- Poruka
- 9.594
Ljudi izvinite...danas sam po preporuci uzeo neki caj u biljnoj apoteci,pa...mnogo je dobar.Hehehe!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PLESsitnihDEMONA:Simke,pa ja bih mogao od tebe da nabacim neke pesme.Jel imas Kolibri?
Ne,ako se setim sta mi treba kontaktiracu te.
Jesi li ti siguran da je apoteka u pitanju...?PLESsitnihDEMONA:Ljudi izvinite...danas sam po preporuci uzeo neki caj u biljnoj apoteci,pa...mnogo je dobar.Hehehe!
Vragolasta Amfibija:aaaaaaaaaaa
pa ti osim sto si yebac ti si i plesac?
pa sto nisi odmah reko?
e stvarno smo bezobrazni sto ga diramo,narocito ti plesu.
e sinke a jel bi odigrao malo tog sitnog plesa?
Ahahahaha, apsolutno moj si broj, apsolutno ja sam tvoj...PLESsitnihDEMONA:To sto ti trazis to ti je Mirzino jato...ono yebacki disko sedamdesetih.
Pa... nisam...nije bila apoteka nego,nesto kao BIO hrana (bio sad vise nije)..radila neka dobra riba.Nisam je vidjao do sad.Moracu cesce da svracam u tu bio hranu...bas je dobro svega ima,hehehe.Gazdarica:Jesi li ti siguran da je apoteka u pitanju...?
SAMO TAJ RAD!Gazdarica:Ahahahaha, apsolutno moj si broj, apsolutno ja sam tvoj...
Jbt, kakvo vece, prvo me ti nasmijes, pa se onda rasplacem, pa me onda opet ti nasmijes... :shock:
Kud nemam nikakvog alkohola u kuci... :?
PLESsitnihDEMONA:Ja ga dirao?Ja ga nisam pipnuo.Samo sam ugovarao poslovnu saradnju.
Simke,a Kolibri kao nisu raritet? To sto ti trazis to ti je Mirzino jato...ono yebacki disko sedamdesetih.
ha ha ha ha stejn alajv,stejn alajv...
PLESsitnihDEMONA:Ena je za pocetnike.A Sejn je za malo posle.Svi znaju za Enu.Divnu zenu koja dobro zna.Hehe.
PLESsitnihDEMONA:SAMO TAJ RAD!
Ja cu da budem Djonrta Volta,a ti budi ona riba.
Imam ja alkohola puna kuca...samo sam prestao da pijem pre...jaooooo juce mi bilo 3 godine kako sam prestao da pijeeeeem! Jaooooo....tura za sve! Ja castim!
Gazdarica:Ahahahaha, apsolutno moj si broj, apsolutno ja sam tvoj...
Jbt, kakvo vece, prvo me ti nasmijes, pa se onda rasplacem, pa me onda opet ti nasmijes... :shock:
Kud nemam nikakvog alkohola u kuci... :?
sinnke:Nije prijatelju taj disko je bio krajem sedamdesetih i bio je je dobar. Onda je pocetkom osamdesetih poceo break dance i kad je poceo kanadski disco i talijanski `83 godine tad je izmisljen taj ples. Koraci su izvuceni delom iz break dance-a a delom iz obicnog diska i jos drugih plesova. To se vise ne plese, ali kad odes u disko i to otpleses ovi samo zevaju jel ne veruju da neko moze imati takav brz pokret noge da ga ni ne vidis skoro. Lovi se svaki efekat a ne samo cisti udarac ritam masine.
Eto ti... Znala sam da cu imati problema sto jos nisam gledala MNA 2...iluzionista:Ček... To me podseti na onu čuvenu scenu koju Nikola Kojo izvodi u MNA 2.
Meni je gotivna "Samo na cas". A za Sal od svile sam cuo diskusiju da je to pesma ustavri o dvoje zaljubljenih on je hrvat,a ona srpkinja.I kad sam malo bolje prostudirao ima tu elementa.iluzionista:Da. Da. Meni su posebno drage "šal od svile", "bi mog'o da mogu" i "Uzalud pitaš"... Šejn mi je vrlo gotivna stvar... A Enu svi znaju, kao što reće PSD. Smorila je.. To je jedna od onih stvari koje se stalno puštaju... Koje jednostavno dosade...
E, a šta je u stvari tema ovde? A, da... Pa odgovorio sam na nju, ranije...
Gazdarica:Hm, ko zna kakvih je ona gljiva tebi prodala tamo...
Olivija Njutn Dzon, vama na usluzi (u leprsavoj suknjici pravi piruetu na desnoj peti)
..Specijalan mi smo spoj, permanentno bicu tvoj...
Daj de, vad' nesto iz tog bifeJa...
Gazdarica:Iluzionisto, tema je "Seks u Haustoru"...
iluzionista:A ti si neki funky yebač, ne? Kažeš osamdesete... Da to nema nekakve veze sa Dianahom Ross... Ali kanadski... Da.... Otawan i te gay fore... Ne uklapa mi se u imidž mačo muškarca...
PLESsitnihDEMONA:Meni je gotivna "Samo na cas". A za Sal od svile sam cuo diskusiju da je to pesma ustavri o dvoje zaljubljenih on je hrvat,a ona srpkinja.I kad sam malo bolje prostudirao ima tu elementa.
A jel znas ti ono od Mila Kitica "Ja sam zivot svoj stavio na kocku"?
sinnke:Prijatelju ne sramoti se kakva diana ross ona je pop pevacica.