W.A.S.P.
Poznat
- Poruka
- 9.005
posle sexa ide ovim redosledom: pisham, jedem ,zapalim cigaru (u lezecem polozaju)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AntunTun:verovatno je bilo....poshto je svaki aspekt golotinje profurao ovim dok sam ja ovde....a mogu misliti pre toga....al ovo je novi forum....s toga.....
posle sexa obichno jedino zashta sam dobar je spavanje...eventualno neko cheshkanje il mrshenje kose....al buuukvalno ne mogu da ustanem da uzmem vode da gucnem...al to sam ja....ovo sa umorom verovatno mnogi poznaju....al ima i onih shto posle sexa ko da su u struji....samo skaqtju....smeshe se....pa krenu da raspremaju sobu....pa blistaju ******....i tako dok ja poluraspadnut lezhim okolo mene neko nameshta posteljinu.....huh....
kakvi ste kad sve splasne?
W.A.S.P.:posle sexa ide ovim redosledom: pisham, jedem ,zapalim cigaru (u lezecem polozaju)
Peta W.:Ja sam uvek za josh...sve dok je i on...i ne,ne spava mi se...ukoliko nam se ukazhe prilika,izadjemo na pizzu,na sokic ili chak odemo u neku diskoteku... ukoliko je dan,popijemo kafu,izadjemo da proshetamo....uvek nadjem neshto da radim...spavam samo ako su sitni jutarnji sati...i ako i on spava...ne troshim se tako lako...
Peta W.:Nema bash velike veze sa temom,ali...da li mi se chini ili aludirash da to nije moguce?? :?
Nekima je sex obavezna, nekim recharge 8)Peta W.:Ja sam uvek za josh...sve dok je i on...i ne,ne spava mi se...ukoliko nam se ukazhe prilika,izadjemo na pizzu,na sokic ili chak odemo u neku diskoteku... ukoliko je dan,popijemo kafu,izadjemo da proshetamo....uvek nadjem neshto da radim...spavam samo ako su sitni jutarnji sati...i ako i on spava...ne troshim se tako lako...