- Poruka
- 362.000
Ne volim pravila. Sve je individualno i inspirativno, tako da posle sexa...pa sex naravno
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A, anketu si radila na kolikom uzroku???Devilishgirl:oni koji vise u ovo doba na forumu subotom uvece ili im se nesto isprecilo na putu ka suprotnom polnom organu, a imaju vezu ili kres semu, ali yebiga..nesto...ili nemaju ni jedno ni drugo, ili su se sexali, al' je bilo mlogo lose, pa su se nakacili na forum..da istresu frustraciju...
ti se yebes samo subotom,pa ako je neko subotom uvece na forumu znaci ne yebe se uopste?Devilishgirl:oni koji vise u ovo doba na forumu subotom uvece ili im se nesto isprecilo na putu ka suprotnom polnom organu, a imaju vezu ili kres semu, ali yebiga..nesto...ili nemaju ni jedno ni drugo, ili su se sexali, al' je bilo mlogo lose, pa su se nakacili na forum..da istresu frustraciju...
odakle ti ideja da se primam?samo mi je izgledalo nekako zlonamernoDevilishgirl:pa i ja sam na forumu..a nisam se sexala, a inace se sexam..sta sad to treba da znaci ...
ako je subotom uvece na forumu mozda se ebe ali lose hahaha salim se bre..sta se primas..
eh eh daleko su ovi od muskaracaDevilishgirl:a sta ne deluje zlonamerno hehehe...mnogo nam se ovi muskarci kurce ovde..
ej bre ne pali narod:mad:Vragolasta Amfibija:jeli devilis odakle si ti ti bi mogla isto sa nama da s druzis tamo u oktobru,hanibal nas je zvala kod sebe na pijanku.i kaze slobodno mi polupajte sav namestaj jer vi ste moje frendice i ja sam bogata gastarbajterka te cu da reniviram sve sto vi unistite.
eeeeeeeeee...vidis kako je lepa,manje se trese sad kad je bolje covek lepo zagleda.
ali,da ...pa zar bi ja ovde gubila vreme sad....pitanje je nedvosmisleno : drkati sebe ili tastaturu?
posto ja volimi jutarnji sex a ovo je forum ljubav i sex pa mogu to da kazem ,ja drkam tastaturu a sebe cu ujutru.
sad slusam kafe del mar i secam se lepih trenutaka pre para godina.
Devilishgirl:ma ovaj sinnke misli ako ima tu mikroskopski vidljivu spravicu da je muskarcina...
znaci tvoj !sinnke:Poslat cu ti sliku, ali bojim se da te srce ne opali. Ti koliko kriziras ,tebi bi bio dobar i onaj od 3 cm.