0077
Elita
- Poruka
- 24.748
Ma jok..ovca..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U kraljevstvu kraj mora to bi, kada su se voleli pesnik Kojatkin, i Prava Anabel Li. Ona djeva bajna prepuna zvezda, poljupci joj puni mladog vina, koža još dečija, miriše na kašicu od griza. Tek je počela da čupka obrve. Ali kako su takve devojčice, rosne rukoveti, rano otrgnute od majke i bačene u carstvo seksa, one skoro da i ne znaju da kuvaju.@tema: afrodizijak, zapravo, ne postoji nigde izvan samog čoveka. Ne konzumira se kašikom niti gutljajem, nego mirisom, dodirom, pogledom, rečju.
naspavanost.Predlozite neki dobar afrodizijak...
Poljubac?
зашто да не?пољубац може бити афродизијак.
JK je izjavila:"Moj polni organ je moj mozak."![]()
Njen mozak je pohovan...
Molim da se ne citiraju osobe sa manje od tri ganglije.
Najlepse molim. Unapred hvala.

crkao sam od smeha kada sam video taj klip i cuo njenu izjavu ! Ta izjava bi trebala da udje u anale najvecih svetskih tuposti ! !!!Njen mozak je pohovan...
Molim da se ne citiraju osobe sa manje od tri ganglije.
Najlepse molim. Unapred hvala.
crkao sam od smeha kada sam video taj klip i cuo njenu izjavu ! Ta izjava bi trebala da udje u anale najvecih svetskih tuposti ! !!!

crkao sam od smeha kada sam video taj klip i cuo njenu izjavu ! Ta izjava bi trebala da udje u anale najvecih svetskih tuposti ! !!!

zeznuo sam se za ovo prijateljice, pobrkao sam loncice ...
naravno nisi mi neprijatelj !

ne budi tuzna...ja taman mislila da sam stekla prijatelja na forumu...![]()

Andju niko ne voli, utata, utata...![]()
Andju niko ne voli, utata, utata...![]()
Andju ula,la !!! 
http://www.krompir.co.yu/audiovideo/karleusa.wmvJK je izjavila:"Moj polni organ je moj mozak."![]()
Crveno vino, jedno dve čaše, vrlo povoljno deluju na moje 'raspoloženje'.
Mada ne volim da pijem vino, ali ipak zna da bude korisno. : )