african cup

pobednik

• Ukupno glasova
    29
  • Anketa je zatvorena .

banegad

Domaćin
Poruka
4.564
ko ce pobedi

Group A
Egypt
Libya
Ivory Coast
Morocco

Group B
Cameroon
Angola
DR Congo
Togo

Group C
Tunisia
South Africa
Guinea
Zambia

Group D
Nigeria
Ghana
Senegal
Zimbabwe

Napadač Arsenala Emanuel Adebajor najavio je da će napustiti selekciju Togoa već posle prvog meča tog tima na Kupu afričkih nacija.
Adebajor je besan na selektora Stivena Kešija, jer ga nije uvrstio u startnu postavu na uvodnoj utakmici sa DR Kongom, koju su Togoanci izgubili 2:0.

Tol'ko o Togou...

Kamerun osvaja 100%

onaj lik Eto stvarno nije normalan...sam je pobedio angolu,a ovi sabani sa eurosprta nisu prenosili tu tekmu nego glupi kongo.

Danas Tunis i Juzna Afrike cepaju neke majnune...valjda Zambiju i jos neke trubadure...inace ona Libija je bruka smesan tim...

I niko nije verovao da Senegal moze da osvoji Kup nacija a oni vec u polufinalu!!!Kladio sam se sa ortakom u 2000 din ko ce da osvoji Kup, ja sam rekao Senegal a on Kamerun!

shalle87:
I niko nije verovao da Senegal moze da osvoji Kup nacija a oni vec u polufinalu!!!Kladio sam se sa ortakom u 2000 din ko ce da osvoji Kup, ja sam rekao Senegal a on Kamerun!

Prso si 2000 din!!!

Kamerun ce da samelje Obalu Sljivovace a posle onoga ko se nadje u finalu

Eto'o ce biti najbolji strelac
steta sto se Kamerun nije plasirao na World Cup 2006 nego budjava Obala...

Ja sam jedini glasao za Nigeriju, i videce te da ce oni pobediti, uvek su imali naj bolje igrace u afriku, svi ste to zaboravili, ljudi se svi napalili na kamerun zbog etoo i na obalu slonovace zbog drogbe, ali Nigerija ima naj kompletni i kvalitetni tim za mene i pobedice Kup

Prodje Nigerija na penale

Kamerun i Obala Slonovace igrju produzetke, u regularnom toku bilo je 0:0 sada je 103 min. produzetka, povela je Obala Slonovace ali za 3 min. Kamerun je izjednacio prebacite EuroSport(mozda budu penali)!!!!

e sada cemo da vidimo i tu nigeriju :shock:
ovo je bila prava nenamjestena utakmica, odavno se nije desilo da neko puca toliko penala, da utakmica bude tako tvrda a da se i jedni i drugi trude da pobijede, i nista se ne zna do zadnjeg minuta.
Zeljan sam nenamjestenih utakmica a da nijesu u EU ( a i tamo se namjestaju ) :mad:

И ко по обичају, ако је иоле добар, домаћин освоји првенство Африке, а ако није догура далеко, много даље него што би иначе као ономад кад је Мали био домаћин па дошао ваљда до финала-полуфинала, шта ли беше... Тако да треба очекивати Египат као нове шаппионе. Сад да ли је само до навијања и домаћег терена или их и судије гурају - немам појма. Али не могу да се отмем утиску да је најјача афричка репрезентација данас опет испала.

SadPaNikadVise:
не могу да се отмем утиску да је најјача афричка репрезентација данас опет испала.
e pa sad u Africi se nikad ne zna ko je najbolji u fudbalu tako da ne znam gdje je tunis bio najbolji osim na papiru kao i kamerun
p.s. sto se tice preostale 4 ekipe ja mislim da su odlicne i da nije iznenadjenje sto se tamo nalaze( u polufinalu ) ali mozda jeste iznenadjenje sto se neke ne nalaze pr. angola, tunis, kamerun, togo... :idea: bilo je mnogo kandidata a samo jedan moze biti prvi

Ljudi samo gledajte Senegal...rekao sam jos kad nije ni pocelo prvenstvo da oni uzimaju titulu!Henry Camara,Diomansy Camara,Suleymane Camara,Papa Boubba Diop,El Hadji Diouf,Faye,Ferdinand Coly,Tony Silva,Mamadou Niang...jaki su ko zemlja ******

Back