Afganistan se od dolaska Talibana popravio i sve je vise serijatskih kazni. Zivi se lijepo i ne propusta se nijedan namaz. Samo se klanja a muzika je ukinuta. Ljudi se vratili poslu i sve je vise radnih mjesta.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Mogu samo da ti preporučim dobrog psihijatra.Afganistan se od dolaska Talibana popravio i sve je vise serijatskih kazni. Zivi se lijepo i ne propusta se nijedan namaz. Samo se klanja a muzika je ukinuta. Ljudi se vratili poslu i sve je vise radnih mjesta.
Po kaficima im sede samo muskarci, malo pederski ako mene pitas.Afganistan se od dolaska Talibana popravio i sve je vise serijatskih kazni. Zivi se lijepo i ne propusta se nijedan namaz. Samo se klanja a muzika je ukinuta. Ljudi se vratili poslu i sve je vise radnih mjesta.
Kakav zavodljiv pogled, no homo
Ali kafici bez muzike, da mogu ljudi komotno razgovarati.Po kaficima im sede samo muskarci, malo pederski ako mene pitas.
6alija je on, tako nesto ni najbolji psihijatri ne mogu da izlece.Mogu samo da ti preporučim dobrog psihijatra.
Ni tvoj gadirov nije bolji, zato cuti i pokrij se svojim ''arijevskim'' usima.Какво благостање под вехабијама
Kunduz je bolji.Kad budem doso do malo para, mislim da napravim vikendicu ili etno selo u Kandaharu. Provodio bih ljeto u Kandaharu.
Ишо он на намаз у ђамију,
кад ме каже уфати један закурац,
ја га погледам, а он ће,
шта ме гледаш, уфати тог десно ...
Taj je u inostranstvu garant boravio u nekom socijalnom stanu sa sve Turcima, Kurdima, Arapima itd. Valjda je ocekivao da ce odma' da dobije smestaj u Senbrunu ili tako negde samo zato sto se eto rodio.misliš za STOJKA?
tj stojkovamenadjera?
koji zapravo i lupeta sve ove gluparije...
Kad budem doso do malo para, mislim da napravim vikendicu ili etno selo u Kandaharu. Provodio bih ljeto u Kandaharu.
Причо ми један ...
Ишо он на намаз у ђамију,
кад ме каже уфати један закурац,
ја га погледам, а он ће,
шта ме гледаш, уфати тог десно ...