AfD šalje letke kao avio karte za imigrante u svoje zemlje u vreme izborne kampanje

Ne brini ti za mene, zaštićen sam ko bela mečka z;)
Ja ne želim nemački pasoš dovoljna mi je stalna boravišna. Pitaju me kolege Nemci zašto nisam nemački gradjanin, trebalo bi da budem. Prepoznaju ljudi dobar genetski materijal, dojadio im škart iz Male Azije i Afrike.:p
Kako citam Herr Merz se nece ustrucavati da i nekim takvim oduzme i Niederlassung, a bome i Statsangehörigkeit. Nemoj se zanositi previse. Notorni srbomrzac Dino M. bi rekao u prepunoj Areni: "Opusteno, na oprezu!"

Kako citam Herr Merz se nece ustrucavati da i nekim takvim oduzme i Niederlassung, a bome i Statsangehörigkeit. Nemoj se zanositi previse. Notorni srbomrzac Dino M. bi rekao u prepunoj Areni: "Opusteno, na oprezu!"
Davno sam mu prorekao voznju kamiona do Lublina,a izgleda da ce tako i biti jer dolazi Herr Merz

Laže te lezbača iz Afd. I da proteraju strance, ne bi znali šta ih je snašlo.

Jer, izabrali ste Pse umesto nataliteta.
AfD se drži muslimanskih ilegalnih migranata za sada i ne dira u svojim kampanjama "belce" iz ostatka Evrope, pa čak ni asimilovane Turke.
Doduše ne mobiliše ih otvoreno kao recimo FPÖ naše u Austriji.
Ali to što ih "ne dira" ne znači da ne misli ;)

Bravo, samo su mu neki stavovi malo vise u desnom spektru cak i od gorepomenutog AfD. U Crnu GorU bi rekli: "Nije goMno no se pas poSSra."

Merz traži da se ne prihvataju zahtevi za azil i da se odmah deportuju oni što su ilegalno tu.
Istovremeno zalaže se za brže daju radne vize legalnim migrantimaali i da se ukine dvojno državljanstvo.
Sve je to legitimno i odgovara razmišljanju većine Nemaca sada.

Merz traži da se ne prihvataju zahtevi za azil i da se odmah deportuju oni što su ilegalno tu.
Istovremeno zalaže se za brže daju radne vize legalnim migrantimaali i da se ukine dvojno državljanstvo.
Sve je to legitimno i odgovara razmišljanju većine Nemaca sada.
I da se komplet Bliski istok vrati gde spada.

AfD se drži muslimanskih ilegalnih migranata za sada i ne dira u svojim kampanjama "belce" iz ostatka Evrope, pa čak ni asimilovane Turke.
Doduše ne mobiliše ih otvoreno kao recimo FPÖ naše u Austriji.
Ali to što ih "ne dira" ne znači da ne misli ;)

Pa ono, Da.

Balkance zovu cigojnima, istočne Slovene fukarama.

Ako su u stanju Holandjane da smatraju odvratnima i bili u tolikom neprijateljstvu sa Francuzima, nešto ne vidim da im je stalo da se dive Jugovićima.

Back