AfD šalje letke kao avio karte za imigrante u svoje zemlje u vreme izborne kampanje

Nemacka i slicne su malogradjanske drzave,imas i u filozofiji nekih pokusaja da se objasni malogradjanstina kod tih nacija,zovu se zakasnele nacije.Oni,cak i oni koji lepo izgledaju,imaju te tupava malogradjanska lica koja skoro ista kao da je cela drzava jedan veliki incest.Oni jedno pricaju u javnosti i na poslu,a skroz drugo kod kuce.Srbin je rodjen naivan i mislim da zbog tapsanja po ramenu neki nemac postuje
Kod nas se ta malogradjanstina ogleda koliko novaca imas, a u DE osim novca i von predaka, na nizim razinama i koliki ti je stupanj njemackog, prezime...

Pitaj dal će i Srbe da lože u pećima il će nas ostave z:D
Kazu da samo hoce ilegalne imigrante da proteraju. Grle me, kazu da su ovakvi kao ja vise nego dobrodosli.
Naravno, nisam ni ja veverica, sve je to predizborna kampanja, gde ce da mi duppe polizu za glas :D

Ali, u globalu, naravno da svako ko je ilegalan treba da se deportuje. Svako ko krsi zakon treba da se kazni, i tu nema nikakve filozifije.

I CDU takodje obecava ubrzanu deportaciju ilegalaca, a CDU politika je meni bliza, tako da moj glas ide njima.

Kazu da samo hoce ilegalne imigrante da proteraju. Grle me, kazu da su ovakvi kao ja vise nego dobrodosli.
Naravno, nisam ni ja veverica, sve je to predizborna kampanja, gde ce da mi duppe polizu za glas :D

Ali, u globalu, naravno da svako ko je ilegalan treba da se deportuje. Svako ko krsi zakon treba da se kazni, i tu nema nikakve filozifije.

I CDU takodje obecava ubrzanu deportaciju ilegalaca, a CDU politika je meni bliza, tako da moj glas ide njima.
CDU i ekipa su imali mnoooogo vremena i godina da reše makar mrvicu problema a nisu.
Znači, precrtaj.

Turčin predvodik Anti-Migrantskih demonstracija desničara.

1000009113.jpg

Ovaj ko neki ovde na temi

Back