"After je na Komandi!" Ovako studenti "oplakuju" žrtve tragedije dok Savo sve to zdušno podržava (VIDEO)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne zna se dal' je sramotnije to sto pevaju a protesti su zbog preminulih od pada nadstresnice, ili sto drze minut cutanja kucetu.

Ciji su im zivoti bitni, da li ljudski ili zivotinjski nije mi jasno, i ovo se sve pretvara u jednu sprdnju koja mora sto pre da se uvede u zakonske okvire i vrati na mesto koje je predvidjeno za protest.
Jok, tvoj život mi je bitniji od Doninog ili života mog psa 🙄

Ja sam ovde skrenula paznju da nije normalno drzati minut cutanja psu, vec ljudima koji su nastradali, a ti me ubuduce preskoci sa svojim primitivnim upadicama.
U čemu je problem dodati minut ćutanja za tog psa? Veliki broj ljudi ju je znao,voleo je, hranio i brinuo se o njoj. Šta tebe tako jeb*va taj dodatni minut?

U čemu je problem dodati minut ćutanja za tog psa? Veliki broj ljudi ju je znao,voleo je, hranio i brinuo se o njoj. Šta tebe tako jeb*va taj dodatni minut?
Zato sto protesti postaju sami sebi svrha i udaljavaju se od prvobitnog cilja.

Neko ce jos zurke da pravi zbog postradalih od pada nadstresnice?

Zato sto protesti pistaju sami sebi svrha i udaljavaju se od prvobitnog cilja.

Neko ce jos zurke da pravi zbog postradalih od nadstresnice?
Nije ceo protest tugovanje. Protest je i bunt i teranje inata ovoj prokletoj vlasti. To što ste ti i autor teme na pogrešnoj strani i sve pokušavate da izvrnete to je već vaš problem. Što bi rekli studenti, više se ne pitate.

Jok, ti se pitas.
Oboje ste u pravu, ali istina je negde između i ona ne'da zakaže...
Ti se previše zentaš u malograđanskom ključu šta će selo da kaže, što je totalno irelevantno za ovu stvar, a kolega potencira hedonizam, što je takođe nebitno.
Srećom, imate posla sa pametnicama...;):heart: :ztongue: 😸

Studenti koji maltretiraju Beograđane svojom blokadom Autokomande navodno to rade zbog žrtava novosadske tragedije, ali njihovi postupci tokom nje ih konstantno demantuju.​

1098480_whatsapp-image-2025-01-27-at-181629-a21eecd5_m.webp

Njima na skupu DJ pušta muziku dok oni igraju i vesele se, a tobože tuguju zbog 15 života ugašenih na Železničkoj stanici Novi Sad.

Ovakve bezobzirne akcije podržao je i pokret Sava Manojlovića "Kreni-promeni" koji je podelio snimak na kom se okupljeni veseli i uzvikuju "after je na Komandi".

Ovi snimci jasno pokazuju koliko je okupljenima zaista stalo do žrtava iz Novog Sada, a oni su samo još jedan dokaz u nizu.

Podsetimo, studenti su juče tokom protesta u tom gradu imali i minut ćutanja za psa kog je usmrtilo vozilo Hitne pomoći tokom nedavnog skupa. Na taj način su izjednačili živote žrtava tragedije i životinje.

https://informer.rs/politika/vesti/984669/protesti-autokomanda-veselje-studenti

Kao što vidimo ima različitih vidjenja situacije.
Možemo samo da se složimo da ovo ovako ne može unedogled
A i ako je organizovano "sa strane" to bude po sistemu - dok je para biće i drugara
Poslednji trzaji sendvičara 😂 Dok ne pokušaju da prelete u novu vlast. Ali neće moći 😊

Oboje ste u pravu, ali istina je negde između i ona ne'da zakaže...
Ti se previše zentaš u malograđanskom ključu šta će selo da kaže, što je totalno irelevantno za ovu stvar, a kolega potencira hedonizam, što je takođe nebitno.
Srećom, imate posla sa pametnicama...;):heart: :ztongue: 😸
Zasto "sta ce selo da kaze"? Manje vise sto ne zivim u selu, nego koje"selo"? Ovde nema ni nekog istomislejnika na temi, sama sam.

Dakle, svoje malogradjanske karakteristike ostavi za sebe, i ev. druge, slicne. To je moje misljenje, i ti si taj koji komentarise ucesnike, ne ja.

Zasto "sta ce selo da kaze"? Manje vise sto ne zivim u selu, nego koje"selo"? Ovde nema ni nekog istomislejnika na temi, sama sam.

Dakle, svoje malogradjanske karakteristike ostavi za sebe, i ev. druge, slicne. To je moje misljenje, i ti si taj koji komentarise ucesnike, ne ja.
Pa dobro, ti si sama, ali studenti nisu. ;) To je sva poenta. Jel misliš da bi išta postigli razmišljajući kako će ko da tumači njihove poteze?
Oni to znalački, naučnički...:cool:

Studenti koji maltretiraju Beograđane svojom blokadom Autokomande navodno to rade zbog žrtava novosadske tragedije, ali njihovi postupci tokom nje ih konstantno demantuju.​

1098480_whatsapp-image-2025-01-27-at-181629-a21eecd5_m.webp

Njima na skupu DJ pušta muziku dok oni igraju i vesele se, a tobože tuguju zbog 15 života ugašenih na Železničkoj stanici Novi Sad.

Ovakve bezobzirne akcije podržao je i pokret Sava Manojlovića "Kreni-promeni" koji je podelio snimak na kom se okupljeni veseli i uzvikuju "after je na Komandi".

Ovi snimci jasno pokazuju koliko je okupljenima zaista stalo do žrtava iz Novog Sada, a oni su samo još jedan dokaz u nizu.

Podsetimo, studenti su juče tokom protesta u tom gradu imali i minut ćutanja za psa kog je usmrtilo vozilo Hitne pomoći tokom nedavnog skupa. Na taj način su izjednačili živote žrtava tragedije i životinje.

https://informer.rs/politika/vesti/984669/protesti-autokomanda-veselje-studenti

Kao što vidimo ima različitih vidjenja situacije.
Možemo samo da se složimo da ovo ovako ne može unedogled
A i ako je organizovano "sa strane" to bude po sistemu - dok je para biće i drugara
Rekao režimski medij Informer
Tema ključ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back