Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@RužnaKoLopov , @Frederick_ i @FDDD nadam ste da ste svoje karte vec cekirali. Nemojte cekati zadnji let, bice guzva
@RužnaKoLopov , @Frederick_ i @FDDD nadam ste da ste svoje karte vec cekirali. Nemojte cekati zadnji let, bice guzva![]()
Ne znas ni napisati Bundesrepublik pravilno, ko te pusti na testu Leben in Deutschland da mi je znatiJa nisam migrant, vec drzavljanin Bundesrepublick![]()
Ja nisam migrant, vec drzavljanin Bundesrepublick![]()
Samo se vi tešite
33 bodova od 33Ne znas ni napisati Bundesrepublik pravilno, ko te pusti na testu Leben in Deutschland da mi je znati![]()
Onda nisi AfD-u auf dem Schirm. Keine Sorge33 bodova od 33![]()
@RužnaKoLopov , @Frederick_ i @FDDD nadam ste da ste svoje karte vec cekirali. Nemojte cekati zadnji let, bice guzva![]()
Ne brini ti za mene, zaštićen sam ko bela mečka@RužnaKoLopov , @Frederick_ i @FDDD nadam ste da ste svoje karte vec cekirali. Nemojte cekati zadnji let, bice guzva![]()
Da se otrese svih tih parazita, dilera, prodavača kebaba itd, Nemačka bi procvetala.Tačno kad bi proterali migrante, zemlja bi stala. Neko misli da će Nemac da čisti, nosi smeće, vozi autobus, radi na građevini...
Ali da problematične treba proterati, to treba.
Znači odrekao si se srpskog državljanstvaJa nisam migrant, vec drzavljanin Bundesrepublick![]()
Ne vredi, Vajdelovka ima pik na woke.33 bodova od 33![]()
Ja nisam migrant, vec drzavljanin Bundesrepublick![]()
Ovde je tvrdio i da ima “oba”, i to u vreme kad nije bilo nikakve mogućnosti za to.Znači odrekao si se srpskog državljanstva
On će u gepek. Mnogo psuje.Nema to veze. Čim su ti našli ime Žitomir na sandučetu, govorkaju ti da izabereš sedište.
Da se otrese svih tih parazita, dilera, prodavača kebaba itd, Nemačka bi procvetala.
A te poslove mogu da rade i mladi Nemci, samo treba da se pritisnu da rade
Piše se Republik.Ja nisam migrant, vec drzavljanin Bundesrepublick![]()
Ma naš Muslim friend ne može da se uzdrži.Laže te lezbača iz Afd. I da proteraju strance, ne bi znali šta ih je snašlo.
Jer, izabrali ste Pse umesto nataliteta.
Ma kraj.Tačno kad bi proterali migrante, zemlja bi stala. Neko misli da će Nemac da čisti, nosi smeće, vozi autobus, radi na građevini...
Ali da problematične treba proterati, to treba.