagrlim... 8)
A nervira me ako imam neke obaveze posle toga...Onda moram da pozurim sa petingom ;)

Back