Galadmanasijin
Domaćin
- Poruka
- 3.053
Leleeee...dal ce bude gepekovanje...On će u gepek. Mnogo psuje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Leleeee...dal ce bude gepekovanje...On će u gepek. Mnogo psuje.
Kako citam Herr Merz se nece ustrucavati da i nekim takvim oduzme i Niederlassung, a bome i Statsangehörigkeit. Nemoj se zanositi previse. Notorni srbomrzac Dino M. bi rekao u prepunoj Areni: "Opusteno, na oprezu!"Ne brini ti za mene, zaštićen sam ko bela mečka
Ja ne želim nemački pasoš dovoljna mi je stalna boravišna. Pitaju me kolege Nemci zašto nisam nemački gradjanin, trebalo bi da budem. Prepoznaju ljudi dobar genetski materijal, dojadio im škart iz Male Azije i Afrike.![]()
31 bod,32 boda,33 boda,34 boda,35 bodova...bato,tebi se sve pomesalo33 bodova od 33![]()
Merz nije Afd nego CDU.Kako citam Herr Merz se nece ustrucavati da i nekim takvim oduzme i Niederlassung, a bome i Statsangehörigkeit. Nemoj se zanositi previse. Notorni srbomrzac Dino M. bi rekao u prepunoj Areni: "Opusteno, na oprezu!"
Davno sam mu prorekao voznju kamiona do Lublina,a izgleda da ce tako i biti jer dolazi Herr MerzKako citam Herr Merz se nece ustrucavati da i nekim takvim oduzme i Niederlassung, a bome i Statsangehörigkeit. Nemoj se zanositi previse. Notorni srbomrzac Dino M. bi rekao u prepunoj Areni: "Opusteno, na oprezu!"
Jos gore,pritajeni nacista,ovi su barem otvoreniMerz nije Afd nego CDU.
Bravo, samo su mu neki stavovi malo vise u desnom spektru cak i od gorepomenutog AfD. U Crnu GorU bi rekli: "Nije goMno no se pas poSSra."Merz nije Afd nego CDU.
AfD se drži muslimanskih ilegalnih migranata za sada i ne dira u svojim kampanjama "belce" iz ostatka Evrope, pa čak ni asimilovane Turke.Laže te lezbača iz Afd. I da proteraju strance, ne bi znali šta ih je snašlo.
Jer, izabrali ste Pse umesto nataliteta.
Ovi su malo drugačiji tip fašistaMA da sigurno će sledeće što budu uradili Jevrejima slati karte za turističko razgledanje Dahaua.
Budalaštine aktuelne sluđbe
Za ovog Frederick-a je i to preblago.Kako citam Herr Merz se nece ustrucavati da i nekim takvim oduzme i Niederlassung, a bome i Statsangehörigkeit. Nemoj se zanositi previse. Notorni srbomrzac Dino M. bi rekao u prepunoj Areni: "Opusteno, na oprezu!"
Zastrašuješ birače da glasaju za Berbokovku?AfD se drži muslimanskih ilegalnih migranata za sada i ne dira u svojim kampanjama "belce" iz ostatka Evrope, pa čak ni asimilovane Turke.
Doduše ne mobiliše ih otvoreno kao recimo FPÖ naše u Austriji.
Ali to što ih "ne dira" ne znači da ne misli![]()
Covjek pati od stokholmskog sindroma. Druga Zerbija kako bi Herr Schika rekaoZa ovog Frederick-a je i to preblago.
Deutsch hat nicht gelernt, srpski zaboravio. Nezavidna situacija.31 bod,32 boda,33 boda,34 boda,35 bodova...bato,tebi se sve pomesalo
Bravo, samo su mu neki stavovi malo vise u desnom spektru cak i od gorepomenutog AfD. U Crnu GorU bi rekli: "Nije goMno no se pas poSSra."
Al je zato na forumu uvek Number One, tj dok ga ne banuju, pa ponovo.Deutsch hat nicht gelernt, srpski zaboravio. Nezavidna situacija.
Ja dvoje dece a ti pretpostavljam nisi napravio ni Tomu palčićaLaže te lezbača iz Afd. I da proteraju strance, ne bi znali šta ih je snašlo.
Jer, izabrali ste Pse umesto nataliteta.
I da se komplet Bliski istok vrati gde spada.Merz traži da se ne prihvataju zahtevi za azil i da se odmah deportuju oni što su ilegalno tu.
Istovremeno zalaže se za brže daju radne vize legalnim migrantimaali i da se ukine dvojno državljanstvo.
Sve je to legitimno i odgovara razmišljanju većine Nemaca sada.
Ja dvoje dece a ti pretpostavljam nisi napravio ni Tomu palčića![]()
Bliži mi je AfD nego Berbok. Štaviše da nisu putinoguzi...bili bi mi sasvim simpatični.Zastrašuješ birače da glasaju za Berbokovku?![]()
AfD se drži muslimanskih ilegalnih migranata za sada i ne dira u svojim kampanjama "belce" iz ostatka Evrope, pa čak ni asimilovane Turke.
Doduše ne mobiliše ih otvoreno kao recimo FPÖ naše u Austriji.
Ali to što ih "ne dira" ne znači da ne misli![]()
Sa druge strane aktelna vlada obožava antiterorističke mere gospodina Njatanjahua.Ovi su malo drugačiji tip fašista
Vole ruski narod
Navikavaj se na Russland. Žena ti je Mađarica? Protiv Orbana?Bliži mi je AfD nego Berbok. Štaviše da nisu putinoguzi...bili bi mi sasvim simpatični.
Ja dvoje dece a ti pretpostavljam nisi napravio ni Tomu palčića![]()
Krstice ih u evangelistickoj crkvi ne briniJa dvoje dece a ti pretpostavljam nisi napravio ni Tomu palčića![]()