I
iluzionista
Gost
Gazdarica:Podrazumijeva se, na razanj..
Ja sam Sejn... :8-)
hehe Upravo slušam tu pesmu... "Izađi i bori se..."
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Podrazumijeva se, na razanj..
Ja sam Sejn... :8-)
Devilishgirl:sinnke...meni moj **** dovoljan, tebi tvoj ocigledno nije...
i ne vadis ga iz usta..ne verujem..treniras yogu ili...? to ti jedina satisfakcija u zivotu..jao moja alatka..moj ponos...verovatno ti se za nekoliko dana na forumu smanjio od tuge i zalosti ..koja sranja prosipas..
Vragolasta Amfibija:znaci tvoj !
devilis,razmisli imas genijalnu ponudu od 3 cm.ne vidja se to svaki dan !
Pa bate...nije to mala stvar.Mora covek da se fali sa onim sto ima.Ne moze sa onim sto nema. Izvini "Simke" nista licno.Vragolasta Amfibija:pa da,ali neka,mozemo da slusamo sinketa kako se fali sa svojjih 3 cm
PLESsitnihDEMONA:Pa bate...nije to mala stvar.Mora covek da se fali sa onim sto ima.Ne moze sa onim sto nema. Izvini "Simke" nista licno.
Tako je ! Ako si joj rekao! Nisi ti tamo neki...lak muskarac. Sram je bilo.sinnke:Pusti ti vragolastu. Ta bi sve na svetu dala da me proba, ona meni je simpaticna i sve to stoji, ali dobiti takav kvalitet u krevet kao sto sam ja ipak se treba vise potruditi.
Koristi te klinaceke fore, ali nema veze ja njoj sve oprostim.
Jaguar i Mercedes nikako nisu isto.
Znas li jos neku njihovu stvar...?sinnke:Ena je sto puta bolja stvar od sejn.
Ena je za pocetnike.A Sejn je za malo posle.Svi znaju za Enu.Divnu zenu koja dobro zna.Hehe.sinnke:Ena je sto puta bolja stvar od sejn.
divlja u srcu:Auuuuuu!
Ko je ovaj deckonja? :shock:
PLESsitnihDEMONA:Tako je ! Ako si joj rekao! Nisi ti tamo neki...lak muskarac. Sram je bilo.
Gazdarica:Znas li jos neku njihovu stvar...?
PLESsitnihDEMONA:Simke,pa ja bih mogao od tebe da nabacim neke pesme.Jel imas Kolibri?
Ne,ako se setim sta mi treba kontaktiracu te.