Foggo
Ističe se
- Poruka
- 2.526
Proslo leto na Beogradskom aerodromu zamalo da zakasnimo na let...osim cekanja u onim besmislenim redovima (ako se zeznes pa ti prvi let sa AirSerbia), dosli na salter, i kompjuter ne moze da povuce rezervaciju drugog leta, stoga ni kofer uplatu...Onda umesto da na licu mesta tu ima onaj terminal za placanje, platis za kofer i teras dalje.....oni te posalju na drugi salter za reklamacije...gde ljudi se svadjaju sa agentima, bukvalno hoce da ih pojedu od besa...i onda tu cekicas da platis kofer...i jedva stigli na let.
I sad sam se setio da to ustvari nije bio izolovan slucaj u nasoj porodici, moja zena je imala identican problem sa nasim psom, nije mogla da se plati karta online, ni na check-in salteru, pa opet na reklamacioni salter, gde jedan ili dva agenta pokrivaju celi terminal..uzas...
I sad sam se setio da to ustvari nije bio izolovan slucaj u nasoj porodici, moja zena je imala identican problem sa nasim psom, nije mogla da se plati karta online, ni na check-in salteru, pa opet na reklamacioni salter, gde jedan ili dva agenta pokrivaju celi terminal..uzas...