Mr.Shishmish
Domaćin
- Poruka
- 4.036
siguran sam, smislices ti nesto
ma meni ne treba afrodizijak, dao Bog ni mojoj curici !!! Meni je njen pogled sasvim dovoljan afrodizijak !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
siguran sam, smislices ti nesto
ma meni ne treba afrodizijak, dao Bog ni mojoj curici !!! Meni je njen pogled sasvim dovoljan afrodizijak !!!
Šta ste se uhvatili za Kamenka, vas dvojica, ostavite to devojci.
Stena predstavlja simbol falusa, uspravnog Bukija... pardon, uspravnog Tukija.
Nameće se pitanje, šta će vašim devojčicama veći afrodizijak, od uspravnog tukija? E, ako vas dvojica nemate po jedan takav, onda je razumljivo vaše pojačano interesovanje za Kamenka.

@ betmenov...
...uzo si mi text iz usta...![]()
Mislim da je njoj zanimljivo što, kada se citira nečija poruka, citirani u tom slučaju izgleda kao da je na Tukiju. Smešno joj je što je natakla kojotea na Bukija, pardon, Tukija. Mimi's mom je pametnica mala.![]()
Evo - već treći put. Ovo mora da je neki simbol.![]()

...samo da nije fakin' anal...bolje iz usta nego u usta!!!!

Mislim da je njoj zanimljivo što, kada se citira nečija poruka, citirani u tom slučaju izgleda kao da je na Tukiju. Smešno joj je što je natakla kojotea na Bukija, pardon, Tukija. Mimi's mom je pametnica mala.
U ostalom, uveri se i sam![]()
![]()
tkacio:ja da znam da aploudujem muziku sad bih ti aploudovala pesmu, al ovako ništa.Prava bi trebalo da zna, da Čarobnjakov štap ima Budžu na Vrhu.![]()
šta ovo tačno znači?za koje se vjeruje da povecavaju erekciju.
...pa da ti erekcija bude vetja valjda, ma ne znam ti ja, i shta mene pitash...:???:šta ovo tačno znači?

pa ko će koga ako neće svoj svoga...pa da ti erekcija bude vetja valjda, ma ne znam ti ja, i shta mene pitash...:???:![]()

...pa pazi, kvalitetan si ti primerak...ja sam na drugoj oO
a pichi mi kaže da sam mutav, pa ti vidi
oće da me vrbuje
garant