after party

Jbt. moram provjeriti deklaraciju na kutiji kolaca koje sam pojela veceras... Mozda su uvezeni iz Holandije...? :mrgreen:

E, retro, da... Retroaktivno sam se ubedacila pa se sad moram i dizati... :roll:

Sal od svile, volem, volem...

Je l' zna neko kako se izvodi ritual Horusa, boga izlazeceg sunca???

Stize pice! Sta ce ko da pije? Ima pivo,votka,skivi,vina razna,vinjak...ma nem' da nema,sam' moz' da nestane.
Pa sad ako cemo da biramo pesme sa posebnim emocionalnim dimanzijama...ja bolje da ne spominjem.Hehe.
Ja recimo Ruzicu od Dugmeta mogu uvek da slusam.Ili recimo Dont Cry od GnR.To su mi klasici.
Ali posebno mesto u mom srcu zauzima Azra (kad sam kresnuo prvu ribu svirala je Azra,hehe)...a exrta posebno mesto zauzima polu autobiografska Harvester of Sorrow-Metallica...jos posebno ako je live snimak,UZAS iz Moskve.Na tu pesmu i snimak sa koncerta gubim razum.

PLESsitnihDEMONA:
Stize pice! Sta ce ko da pije? Ima pivo,votka,skivi,vina razna,vinjak...ma nem' da nema,sam' moz' da nestane.
Pa sad ako cemo da biramo pesme sa posebnim emocionalnim dimanzijama...ja bolje da ne spominjem.Hehe.
Ja recimo Ruzicu od Dugmeta mogu uvek da slusam.Ili recimo Dont Cry od GnR.To su mi klasici.
Ali posebno mesto u mom srcu zauzima Azra (kad sam kresnuo prvu ribu svirala je Azra,hehe)...a exrta posebno mesto zauzima polu autobiografska Harvester of Sorrow-Metallica...jos posebno ako je live snimak,UZAS iz Moskve.Na tu pesmu i snimak sa koncerta gubim razum.

Ako smo već kod after party-ja i long and gentle pettinga, onda može i ovo što ja trenutno slušam... Bob Marley... Mada kako je krenulo, sve mi miriše na neku predigru...:mrgreen: Inače, dao si mi ideju za novu temu. ;)

a danas sam ponosno pogledao temu i konstatovao da nije poslata chat zajebancija....medjutim ishitreni zakljuchci su mi oduvek bili specijalnost.....ostavte mi chedo na miru......beshte sotone.....kako da majka morzh odbrani svoje mladunche od belog medveda?...i bre kako ste ko neke kokoshi

PLESsitnihDEMONA:
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Woooooooooooooooooooow! HEEEEEJ KUPILA SI ME!
Ne mogu da verujem da znas! Ludilo!!!!
Cekaj da se malo povratim od shoka!

Ih bre... a mogu li ja da probam?!

Drink up
Shoot in
Let the Beatings Begin
Distributor of Pain
Your Loss Becomes My Gain

;-)

pa...

pa ne znam....josh je sve to o tankom koncu....znash nesiguran i tako to.....sad tje i tebe da bije isti glas....hahha upropashten si....zakljucho mi moderator temu....to mi mislim prvi put...mozhda nekad ranije ako je vetj bila pa kao ok....ovako nije imao razloga....bash je anus....sad tje josh vishe da me mrzi el sam napiso da je anus....a ja se shalim ponekad...znash....nije to nishta ozbiljno....al bash mislim da nije trebao....zhenski qtak....pa i zhene chachkaju nos ne?....kakav lik....bash sam se naljutio....ma ko ga **** nije vredno cimanja....napravitju novu i bolju i to pre roka

AntunTun:
verovatno je bilo....poshto je svaki aspekt golotinje profurao ovim dok sam ja ovde....a mogu misliti pre toga....al ovo je novi forum....s toga.....

posle sexa obichno jedino zashta sam dobar je spavanje...eventualno neko cheshkanje il mrshenje kose....al buuukvalno ne mogu da ustanem da uzmem vode da gucnem...al to sam ja....ovo sa umorom verovatno mnogi poznaju....al ima i onih shto posle sexa ko da su u struji....samo skaqtju....smeshe se....pa krenu da raspremaju sobu....pa blistaju ******....i tako dok ja poluraspadnut lezhim okolo mene neko nameshta posteljinu.....huh....

kakvi ste kad sve splasne?

bato ima li leka tome?:D ...psihicki sam iscrpljen-odsutan jedno pola sata,onda popijem kafu...

huh...otqd ova tema sade?...

shteta shto se zachatovala imala je perspektivu...mislim zaista ima onih koji posle dobrog sexa dobiju neq energiju i nema spavanja nema spavanja...ajmo ajmo joj shto je ovo lepo vidi shto je ono krasno a kako bi bilo da...smeshe se nichemu i sve tako neshto...
uuuh netju o sexu...

naancy90:
on zaspi, a ja divljam po stanu. Dobijem neku extra energiju nakon orgazma :mrgreen:

tacno, ja posle seksa , uvek dobijem neopisivu zelju da putujem , setam.I to ne po mom gradu vec negde daleko (200 km) i takvo putovanje se pretvori u dvodnevni-trodnevni, potpuno spontani, izlet.Jos ako je lepo proletno vreme (kao sada) primorski ili planinski vazduh me neodoljivo privlace.Hvala Bogu, i moja zena isto misli.E kad se setim koliko me je do sada sex kostao?

Back