AfD šalje letke kao avio karte za imigrante u svoje zemlje u vreme izborne kampanje

Потпуно другачије на АФД гледају новопридошли гастоси од оних који су у Немачкој дуго.
Моја кума рођена тамо 1973. је њихов гласач. Уопште се не осећа угрожено јер зна да је користан члан друштва који плаћа порез и не живи на социјали.
Svi desničari su za AfD uglavnom.

Mislim da su društvene mreže prvenstveni krivac.

Kakve veze ima to ko je došao kada... I ti koji su došli pre 50 godina su tad bili novi. I, ispostavi se da su Nemačkoj bili korisni.

Kakva je razlika u odnosu na ove koji sad dolaze?

Потпуно другачије на АФД гледају новопридошли гастоси који су тамо збрисали због ултралевице тј. захваљујући њој од оних који су у Немачкој дуго.
Моја кума рођена тамо 1973. је њихов гласач. Уопште се не осећа угрожено јер зна да је користан члан друштва који плаћа порез и не живи на социјали.
Ipak, za nas je čak i Pal Šandor sumnjivi došljak

Zato se ja najbolje osećam tamo gde po inerciji pripadam tj. niko ne može da mi prigovori zašto dolazim.

Za razliku od jednog mog poznanika Pederaste iz Brunzvika

Svi desničari su za AfD uglavnom.

Mislim da su društvene mreže prvenstveni krivac.

Kakve veze ima to ko je došao kada... I ti koji su došli pre 50 godina su tad bili novi. I, ispostavi se da su Nemačkoj bili korisni.

Kakva je razlika u odnosu na ove koji sad dolaze?
Новопридошли су углавном отишли одавде јер су се водили наводном левицом на власти и политиком миграција које је она нудила.
И сад су у страху да ће их АФД депортовати назад.
А неће.
АФД само не жели у свом дворишту превише корисника социјалне помоћи и, логично, желе руски гас јер је он био основа немачке конкурентности.

АФД само не жели у свом дворишту превише корисника социјалне помоћи и, логично, желе руски гас јер је он био основа немачке конкурентности.
Tu je meni međutim neshvatljivo otkud toliki kuraž prema Marokancima, ali zato umiljati pekinezer prema Medvedevu koji preti da te bombarduje

Oni ne mogu podnijeti ni svoje Volksdojcere,neki, kamo li Balkancerose koji se turaju tamo wo die Sonne nicht scheint.
Ako pocnu sa prisilnim relokacijama ilegalnih imigranata, pitanje je vremena za sve ostale. Mozda grijesim, ali tko bi onda u toj situaciji ostao. Ljudi su krdo, i sad gledaju na Ausslandere kao Zigoyno, kako bi onda tek, na ulici, u Backstubu, Aldiju, kad te ne bi usluzili, vikali raus blöde Ausslander. Treba im samo mali poticaj. Imam osjecaj da kljucaju ispod.
Nahebat ce neko ni kriv, ni duzan, koji je dosao da crnci.

Ne razumijem tu politiku. Pozivaju, nemaju Fachkraft, onda te stavljaju da cistis sudje i hodnike, iako si u Indiji bio It, doktor, samo zato jer nisi B2. Gledam ih tu po youtube, kako se zale. I u komentarima. Njemacka je dobra za Jozu i Antu da baustelisu, za vise trebas se pokidati,a i pojesti puno kaka Kuchena.
Ne znaju integrirati imigrante, prerigidno drustvo. Kanda,USA, Australija, mislim da bolje rade posao.

Ono što je u interesu Arapa Turaka,... ni u kom slučaju nisu interesi Nemačke i Nemaca.
Islamizacija nije u interesu Nemačke, burke, kamenovanje, šerijat. Vraćanje u Srednji vek nije u interesu Nemačke. Muslimanski migranti nisu u interesu Nemačke ni Evrope. Tačka. Aksiom.

Vidim Američki kvartovi i getoi braće ti 'rišćana meksikanaca i crnaca Cvetaju.

Oni ne mogu podnijeti ni svoje Volksdojcere,neki, kamo li Balkancerose koji se turaju tamo wo die Sonne nicht scheint.
Ako pocnu sa prisilnim relokacijama ilegalnih imigranata, pitanje je vremena za sve ostale. Mozda grijesim, ali tko bi onda u toj situaciji ostao. Ljudi su krdo, i sad gledaju na Ausslandere kao Zigoyno, kako bi onda tek, na ulici, u Backstubu, Aldiju, kad te ne bi usluzili, vikali raus blöde Ausslander. Treba im samo mali poticaj. Imam osjecaj da kljucaju ispod.

Ne razumijem tu politiku. Pozivaju, nemaju Fachkraft, onda te stavljaju da cistis sudje i hodnike, iako si u Indiji bio It, doktor, samo zato jer nisi B2. Gledam ih tu po youtube, kako se zale. I u komentarima. Njemacka je dobra za Jozu i Antu da baustelisu, za vise trebas se pokidati,a i pojesti puno kaka Kuchena.
Ne znaju integrirati imigrante, prerigidno drustvo. Kanda,USA, Australija, mislim da bolje rade posao.
Nemacka i slicne su malogradjanske drzave,imas i u filozofiji nekih pokusaja da se objasni malogradjanstina kod tih nacija,zovu se zakasnele nacije.Oni,cak i oni koji lepo izgledaju,imaju te tupava malogradjanska lica koja skoro ista kao da je cela drzava jedan veliki incest.Oni jedno pricaju u javnosti i na poslu,a skroz drugo kod kuce.Srbin je rodjen naivan i mislim da zbog tapsanja po ramenu neki nemac postuje

Потпуно другачије на АФД гледају новопридошли гастоси који су тамо збрисали због ултралевице тј. захваљујући њој од оних који су у Немачкој дуго.

Pusti ti te priče o ledjima poštenim, nego kako ti se zove kuma, Angela ili Radojka? Koje ime stoji na sandučetu i jel ga pregledala ovih dana ?

Auslander raus!

Sve to treba u Bangladeš!

Čekaj, Bangladeš?

1000009083.jpg

Ajde ne lupaj znači Nemačka kriva što migranti neće da se integrišu

Back