Afrodizijak

Šta ste se uhvatili za Kamenka, vas dvojica, ostavite to devojci.

Stena predstavlja simbol falusa, uspravnog Bukija... pardon, uspravnog Tukija.

Nameće se pitanje, šta će vašim devojčicama veći afrodizijak, od uspravnog tukija? E, ako vas dvojica nemate po jedan takav, onda je razumljivo vaše pojačano interesovanje za Kamenka.

Šta ste se uhvatili za Kamenka, vas dvojica, ostavite to devojci.

Stena predstavlja simbol falusa, uspravnog Bukija... pardon, uspravnog Tukija.

Nameće se pitanje, šta će vašim devojčicama veći afrodizijak, od uspravnog tukija? E, ako vas dvojica nemate po jedan takav, onda je razumljivo vaše pojačano interesovanje za Kamenka.

Uf ja nisam razumeo na shta lichi ta stena, hvala Bogu pa mi je sada MOJA samouka detaljno opisala sve !!! BTW pogledaj par postova gore gde lepo pishe koliko mi fali afrodizijak !!!
meni je mana shto se palim kao shibica !!! :mrgreen:
pozdrav od "kamenka" !!! :mrgreen:

rarerock3-1.jpg

:rotf::rotf::rotf:

Pojedine vrste voca i povrca imaju blago afrodizijacko dejstvo.
Za razliku od vijagre, ove namirnice su sigurne za koristenje, zdrave su i uvijek dostupne.
Tako , npr., banane su bogate enzimom bromelainom koji pojacava libido kod muskaraca, a osim toga u njima ima i vitamina B, koji je neophodan za proizvodnju sexualnih hormona.
Smokve se smatraju sexualnim stimulansom, bogate su aminokiselinama, za koje se vjeruje da povecavaju erekciju.
Jagode i maline zbog cinka koji sadrze jacaju sexualni nagon.
Celer je fantastican izvor androsterona, hormona koji stimulativno djeluje na zene.
Bijeli luk sadrzi sastojak alicin, koji poboljsava dotok krvi u polne organe.
Naravno , tu su jos crni luk, orasi , med, polen, maticna mlijec i kostunjavo voce.

Back