aerodrom ataturk - istanbul

radeyugo

Početnik
Banovan
Poruka
29
...da li neko zna kako se najjeftinije i najbrze stize od aerodroma ataturk u istanbulu do zejtinburne ili sirkidzi stanice??? imao sam zapocetu temu, ali mi je neko zlo bice obrisalo poruke tako da sam izgubio kontinuitet......kupio bih robusnu koznu jaknu od bizonove koze ...........dakle, da li postoji razgranata javna prevozna sredstva osim taksija.....
hvala!

cicos - macos:
A 'hvala' za odgovor na tvoje pitanje?
Rade svakog dana, osim sutra. Za bizone, vidi 'Kuzu' prodavnice.

..pa hvala.....cicos-macos.................... :p
..koji je to "osim sutra" dan......nisam razumeo poruku.....i reci mi nesto o "kuzu" prodavnicama......ima li ih takodje i u zeytinburnu-i?? otkrio sam da je to najblizi kvart aerodromu, a i kazes da ima dosta dobrih jakni tamo!!??
..interesuju me braon jakne (tamno braon boja) od bizonove koze (zemlja proizvodnje je mislim indija ili usa, u "turskom" sliucaju indija ili pakistan???)..koje nazad imaju gvozdeni tzv. bi-swing (one kao dekoracione gvozdene dzidzabudze sto se kopcaju nazad sa leve i desne strane i klasicni izgled jakne sa dzepovima napred - dva dzepa sa cibzarom na grudima i dva klasicna dzepa sa strane!!!!!!!!.kragna sa nekim krznom koje moze da se ukloni.....
ima dosta naziva za ovakve jakne , ali ti nazivi samo dovode do zabune, pa sam zato recima opisao.... :p 8)
....da li tako nesto moze da se nadje za 200-300$
..unapred hvala...

Back