after party

Devilishgirl:
sinnke...meni moj **** dovoljan, tebi tvoj ocigledno nije...
i ne vadis ga iz usta..ne verujem..treniras yogu ili...? to ti jedina satisfakcija u zivotu..jao moja alatka..moj ponos...verovatno ti se za nekoliko dana na forumu smanjio od tuge i zalosti ..koja sranja prosipas..

Tebe ko ozeni dok bude mogao gemblat valjda ce izdrzati nekako, ali kad ne bude bice problema. Tebi je smisao za humor doziveo fijasko.
Sve manje je bogatih duhom.

Vragolasta Amfibija:
znaci tvoj !

devilis,razmisli imas genijalnu ponudu od 3 cm.ne vidja se to svaki dan !

Joj vragolasta kad bi ti mene probala dva dana bi ti trebalo da se vratis u normalu.
Kad bolje razmislim s tobom bi mozda i probao, treba ti dati sansu nisi nimalo losa cura.

PLESsitnihDEMONA:
Pa bate...nije to mala stvar.Mora covek da se fali sa onim sto ima.Ne moze sa onim sto nema. :D Izvini "Simke" nista licno. :D

Pusti ti vragolastu. Ta bi sve na svetu dala da me proba, ona meni je simpaticna i sve to stoji, ali dobiti takav kvalitet u krevet kao sto sam ja ipak se treba vise potruditi.
Koristi te klinaceke fore, ali nema veze ja njoj sve oprostim.
Jaguar i Mercedes nikako nisu isto.

sinnke:
Pusti ti vragolastu. Ta bi sve na svetu dala da me proba, ona meni je simpaticna i sve to stoji, ali dobiti takav kvalitet u krevet kao sto sam ja ipak se treba vise potruditi.
Koristi te klinaceke fore, ali nema veze ja njoj sve oprostim.
Jaguar i Mercedes nikako nisu isto.
Tako je ! Ako si joj rekao! Nisi ti tamo neki...lak muskarac. :D Sram je bilo. :D

PLESsitnihDEMONA:
Tako je ! Ako si joj rekao! Nisi ti tamo neki...lak muskarac. :D Sram je bilo. :D

retko kad stavim samo ovo ali sada cu sa zadovoljstvom sto ne znaci da nemam vise sta da kazem :o

sinke ,volim i ja tebe,,,necu da te obescastim majke mi, kis :o

Gazdarica:
Znas li jos neku njihovu stvar...? :mrgreen:

Kako ne samo ja imam jako strog kriterijum prema muzici, tako da kod mene te dve samo prolaze.
Meni je od domace muzike najbolja stvar Leb i sol- cuvam noc od budnih ta je stvar jako ozbiljno napravljena.
Ja sam kolekcionar muzike imam ja toga brdo. Izgleda da cu sobu drugu morati kupovati za diskove i ploce.

PLESsitnihDEMONA:
Simke,pa ja bih mogao od tebe da nabacim neke pesme.Jel imas Kolibri?
Ne,ako se setim sta mi treba kontaktiracu te.

e pa slusaj ...odavno se ovako nisam smejala..ali stvanro ne znam kako da to prenesem ovde ali .

hahahahahahahahahha
hahahahhahahahha
hahahhahahahhahahha
hahahhahahahhaa
hhahahahahha
hahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Back