after party

oni koji vise u ovo doba na forumu subotom uvece ili im se nesto isprecilo na putu ka suprotnom polnom organu, a imaju vezu ili kres semu, ali yebiga..nesto...ili nemaju ni jedno ni drugo, ili su se sexali, al' je bilo mlogo lose, pa su se nakacili na forum..da istresu frustraciju...

Devilishgirl:
oni koji vise u ovo doba na forumu subotom uvece ili im se nesto isprecilo na putu ka suprotnom polnom organu, a imaju vezu ili kres semu, ali yebiga..nesto...ili nemaju ni jedno ni drugo, ili su se sexali, al' je bilo mlogo lose, pa su se nakacili na forum..da istresu frustraciju...
A, anketu si radila na kolikom uzroku???

Devilishgirl:
ti se yebes samo subotom,pa ako je neko subotom uvece na forumu znaci ne yebe se uopste?

jeli devilis odakle si ti ti bi mogla isto sa nama da s druzis tamo u oktobru,hanibal nas je zvala kod sebe na pijanku.i kaze slobodno mi polupajte sav namestaj jer vi ste moje frendice i ja sam bogata gastarbajterka te cu da reniviram sve sto vi unistite. :o
eeeeeeeeee...vidis kako je lepa,manje se trese sad kad je bolje covek lepo zagleda.

ali,da ...pa zar bi ja ovde gubila vreme sad....pitanje je nedvosmisleno : drkati sebe ili tastaturu?

posto ja volimi jutarnji sex a ovo je forum ljubav i sex pa mogu to da kazem ,ja drkam tastaturu a sebe cu ujutru.

sad slusam kafe del mar i secam se lepih trenutaka pre para godina.

Vragolasta Amfibija:
jeli devilis odakle si ti ti bi mogla isto sa nama da s druzis tamo u oktobru,hanibal nas je zvala kod sebe na pijanku.i kaze slobodno mi polupajte sav namestaj jer vi ste moje frendice i ja sam bogata gastarbajterka te cu da reniviram sve sto vi unistite. :o
eeeeeeeeee...vidis kako je lepa,manje se trese sad kad je bolje covek lepo zagleda.

ali,da ...pa zar bi ja ovde gubila vreme sad....pitanje je nedvosmisleno : drkati sebe ili tastaturu?

posto ja volimi jutarnji sex a ovo je forum ljubav i sex pa mogu to da kazem ,ja drkam tastaturu a sebe cu ujutru.

sad slusam kafe del mar i secam se lepih trenutaka pre para godina.
ej bre ne pali narod:mad:

kako tebi ne gori zelena lampica?
i zasto?

ok necemo kod tebe u stanu,u dvorishtu cemo.\
beti ce da se napije i posle da se razvede,znam.
nadam se da nece ni jedan forumash biti pozvan,bojim se za svju cast.

nemam stan,dolazim kod mame(koja zivi u sd btw)
pijanka samo za ribice,muskima prilaz zabranjen
ma imas sve na onoj temi
ne gori mi lampica jer sam iskljucila mogucnost da me vidite da l sam tu

Sta radim nakon seksa?
Kako kad... Nekad se izlezavam, nekad skacem i idem u kupatilo, nekad se prvo hvatam case sa vodom ili sokom... Ranije sam palila cigaretu, ali sam taj sport batalila...
Volim kada uzivamo u tisini, ili kada valjamo gluposti... A, katkad sam poslije seksa, posebno ispirisana za njih... :roll:

Sto mi se svidja Gazdaricin potpis!
Nista ni ja nisma yebao veceras ako vam je za utehu,ali bio sam na stadionu i lepo sam se proveo.A bilo je i dosta dobrih riba.Ko kaze da posle ne mozes da navatas ribu na stadionu i da tamo samo idu muskarci.Hehehe.Valjda cu sledece subote nesto da nabodem i to na sred stadiona,hehehehe.

sinnke...meni moj **** dovoljan, tebi tvoj ocigledno nije...
i ne vadis ga iz usta..ne verujem..treniras yogu ili...? to ti jedina satisfakcija u zivotu..jao moja alatka..moj ponos...verovatno ti se za nekoliko dana na forumu smanjio od tuge i zalosti ..koja sranja prosipas..

Back