I
iluzionista
Gost
Gazdarica:Eto ti... Znala sam da cu imati problema sto jos nisam gledala MNA 2...
Baš yebački dance... Nešto poput onoga što propagira sinnke na ovoj temi...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Eto ti... Znala sam da cu imati problema sto jos nisam gledala MNA 2...
PLESsitnihDEMONA:Stize pice! Sta ce ko da pije? Ima pivo,votka,skivi,vina razna,vinjak...ma nem' da nema,sam' moz' da nestane.
Pa sad ako cemo da biramo pesme sa posebnim emocionalnim dimanzijama...ja bolje da ne spominjem.Hehe.
Ja recimo Ruzicu od Dugmeta mogu uvek da slusam.Ili recimo Dont Cry od GnR.To su mi klasici.
Ali posebno mesto u mom srcu zauzima Azra (kad sam kresnuo prvu ribu svirala je Azra,hehe)...a exrta posebno mesto zauzima polu autobiografska Harvester of Sorrow-Metallica...jos posebno ako je live snimak,UZAS iz Moskve.Na tu pesmu i snimak sa koncerta gubim razum.
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUVragolasta Amfibija:I Give
You Take
This Life That I Forsake
Been Cheated of My Youth
You Turned this Lie to Truth
PLESsitnihDEMONA:UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Woooooooooooooooooooow! HEEEEEJ KUPILA SI ME!
Ne mogu da verujem da znas! Ludilo!!!!
Cekaj da se malo povratim od shoka!
AntunTun:e ti si oborio mene....jesil gej?....
AntunTun:verovatno je bilo....poshto je svaki aspekt golotinje profurao ovim dok sam ja ovde....a mogu misliti pre toga....al ovo je novi forum....s toga.....
posle sexa obichno jedino zashta sam dobar je spavanje...eventualno neko cheshkanje il mrshenje kose....al buuukvalno ne mogu da ustanem da uzmem vode da gucnem...al to sam ja....ovo sa umorom verovatno mnogi poznaju....al ima i onih shto posle sexa ko da su u struji....samo skaqtju....smeshe se....pa krenu da raspremaju sobu....pa blistaju ******....i tako dok ja poluraspadnut lezhim okolo mene neko nameshta posteljinu.....huh....
kakvi ste kad sve splasne?
naancy90:on zaspi, a ja divljam po stanu. Dobijem neku extra energiju nakon orgazma
Joj, što mene takvi bedače.:?AntunTun:al ima i onih shto posle sexa ko da su u struji....samo skaqtju....smeshe se....pa krenu da raspremaju sobu....