АЕК Атина

Сланинар

Primećen član
Banovan
Poruka
577
Ево теме и за нас који не могу рећи волимо али баш готивимо пратимо жуто-црне из Атине, АЕК није само ФК није само Спортско друштво, АЕК је једна посебна прича Грчког народа кроз век прогона и страдања све од Костантинопоља па све до Атине и све тако до данашњих дана!

1766783444606.png

Ово стављати клубу који је у сред НАТО агресије 1999-е дошао у Београд под бомбама да игра хуманитарни меч са Партизаном и пошаље и другу слику о Србији и Српском народу у свет, може само онај ко не зна ништа или је злонамеран.

пази знам ја то све да су они долазили 1999 да играју са Партизаном у априлу у јеку НАТО агресије али ово није 1999-а прошло је скоро 27 година у тада многе су се ствари десиле гробари се слизали са ПАОК-овцима, ови то доживели ко издају па напали рукометаша Партизана на мечу неког европског рукометног купа АЕК - Партизан тај меч је прекинут у међувремену од 1999 до данас у Атини живи од 200 000-300 000 Албанаца који махом навијају за АЕК па је све то заједно довело до овога 👇

1766865371815.png

пази знам ја то све да су они долазили 1999 да играју са Партизаном у априлу у јеку НАТО агресије али ово није 1999-а прошло је скоро 27 година у тада многе су се ствари десиле гробари се слизали са ПАОК-овцима, ови то доживели ко издају па напали рукометаша Партизана на мечу неког европског рукометног купа АЕК - Партизан тај меч је прекинут у међувремену од 1999 до данас у Атини живи од 200 000-300 000 Албанаца који махом навијају за АЕК па је све то заједно довело до овога 👇

Pogledajte prilog 1838768
ма то је група од 3-4 шипца раширила. одмах су претучени и избачени са стадиона

овај траспарент што си ти ставио је био истакнут пре десетак година о овај што сам ја пре 2-3 на новом стадиону "Света Софија"

1766867301963.png

Ево теме и за нас који не могу рећи волимо али баш готивимо пратимо жуто-црне из Атине, АЕК није само ФК није само Спортско друштво, АЕК је једна посебна прича Грчког народа кроз век прогона и страдања све од Костантинопоља па све до Атине и све тако до данашњих дана!

Pogledajte prilog 1838372
Па чекајте јел сте слависти или хеленисти, не контам, како се то уклапа са вашом братском Славијом

ја говорим искључиво у своје име, не у име групе, и у контексу грчких клубова
па чекајте, како се уклапају Олимпијакос и московски Спартак
јел сте слависти или хеленисти :mazi:

ја говорим искључиво у своје име, не у име групе, и у контексу грчких клубова
па чекајте, како се уклапају Олимпијакос и московски Спартак
јел сте слависти или хеленисти :mazi:
Аха ок, а веза између српских, грчких и руских клубова је Православље.

Аха ок, а веза између српских, грчких и руских клубова је Православље.
немамо ми везе ни са једним грчким клубом, ја сам то рекао у своје име, као клуб имамо братске односе са бањалучким Борцем и то је све Славију волимо послали су нам дресове из Прага приликом оснивања и фактички смо наследили боје од њих, требало би ускоро да играмо пријатељским меч са Славијом, договарају се термини.

немамо ми везе ни са једним грчким клубом, ја сам то рекао у своје име, као клуб имамо братске односе са бањалучким Борцем и то је све Славију волимо послали су нам дресове из Прага приликом оснивања и фактички смо наследили боје од њих, требало би ускоро да играмо пријатељским меч са Славијом, договарају се термини.
Znam da ste vi slaninari u specijalnim odnosima sa lešinarima, ali ne znam istoriju te veze

Back